Koen Schuurmans
Image default
Auto's en Motoren

Dual dashcam kopen

Bent u op zoek naar de beste dashcam voor uw auto? Kies dan voor een dashcam die zowel de voorkant als de achterkant van uw auto filmt. Deze dual dashcam is de beste optie voor iedere auto eigenaar. Wilt u weten wat deze dual dashcam voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Bewijsmateriaal

 
Het kan lastig zijn om de verzekering te overtuigen van uw onschuld bij een deuk of kras in de auto. Een dashcam zorgt altijd voor het nodige bewijsmateriaal. De dashcam registreert namelijk alle bewegende beelden aan de voor- en achterkant van uw auto. Wanneer iemand anders een deuk in uw auto rijdt, of een kras maakt, dan staat dit op beeld. Dit kan een hoop verduidelijken voor een verzekeringskwestie.

Iedere auto

Een dual dashcam past bij iedere auto. Er zijn mogelijkheden waarbij de dashcam in de auto gemonteerd kan worden. Zo valt de camera helemaal niet op. Mocht het inbouwen van een dashcam niet mogelijk zijn voor uw auto? Er zijn genoeg dashcams die gemonteerd kunnen worden aan de auto. Zo heeft u toch de extra veiligheid van videobeveiliging.

 

Een ongeval op de weg

Een ongeval tijdens het rijden meemaken of er onderdeel van uitmaken, is heftig. Dankzij het beeldmateriaal van de dual dashcam kunt u achteraf de situatie inzien en beoordelen. Deze inzage van het momenten kan verduidelijken bij wie de schuld lag


Bezoek de website van carcam en koop een dashcam online.