Koen Schuurmans
Image default
Electronica en Computers

Zorg voor ongestoord gebruik van uw software met goed licentiebeheer

Als u software gebruikt voor uw bedrijf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het licentiebeheer daarvan in orde is. Als u illegaal gebruikmaakt van software dan loopt u het risico op een flinke boete. Bovendien is het natuurlijk voor uw onderneming geen goede reclame als bekend wordt dat er binnen uw bedrijf gebruik werd gemaakt van computerprogramma’s zonder goed licentiebeheer. Maak dus gebruik van onafhankelijk ICT advies om dergelijke problemen te voorkomen. U betaalt voor een licentie vaak niet eens een hoog bedrag maar kunt daardoor wel legaal en dus onbezorgd het programma gebruiken. Daar komt bij dat u gewoon alle updates krijgt en dus altijd verzekerd bent van recente software.

Laat het licentiebeheer over aan de deskundige

Vindt u het lastig om het licentiebeheer binnen uw bedrijf goed te regelen? Laat dit dan over aan een deskundig bedrijf zoals OnnIT in Nieuw-Beijerland. Zij kunnen ervoor zorgen dat u altijd gebruikmaakt van software waarvoor u netjes heeft betaald. Daardoor loopt u niet het risico dat u ineens het programma niet meer kunt gebruiken doordat de eigenaar heeft geconstateerd dat u het illegaal heeft geïnstalleerd. OnnIT geeft onafhankelijk ICT advies dat is toegesneden op uw organisatie en op uw specifieke situatie. Het maakt immers een groot verschil of u een bedrijf met vier medewerkers heeft of met honderd.

Ga voor goed onafhankelijk ICT advies niet met de eerste de beste in zee

Wilt u deugdelijk onafhankelijk ICT advies over het beheer van licenties? Neem dan zeker contact op met OnnIT. Zij zijn in staat om het beheer van uw licenties goed en zo voordelig mogelijk te regelen. U weet op die manier zeker dat u altijd gebruikmaakt van legale software binnen uw bedrijf. U hoeft dan ook niet meer bang te zijn dat u wordt geconfronteerd met vervelende consequenties van het niet correct gebruiken van de programma’s op uw computer of laptop.