Koen Schuurmans
Image default
Winkelen

Koop je ART 2 slot bij 1001sloten

Bij 1001sloten vind je een tal aan verschillende ART 2 sloten. Met een ART 2 slot kon je bijvoorbeeld je fiets op slot zetten. ART staat voor een keurmerk. De nummers lopen op van 1 tot en met 5. 2 sterren is geschikt voor fietsen.

Met een ART 2 slot weet je zeker dat je een veilig slot om je fiets doet. Het slot is altijd meerdere malen op verschillende gebieden door het keurmerk getest. Zo bent u ervan verzekerd dat de fiets veilig staat. Vaak is een ART 2 slot is de vorm van een ketting, beugel of vouwslot een extra slot op een ringslot. Zorg er dan voor dat u de ketting of beulen wel aan een vast object zet. Zo hebben dieven er het meest moeite mee.

Een ART 2 slot als fietsslot

Bij het kiezen van een veilig fietsslot ligt een ART 2 slot voor de hand. De sloten zijn ook speciaal gemaakt voor de beveiliging van fietsen. Door de uitgebreide testen van stichting ART is er een duidelijk beeld hoe sterk het slot is. ART 2 is voor fietsen aan te raden. Een hogere beoordeling voor scooters of motoren. 

ART 2 Sloten in verschillende maten

Bij een ART 2 slot is het natuurlijk belangrijk om te kijken welke maat het beste bij je past. 1001sloten biedt verschillende maten tot 2 meter aan. Zo kun je altijd de juiste lengte vinden om je fiets aan een vast object te zetten. 

Met een langere maat heb je meer ruimte. Vaak zijn de kortere maten voordeliger. Kijk daarom goed naar de maat die jij nodig hebt. Een te ruime maat kan er namelijk juist ook weer voor zorgen dat er meer ruimte is voor diefstal. 

Koop snel je ART 2 slot bij 1001sloten

Bestel vandaag nog je eigen ART 2 slot. De sloten beveiligen je waardevolle fiets tegen ongewenste pogingen. Met een ART slot ben je verzekerd van kwaliteit. Het keurmerk keurt de sloten op verschillende aspecten en zorgt ervoor dat de voor de hand liggende diefstalmethodes worden voorkomen. 

Wees de dief voor en zorg er voor dat je fiets veilig staat. De webshop biedt een breed scala aan ART 2 slot producten aan. Het is altijd te adviseren om het slot aan zowel de fiets als een vast object te koppelen. Zo maakt u het de dief nog moeilijker. Wacht dus niet langer en bestel je eigen art 2 slot bij 1001sloten.nl.

 

https://www.1001sloten.nl/art-2-slot/