Koen Schuurmans
Bedrijven

Demontabele container kopen | Zelfbouwcontainer

Demontabele container huren of kopen

Bent u werkzaam als aannemer? Heeft u uw eigen bouwbedrijf? Dan kunt u wellicht een demontabele container gebruiken. Deze zal goed van pas komen bij uw werkzaamheden. De container is makkelijk en snel in elkaar te zetten. U kunt hem voor diverse doeleinden gebruiken. Zo is de container erg handig om te gebruiken als tijdelijke opslag. Ook voor bedrijven kan deze als opslag unit ingezet worden. Zoals u leest zijn de mogelijkheden eindeloos. De container is makkelijk zelf te monteren. Het kost u nog geen tien minuten.

Containers in diverse afmetingen verkrijgbaar

Bij Zelfbouwcontainer.nl kunt u snelbouw containers in verschillende afmetingen kopen en huren. Deze zijn verkrijgbaar in afmetingen van 2×2, 3×2 tot en met 6×2. Ook kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Denk aan een enkele of dubbele deur (aan of de korte of de lange zijde), stellingen, dakramen en nog veel meer.

Snel te monteren

Het kost weinig tijd en moeite om de demontabele container op te zetten. U hoeft daarbij niet gebruik te maken van gereedschap. Enkel de meegeleverde schroeven en moeren zijn vereist. De materialen zijn verder erg licht en dus makkelijk hanteerbaar. Wanneer u hulp krijgt van iemand anders kost het slechts 10 minuten voordat de container staat.

https://zelfbouwcontainer.nl/