Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Den Haag

Lees in deze tekstblog over kinderdagverblijf Den Haag. Evenals de creche Den Haag van road2school is het een veilige leerzame omgeving voor je kind. Terwijl je kind zich daar ontwikkelt, kun je rustig doorgaan met je dagelijkse bezigheden. Lees in deze blog over de leuke en leerzame buitenschoolse opvang in Den Haag waar je kind fijn kan spelen voordat hij of zij naar school gaat, of als het kind de schooldag erop heeft zitten.

Creche Den Haag

Voor de allerkleinsten is de Den Haag creche een fijne opvang. Het betreft een kleinschalige opvang van peuters met begeleiding door goed geschoolde medewerkers. Uniek bij R2S is peutergym. Aldaar leren de allerkleinste bewegingen bij. Kinderen tot één jaar spelen bij kinderdagverblijf Den Haag ook buiten op zacht kunstgras. Daar kunnen zij rondkruipen, en mocht het kind dat al kunnen, lopen. De ruimte buiten voor kinderen onder de één jaar is apart van de buitenspeelplaats voor de grotere kinderen.

Nieuw, voorschoolse opvang

Nieuw bij kinderopvang Den Haag is de VSO. Aldaar biedt R2S kinderen een leuke tijd voordat zij gaan leren op school. Dankzij de VSO kun jij op tijd op je werk zijn. Niet uitzonderlijk is de VSO voor het kind zelf een vertrouwd adres omdat het kind eerder de crèche Den Haag heeft bezocht, of anders het kinderdagverblijf Den Haag.

Ieder kind is uniek

Bij kinderopvang Den Haag realiseren de begeleiders al te goed dat ieder kind uniek is en zich in eigen tempo moet ontwikkelen. Daarom werken er bij kinderdagverblijf Den Haag geschoolde pedagogen omdat zij van de individuele benadering zijn. Kinderopvang Den Haag R2S is daardoor in alle opzichten een goed adres waar je een kind op kan laten vangen op de momenten dat jij de handen vrij moet hebben.

https://www.road2school.nl/