Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Je reclame opzeggen

Iedereen kent het waarschijnlijk wel: een reclame waar je opeens aan vast zit, zonder dat je dit eigenlijk wil. Het is snel afgesloten of je kreeg bijvoorbeeld een maand iets gratis en bent het daarna vergeten stop te zetten. Reclame die je iedere maand in je mailbox krijgt, maar waar je niks om geeft of misschien zelfs wel niks mee doet. Dat is zonder van je tijd en het wordt dan ook tijd dat je zulke dingen gaat opzeggen. Dit kan trouwens ook gelden voor abonnementen die je hebt afgesloten, alleen dan is het zonde van je geld. Een vervelend klusje om alles op te zeggen, dat begrijpen we. Toch hoeft dit niet lastig te zijn. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

 

Opzeggen

Er is een algemene website waar je veel van zulke reclame gemakkelijk kunt opzeggen. Die website is 123opzeggen.nl. Op 123opzeggen.nl kun je kiezen per categorie wat je wil opzeggen. Zo zijn er bijvoorbeeld de categorieën dating, goede doelen, loterijen, media, sport en nog anderen. Als je vervolgens op een van deze categorieën klikt dan krijg je daar een breed overzicht van reclames die je kan hebben afgesloten. Zie je degene waar jij een reclame hebt afgesloten ertussen staan? Klik er dan op. Vervolgens moet je je gegevens invullen en aanvinken dat je geen reclame meer wil ontvangen. Alles wordt daarna voor jou geregeld. Zo heb je er zelf helemaal geen omkijken meer naar.

 

Meest

Het is opvallend dat er vaker abonnementen of reclames worden opgezegd van goede doelen bijvoorbeeld. Dingen die het meest worden opgezegd door mensen zijn bijvoorbeeld de FNV, Luxplus, Postcode loterij, KWF Kankerbestrijding en Hulphond Nederland. Dit kun je ook via 123opzeggen.nl gemakkelijk doen.

 

Zelf doen

Natuurlijk kun je er ook nog steeds voor kiezen om zelf een reclame of een abonnement op te zeggen. Wanneer je dit liever hebt dan kun je vaak onder in de mail vinden hoe je dit kunt doen. Vaak staat hier een link waar je op kunt klikken. Er staat dan vaak iets bij van afmelden of opzeggen. Bellen naar het betreffende bedrijf kan natuurlijk ook nog steeds. Typ in dat geval de naam van het bedrijf in in Google en bel het nummer wat tevoorschijn komt.

 

https://www.123opzeggen.nl/