Koen Schuurmans
Woning en Tuin

De Dakmakers maken uw dak in orde!

Heeft u iemand nodig voor dak-reparatie? De Dakmakers zijn u graag van dienst. We hebben ruim dertig jaar ervaring in het onderhouden, repareren en renoveren van de meest uiteenlopende daken. Van platte tot schuine en van groene tot zwarte daken.

Ook als u op dit moment geen acuut dak-probleem heeft, bent u welkom bij De Dakmakers. Zo kunnen we u een aantrekkelijk dak-onderhoud abonnement aanbieden. We hebben het over een jaarlijkse controle en reiniging van uw dak. Mogelijke kleine schades zullen we direct herstellen en we voeren preventieve werkzaamheden uit. Denkt u aan het controleren van de waterdichtheid; een check van de naadverbindingen en randaansluitingen en een gedegen schoonmaak van het hele dak. Na de onderhoudsbeurt stellen we een professioneel inspectierapport op. Daarin leest u wat we eventueel hebben gerepareerd en hoe de huidige staat van uw dak is. Tevens geven we aan wat u in de toekomst kunt verwachten aan dak-werkzaamheden.

Goede service, ook op het dak!

Onder dakservice verstaan wij een 24/7 bereikbaarheid. De Dakmakers weten als geen ander dat lekkages onverwacht komen. Vaak ’s avonds en/of in het weekend. Als u te maken krijgt met een lekkend dak kunt u ons altijd bellen. Ons bedrijf zit centraal in het land, in Alphen aan den Rijn, dus we kunnen snel ter plekke zijn.

We hebben een flexibel inzetbaar team van medewerkers die echt staan voor hun vak. In de zomer en in de winter, in weer en wind! Op al het werk dat we uitvoeren, krijgt u volledige garantie. We houden ons aan de actuele richtlijnen wat betreft gereedschappen en materialen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-0220680. Een appje sturen kan naar 06 19 61 03 27. Wij horen graag van u en staan voor u klaar!

http://www.dakmakers.nl/