Koen Schuurmans
Image default
Eten en drinken

Koffie / Thee – Foodtrucks – Overzicht – Foodtruckbooking.com

Table of ContentsMobiele Koffiebar LimburgBarista Huren Voor Koffie Evenementen Op Locatie? – Caffe …Buna Koffie – La Dolce BaristaOnze Expert In Koffiezetten, Barista Maakt Cappuccino Met Een …Fortune Coffee: Dé Koffieleverancier Voor BedrijvenBarista Inhuren In Maastricht – Shake It – Unieke Bar Concepten

Je werk is dan ook het leukst als je plezier haalt uit je relatie met je klanten en met je collega barista’s (De beste barista ter wereld deelt zijn geheim: zo maak je thuis goede koffie). Hoe Word Ik Een Barista? – Doe Nu Een Cursus Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven! Werken bij Coffeecompany betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid.

Vul het sollicitatieformulier hieronder volledig in en solliciteer direct als barista. We kunnen onmogelijk iedereen uitnodigen, dus zorg er in ieder geval voor dat je opvalt. Probeer een zo persoonlijk mogelijk verhaal te vertellen. En natuurlijk willen we graag weten waarom je graag met koffie werkt! *Je hoeft, als je in meerdere Coffeecompany’s wil werken, maar 1 keer een sollicitatie op te sturen.

Barista Company   Barista inhuren   Professioneel en gastvrijOver ons – Barista Cafe

Omgeven door leuke boetiekjes en café’s, drink je hier heerlijke cappuccino’s, ijskoffie’s, americano’s en latte’s. Daarnaast serveren ze ook thee, smoothies en andere warme en koude dranken (barista cursus nijmegen). Heb je honger? Ze hebben een hoop verleidelijke opties: overnight oats, avocado toast, verschillende soorten tosti’s en lekkere gebakjes. Je hebt hier alle soorten koffie die je maar kan bedenken, gemaakt van eerlijke bonen.

Horeca Cursussen & Trainingen – Barista Cursus & Koffie …

Neem een lekkere sandwich bij je koffie of neem wat mee naar huis – het kan allemaal. Schiedamse Vest 146, 3011 BG Rotterdam De eigenaren van Harvest Coffee Brewers werkten voorheen in Melbourne, waar koffie maken als een ware kunst wordt beschouwd. Wat Is Barista Koffie Hun missie is naar onze mening dan ook zeker geslaagd.

Glashaven 107, 3011 XG Rotterdam Op zoek naar een flexwerkplek in Rotterdam met goede Wi, Fi én kwaliteitskoffie? Dan zit je bij Bonza goed! Bonza bevindt zich namelijk in de creatieve hub van Broeinest, een grote ruimte waar genoeg plekjes zijn om aan het werk te gaan. Hun drankenkaart bestaat uit zwarte koffie, witte koffie, ijskoffie, maar ook allerlei sappen, matcha-thee, frisdrank en ‘feeling special specials‘.

Wij hebben zelf de Eggs Benedict geproefd en we approve! Bekijk ook eens deze ontbijtplekken in Rotterdam. Barista Veenendaal Bestel op een zonnige dag bijvoorbeeld een heerlijke sesame iced latte en neem plaats op hun ruime terras. Noordsingel 39, 3035 EJ Rotterdam Foto door Laure van Rooij @nomade. gram Ben je in West en snak je naar een goed bakje koffie? Loop dan eens binnen bij ROAST.

Werken Als Freelance Barista Op Locatie! In Nijmegen~

Met wisselende bonen maken zij de lekkerste americano’s en flat white’s. Daarnaast kan je hier ontbijten, lunchen en borrelen en serveren ze zelfgemaakte taarten! Nieuwe Binnenweg 263, 3021 GD Rotterdam Een goede kop koffie en je fiets laten maken, dat kan bij COPPI! Heb je nou geen kapotte fiets? Geen zorgen, iedereen is welkom bij COPPI.

Bergweg 316, 3032 BB Rotterdam In het knusse noorden van Rotterdam vind je Breakfast in Rotterdam HQ. Naast de lekkere ontbijtjes die je hier kunt eten, zetten de meiden Ilse en Phuong ook de lekkerste koffie voor je op tafel (barista opleiding). Samen met koffiemeester en barista Rob Clarijs zijn zij tot hun eigen blend gekomen, die ze ook per zak in de winkel verkopen..

