Koen Schuurmans
Image default
Winkelen

Geef een refurbished iPad cadeau met sinterklaas of kerst!

Ben je aan het nadenken wat je jouw kinderen, man, vrouw of vriend/vriend(in) cadeau kunt geven? Waar zat je aan te denken, om hem of haar te schenken? Het is geen gemakkelijke keuze, want de keuze is reuze. Wanneer diegene waar je een cadeau voor gaat kopen geïnteresseerd is in tech en elektronica, is een Refurbished iPad een leuk cadeau om te geven! Een refurbished Apple tablet is niet te prijzig om te geven. Je koopt er al een vanaf €165. Met refurbished bespaar je al gauw 30% in prijs ten opzichte van de nieuwprijs. Lees meer in dit artikel over welke Refurbished iPads je zou kunnen kopen om als cadeau te geven. Lees je liever niet verder en wil je direct op zoek naar een iPad? Zoek jouw sinterklaas of kerstcadeau hier uit binnen het refurbished iPads assortiment.

iPad Mini 2

Dit is de oudste, en daarmee goedkoopste iPad die je momenteel refurbished kunt kopen. Dit model werd in eind 2013 op de markt gebracht. Ondanks de leeftijd van dit device wordt deze uitgerust met iOS 12. Het scherm is 7.9 inch groot en is daarmee nog eens niet zo heel mini. Er zijn namelijk veel tablets op de markt van 7 inch. Deze iPad heeft een retina scherm, wat een zeer mooie beeldkwaliteit geeft. Naast dat deze iPad is uitgerust met een degelijke A7 processor, heeft deze iPad zowel een front facing als back camera. En kun je normaliter tot 10 uur van de Mini 2 gebruik maken voordat je deze weer oplaadt.

iPad Mini 4

Dit is de vierde generatie iPad Mini en werd gelanceerd in 2015. Dit apparaat is uitgerust met 1gb werkgeheugen en een Apple A8 processor. Het is een zeer dunne en handzame iPad. Heel eenvoudig om deze overal mee naar toe te nemen. Deze iPad kun je in drie kleuren kopen: Space Gray, Silver en Gold. Wat mooi is aan deze iPad dat u kunt betalen met Apple pay. De camera va de Mini 4 is 8 megapixel. Ook met deze iPad Mini kunt u tot 10 uur genieten, voordat de accu leeg is.

iPad Air 2

De tweede generatie iPad Air, werd in 2014 op de markt gebracht. Deze is een stuk sneller dan zijn voorganger, de iPad Air. Aan de binnenkant zit een Apple A8X processor, welke net iets sterker is dan bijvoorbeeld in de iPad Mini 4. De Air 2 heeft twee gigabyte aan werkgeheugen. De camera die op de iPad Air is uitgerust is een 8 megapixel camera met speciale features. Zoals een 10 fps burst mode en slow motion video capturing bij 120 frames per seconde. Deze iPad is in het goud, zilver en grijs beschikbaar. Net als voorgaande modellen gaat de accu tot wel 10 uur mee voordat deze leeg is. Je kunt een keuze maken in de hoeveelheid aan opslag geheugen: van 16GB, 32, 64 tot en met 128gb. Hiermee is een iPad Air 2 erg geschikt voor mensen die veel opslagruimte kunnen gebruiken.

iPad 2017 9.7 inch

Deze ipad werd zoals de naam al aangeeft, gelanceerd in 2017. Deze iPad is krachtiger dan de hiervoor genoemde iPad Air 2, maar heeft vergelijkbare prestaties in beeldscherm en afmetingen plus gewicht. De batterij van dit 2017 model werd geroemd door recensenten. Deze iPad is uitgerust met een fingerprint sensor en bevat een Apple A9 processor. Met 2GB aan ram- werkgeheugen. Het beeldscherm van deze iPad is heel helder en crisp. Crisp betekent dat de kleuren zeer scherp maar ook natuurlijk overkomen. De keuzes binnen het opslaggeheugen zijn minder uitgebreid dan bij de iPad Air 2, namelijk 32GB en 128GB. Ook deze 2017 editie kun je in het goud, zilver en grijs kopen. 

iPad 2018

Deze iPad is nog vrij nieuw, want werd nog niet zo heel lang geleden geïntroduceerd. Dit model wordt nog steeds als nieuw verkocht. De chipset waarvoor is gekozen bij deze iPad is de A10 fusion. Met deze chip gaat het multitasken zeer gemakkelijk. Het scherm heeft een zeer hoge resolutie en ziet er zeer helder en kleurecht uit. Bewerken van 4k beeldmateriaal of zware games gaat ook goed. Handig als je zoon of dochter Fortnite wil spelen bijvoorbeeld. Wederom gaat de batterijduur tot maar liefst 10 uur mee. Het is voorzien van een nieuw WiFi protocol waardoor je nog sneller draadloos internet kunt hebben, en hiermee downloaden en uploaden. Deze iPad is geschikt voor de Apple pencil. 

iPad Pro

Naast al de voorgaande modellen heb je een baas boven baas. De iPad Pro, heeft een extra groot display heeft van maar liefst 12.9 inch. Deze iPad is voorzien van een A12x processor, welke de zwaarste programma’s ook soepel laat lopen. Op deze iPad zit face ID, waardoor het scherm alleen unlocked als deze je gezicht herkent. Door de uitstekende prestaties van dit Apple device, is het met name geschikt voor mensen die deze iPad inzetten voor professioneel gebruik of zware applicaties zoals games dagelijks veelvuldig zullen gebruiken.

Op zoek naar iets anders dan een iPad?

Bij iUsed kun je ook voordelig andere refurbished Apple apparaten kopen, zoals een MacBook of iPhone.