Koen Schuurmans
Image default
Particuliere dienstverlening

Angstig? U kunt onder narcose gaan voor uw behandeling door de tandarts

De meeste mensen vinden het niet prettig om naar de tandarts te gaan, maar bij sommigen roept alleen al het idee aan een tandartsbezoek een diepe angst op. In dat geval is het natuurlijk begrijpelijk dat iemand het maken van een afspraak telkens opnieuw uitstelt. Op deze manier kunnen problemen met het gebit echter steeds ernstiger en lastiger te behandelen worden. Woont u in Deventer en omstreken en bent u op zoek naar een tandarts die op een begripvolle manier omgaat met uw angstproblemen? Neem dan contact op met de Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze tandarts in Deventer zal samen met u kijken hoe uw bezoek aan de tandarts op een ontspannen manier kan verlopen. Als u extreme angst heeft, kunt u volledig onder narcose gebracht worden voorafgaand aan de behandeling door deze specialist.

Het angstspreekuur

Deze tandartsenpraktijk organiseert een speciaal angstspreekuur voor geïnteresseerden in Deventer en omstreken. U kunt een afspraak maken om hier uw situatie rustig te bespreken. Bij deze tandartsenpraktijk in Deventer kunt u rekenen op een luisterend oor. Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw angst te behandelen. Als u kiest voor een volledige narcose, merkt u niks van de behandeling door de tandarts. Het is ook mogelijk dat uw angst al kan worden onderdrukt met alleen een sedatie. Hierbij wordt u in een halve slaap gebracht met een combinatie van een slaapmiddel, een ontspannend middel en pijnstillers.

Uw behandeling onder narcose

Zult u onder narcose een behandeling bij deze tandarts krijgen? Zorg er dan voor dat u nuchter bent voordat u naar uw tandarts in Deventer gaat. Uw tandarts zal u in een rustige omgeving ontvangen en uitleggen hoe de behandeling zal verlopen. Vervolgens wordt u onder narcose gebracht en kan de behandeling door de tandarts beginnen. Na afloop van de behandeling wordt u langzaam weer wakker. Waarschijnlijk kunt u binnen een uur weer naar huis.