Professionele barista op locatie Onze barista haalt, door zijn kennis, ervaring en liefde voor het product, de mooiste smaken uit de koffie en maakt hierdoor van iedere kop een cadeautje. Uiteraard schenken wij ook Latte Art in de melkkoffies. Gastvrijheid en servicegerichtheid van de barista staan voorop en we kijken graag samen met jou hoe we het evenement zo plezierig mogelijk kunnen inrichten.

Project Tuktuk-koffie En Barista-opleiding Op Accent Vso Op …

Maar uiteraard alleen als daar zin, tijd en ruimte voor is! Barista inhuren met apparatuur Beschik je niet over je eigen koffieapparatuur? Geen probleem! Op aanvraag nemen we onze eigen professionele espressomachines, koffiemolens en toebehoren mee, zodat een complete koffiebeleving kan worden ingericht. Dat kan op een zakelijk evenement zijn, maar ook in restaurants, op bruiloften of muziekfestivals.

Filterkoffie én thee op locatie Naast het inzetten van barista-apparatuur bestaat er ook de (extra) mogelijkheid om filterkoffie op locatie te verzorgen. Deze originele en populaire manier van koffiecatering zorgt ervoor dat de mooiste, subtiele en tevens complexe smaken in het kopje terecht komen. Een garantie voor een unieke smaakbeleving.

Maar wat het ook wordt, één ding weten wij inmiddels zeker: een met aandacht en liefde bereide kop koffie zorgt altijd en overal voor gezelligheid, vermaak én een goed gesprek. Mobiele espressobar met barista Op zoek naar net iets meer dan alleen een barista op locatie? Neem dan eens een kijkje bij onze volledig uitgeruste mobiele espressobar ‘Rocka, Coffee’, helemaal in de stijl van de jaren vijftig.

Over Ons – Koffiecursus – Barista Koffie Op Locatie – Welk …

Heb je zelf de machine en spullen maar op zoek naar een barista? Dat kan ook. Afgelopen jaren heb ik al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt op de leukste beurzen en evenementen. Met veel kennis, kunde, passie en ervaring bereid ik voor u en uw (toekomstige) klanten en gasten de lekkerste koffie’s.

 

Naast het bereiden van heerlijke koffie op locatie zal ik uw gasten ontvangen als echte gastvrouw. U kunt bij ons niet alleen een barista inhuren die werkt op uw eigen machine maar uiteraard kunnen wij ook een professionele espressomachine verzorgen. Ik beschik over een compleet uitgeruste koffiebar waarmee ik overal koffiecatering kan verzorgen.

Barista (koffie) op locatie - The Caffeine Boys Coffee - De mobiele  koffiebar op locatie om u te voorzien van de lekkerste koffie!Bar planet: luxe koffie op elke gewenste locatie in Nederland

Wij zijn Giraffe Coffee, wij zijn een specialty coffee koffiebranderij uit Rotterdam. We werken sinds onze start in 2013 aan onze eigenzinnige visie op koffie. In 2021 openen we onze winkel en academy midden in Rotterdam. Afgelopen juli 2021 is onze winkel en academy midden in Rotterdam geopend. We zijn de vaste koffiebranderij van meer dan 250 bedrijven.

Ruud’s Coffeebar – Koffie Op Locatie

Overal waar je mensen tegenkomt die van persoonlijk contact en goede koffie houden kun je ons vinden. We proeven, selecteren en branden op het hoogste niveau. Samen met onze partners creëren we de mooiste koffie-ervaring. Door onze kennis weten wij daarom ook wat daarvoor nodig is is bij onze afnemers.

Door de hoge kwaliteit die wij leveren te combineren met grote betrokkenheid naar onze partners zijn wij de afgelopen jaren blijven groeien. Door service en een professionele opleiding van barista’s bij onze afnemers zorgen we voor topkwaliteit in de hele keten. Het is onze ambitie om de mooiste bedrijven van Nederland te voorzien van de mooiste specialty coffee en de beste service.

Wij zijn op zoek naar een barista voor onze nieuw te openen winkel en trainingsruimte aan de Hoogstraat in Rotterdam. We zijn op zoek naar een ervaren barista voor onze nieuwe locatie aan de Hoogstraat in Rotterdam. Je schenkt onze koffies en vertelt je gasten en in geuren en kleuren over koffie en zetmethoden.