Koen Schuurmans
Image default
Beauty en verzorging

Je lippen opvullen Amsterdam veilig en betrouwbaar

Met professioneel je lippen laten opvullen Amsterdam krijgt u eindelijk die volle lippen waar u altijd van gedroomd heeft. Doordat vullers er steeds natuurlijker uitzien, is het een logische keuze om je lippen daarmee op te vullen. Lippen die er vol uitzien en een prachtige, ronde vorm hebben. Wij begrijpen uw keuze hierin heel goed en bieden daarom de behandeling voor u aan om veilig en betrouwbaar uw lippen opvullen Amsterdam.

 

Met lippen opvullen Amsterdam heeft iedereen mooie lippen

 

De vullers uit onze kliniek zijn gebaseerd op hyaluronzuur. Dit is een gel dat van nature al aanwezig is in het lichaam. Doordat je lichaam al bekend is met de vullers, krijg je een natuurlijke uitstraling en voelt het ook veel minder nep aan. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om haar of zijn lippen om te toveren tot een vollere variant.

 

Voor onze jongere klanten bieden wij lippen opvullen Amsterdam aan om de natuurlijke lijnen die rondom de lippen zijn te versterken en eventueel het volume van de lippen wat te vergroten. Ook kunnen wij hierbij de contouren van de lip versterken. Dit wordt bij de bovenlip gedaan, maar is ook mogelijk bij de onderlip wanneer u boven en onder hetzelfde resultaat wil hebben.

 

Bij de oudere klanten kunnen we van dienst zijn met lippen opvullen Amsterdam door het opvullen van de diepere verticale lijntjes van de lippen. Deze gaan namelijk als eerste zaken wanneer uw huid ouder wordt. Wat de staat van uw huid en lippen ook is, wij kunnen u helpen door het bieden van een bijpassende behandeling. Wij staan u graag ter woord via de telefoon of met de mail waarmee u alleen communiceert met uw eigen NVGG-gecertificeerde arts.

 

In onze praktijk hebben wij geen wachtkamer waardoor u altijd als enige in de praktijk bent. Wij zijn de gehele week open en doordeweeks ook in de avond.