Koen Schuurmans
Vakantie

Glamping in een safaritent

Wil je heerlijk en stijlvol kamperen op een glamping, zonder je druk te hoeven maken over je accommodatie of het gebrek aan luxe? Met een safaritent glamping zit je dicht bij de natuur, maar ontbreekt het nergens aan luxe door de compleet ingerichte tent die van alle gemakken is voorzien. Mogelijk zelfs met je eigen sanitair, zodat je bij een dag met iets minder weer niet door de regen hoeft te slenteren om naar het toilet te kunnen. Wel het echte campinggevoel maar zonder het primitieve aspect. Lekker zelf koken in je eigen luxe keuken en daar gezellig van genieten met de hele familie op de veranda.

Bij Glamping vind je veel verschillende typen safaritenten en andere kampeermogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld eens de zeer bijzondere drijvende safaritenten of wat dacht je van een lodgetent op een open weide? Unieke omgevingen waar je je middenin begeeft, ideaal om met de hele familie inclusief kinderen de natuur in te gaan of om samen een zeer romantische en intieme vakantie te beleven.

Safaritenten worden op diverse locaties en in verschillende landen aangeboden, denk bijvoorbeeld eens aan safaritenten in Italië, safaritenten in Kroatië of blijf lekker in eigen land met glamping Nederland. Of je nou op zoek bent naar een safaritent op een grote glamping of juist een kleine en intieme setting, bij Glampings vind je de locatie waar jij naar op zoek bent.

Boek nu nog jouw safaritent voor de zomervakantie extra voordelig online en beleef een vakantie die je nooit meer zult vergeten!

https://glampings.nl/safaritenten