Koen Schuurmans
Image default
Eten en drinken

Heerlijk tafelen bij dit restaurant in Amsterdam op Zuidas

Bent u net verhuisd naar Zuidas in Amsterdam en bent u op zoek naar een restaurant waar u de hele dag lang terecht kan voor een lekkere maaltijd wanneer de frigo onverwacht leeg is? Werkt u op Zuidas en zoekt u een gezellig terras in Amsterdam waar u na de werkuren terecht kan voor een lekkere borrel of voor een rustige zakenlunch met partners of collega’s? Dan bent u bij Limon op het juiste adres beland! Lees snel meer om meer te ontdekken over hun aanbod.

Geniet van de allerbeste maaltijden en hapjes die de wereld te bieden heeft

Dankzij de vele culturele invloeden in Amsterdam en op Zuidas zelf, heeft dit restaurant niet alleen een gezellig terras maar ook een zeer uitgebreide menukaart. Van middellandse invloeden tot klassieke Nederlandse hapjes, ze hebben het allemaal. Op de menukaart vindt u bourgondische vleesgerechten, lichte visgerechten en vegetarische maaltijden. Iedereen vindt hier wel iets dat zijn of haar smaak kan bekoren. U geniet bij de maaltijden of borrelhapjes ook van heerlijke drankjes, van bier op tap en cocktails tot alcoholvrije opties. Op die manier kan iedereen genieten van een gezellige tijd zonder in te boeten op smaak en sfeer.

De voordelen van een gezellig terras

Een gezellig terras brengt veel voordelen met zich mee, zeker in Amsterdam. Eens de zon effectief schijnt, wilt iedereen er zo veel mogelijk van genieten. Daarom is dit restaurant op Zuidas in Amsterdam zo populair. Hun terras ademt rust en sfeer uit en u kan er de hele dag door genieten van de zon. ’s Avonds geniet u van de gezellige stadssfeer en kan u afkoelen na een hete zomerdag.

Reserveer vandaag nog een plekje

Bent u benieuwd naar de gerechten bij dit restaurant op Zuidas of wilt u genieten van hun gezellig terras in Amsterdam? Neem dan een kijkje op de website van dit restaurant. U kan hier hun menukaart ontdekken en een tafeltje reserveren op uw favoriete dag. Zo bent u zeker dat u hier een plekje kan bemachtigen wanneer u langsgaat.