Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Denk aan je gezondheid en die van anderen

Iedereen heeft een andere mening over het coronavirus. De een neemt het wat serieuzer dan de ander. Belangrijk is wel dat je hoe dan ook bezig bent met de gezondheid van andere. Laat iedereen in zijn eigen waarde en neem dit serieus. Blijf daarom altijd de regels naleven wat betreft hygiëne in openbare plekken en bij je thuis.

 

 

Werk zoveel mogelijk thuis

Het is al vaker door de overheid vermeld, maar probeer zoveel mogelijk thuis te werken. Zo beperk je sociale contacten het meest en verlaag je het risico op een besmetting drastisch. Dit geld overgins wel voor de mensen die ook daadwerkelijk thuis kunnen werken. Denk hierbij aan mensen die werkzaam zijn in de ICT en de online sector.

 

Desinfecteer je kamer

Thuis is het slim om je eigen kamer regelmatig even te desinfecteren. Dit hoeft maar simpel te zijn. Gewoon even met een doekje en wat desinfecteermiddel over een aantal plekjes gaan. Denk hierbij aan de deurklink, de hendels van de kasten en je bureau.

 

Koop een kuchscherm

Een kuchscherm is het ideale hygiëne product voor tijdens de lockdown. Zeker voor bedrijven is dit ideaal. Op deze manier kun je toch nog een persoonlijk gesprek voeren zonder dat dit negatieve impact heeft. Een kuchscherm scheidt jullie van elkaar en maakt het daardoor moeilijker voor bacteriën om door te dringen. Je bestelt een kuchscherm al eenvoudig online voor een schappelijke prijs

https://endlessbranding.com/kuchscherm.html