Koen Schuurmans
Beauty en verzorging

Easy Beauty is een vertrouwd adres voor permanente make-up

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van permanente make-up in Waspik? Welkom bij Easy Beauty. Wij zijn inmiddels in het zuiden van het land bekend als betrouwbare salon voor permanente make-up. Tot onze klanten behoren mensen uit de omgeving van Breda, Dongen en Tilburg. Als het om permanente make-up gaat, is het essentieel alle geldende richtlijnen te volgen. Zo houdt Easy Beauty zich aan de voorschriften van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV). Tevens zijn we in het bezit van de benodigde officiële certificaten.

Salon met ervaring

Als schoonheidssalon zijn we meer dan allround. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor diverse gezichtsbehandelingen. Wat betreft permanente make-up is het plaatsen van een zogenaamde ‘wenkbrauw tattoo’ populair. De techniek die wij gebruiken lijkt op tatoeëren maar is toch net even anders. Wat ogen betreft, is het aanbrengen van een permanente eyeliner erg populair. Onze specialisten maken gebruik van moderne technieken, zijn ervaren, verantwoord en werken zeer netjes. We maken u er graag attent op dat u ook het volgende kunt laten doen: het epileren van uw wenkbrauwen; het verven van wenkbrauwen en wimpers; het harsen van bovenlip, kin en wangen. 

Permanente make-up Tilburg en omgeving

Bent u op zoek naar een salon voorpermanente make-up in Tilburg? Ook dan is Easy Beauty u van dienst. Easy Beauty is gespecialiseerd in permanente make-up procedés Wij zijn gevestigd in ’s Gravenmoer, Noord-Brabant. Onze insteek is efficiënt en vakkundig. En we bieden de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. Om u een idee te geven van wat we doen een voorbeeld. Een lippen tattoo garandeert voor een periode van twee tot vijf jaar een keurige, strakke lippen-lijn. In het geval ongelijke of smalle lippen deze behandeling een uitkomst. Volledig inkleuren van uw lippen is ook een mogelijkheid. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan maken we snel een afspraak om alle opties uitgebreid te bespreken.

https://www.easy-beauty.nl/