Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Kom sneller aan in gewicht

Aankomen in gewicht ? Dat hoor je niet vaak. Meestal gaat het namelijk over afvallen en kun je hier veel informatie over vinden. Echter, zijn er niet alleen mensen die problemen hebben met afvallen maar ook met aankomen. Misschien klinkt het als muziek in je oren, maar dat hoeft lang niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk mensen die heel veel eten en alsnog niet of nauwelijks aankomen.  Een klein beetje ondergewicht kan geen kwaad, maar een te laag BMI kan resulteren in problemen op mentaal als fysiek niveau. Dit wil je natuurlijk koste wat kost vermijden en niet meemaken. Heb jij zelf problemen met aankomen in gewicht en kun je wel wat tips gebruiken op het gebied van calorierijk eten? Lees dan snel deze blog met tips over het gezond aankomen in gewicht.

Hoe kom je gezond aan 

Aankomen kan over het algemeen op 2 manieren. Aan de ene kant kun je ervoor kiezen om veel fast food te eten of meerdere fast food producten per week te consumeren, veel cola te drinken en veel chips en andere producten vol met vet te consumeren. Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om gezond te blijven eten maar meer voedsel te eten wat rijk is aan calorieën en je helpt met aankomen. De tweede keuze is in dit geval de meest voordelige keuze en dat heeft met een aantal dingen te maken. Allereerst de vetten in het voedsel, gezond voedsel kan vol met vet zitten maar dit is natuurlijk vet en geen verzadigd junkfood vet. Dat soort vet is veel beter voor je en kan ervoor zorgen dat je aan kan komen. Ten tweede de koolhydraten, hierin zit ook verschil tussen vet en gezond voedsel. Koolhydraten kunnen verzadigd en onverzadigd zijn, ook hier is het aan raden om voor de onverzadigde variant te kiezen

Wat moet ik eten om aan te komen

Je hoeft geen dure eiwitshakes of andere poeders te kopen om snel aan te komen. Het enige wat je ndoig hebt is het juiste voedsel dat vol zit met gezonde vetten, koolhydraten en rijk is aan calorieën. Er bestaat heel veel verschillend calorierijk eten, waaronder groente fruit en andere producten. Zo is volkoren pasta rijk aan koolhydraten , gezond en ook nog eens lekker. Dus bij de volgende keer dat je pasta maakt , kies voor een volkoren variant. Dit zal al snel een paar honderd calorieën schelen.

https://snelweerslank.nl/calorierijk-eten-om-snel-aan-te-komen/