Koen Schuurmans
Woning en Tuin

Dakmakers; een vertrouwd adres

Als u een goed dak boven uw hoofd heeft, staat u daar waarschijnlijk niet iedere dag bij stil. Maar dan ineens is er een onverwachte lekkage. Of het dak raakt beschadigd tijdens een storm. Wat te doen? Meld u bij Dakmakers.nl. Wij kunnen u van dienst zijn met professioneel dakonderhoud Werkzaamheden waar we zeer bedreven in zijn:

  • dak-inspecties,
  • dak-reparaties,
  • vervangen/vernieuwen van daken.

We raden u aan al bij een klein scheurtje of minimale verstopping een vakman in te schakelen. U voorkomt hiermee dat de schade zich onnodig uitbreidt en dat de kosten uit de hand lopen. Houtrot is ook zo’n probleem dat -als op tijd ingegrepen wordt- snel en goed opgelost kan worden. Wij hopen dat uw dak geheel in orde is. Is er toch een probleem dan kunt u op ons rekenen. Dakmakers heeft het VCA en KOMO-certificaat in bezit en is aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak.

Uw dak, onze zorg!

Op het gebied van verzekeringen en hypotheken schromen we niet om advies te vragen. Hebben we het over daken op huizen, dan is het minder gebruikelijk een expert in te schakelen. Terwijl dat toch heel verstandig kan zijn en toekomstige tegenslagen kan ondervangen. Voor eerlijk dakadvies is Dakmakers.nl een uitstekend adres. Onze mensen zijn gediplomeerd en we hebben als bedrijf meer dan 30 jaar ervaring. Blikseminslag, brand en hagel zijn omstandigheden die veel schade aan een dak kunnen veroorzaken. Met de juiste voorzorgsmaatregelen is veel ellende echter te verijdelen. Bent u benieuwd of uw dak echt tegen een stootje kan? Wij kunnen geheel vrijblijvend een inspectieronde doen. U krijgt advies op maat en we beantwoorden al uw vragen. Via 085-0220680 komt u in contact met ons, ook ’s avonds en tijdens weekenddagen.

http://www.dakmakers.nl/