Beveiliging voor tiny houses

De term Tiny House betekent natuurlijk niet dat er niets voor dieven te vinden is. Tiny houses die als hoofdverblijf worden gebruikt kunnen technische apparatuur bevatten zoals: computers, camera’s en dergelijke. Tegelijkertijd zien de meeste Tiny Houses er niet uit als een goed beveiligd object maar doen denken aan tuinstudio’s met hun constructie. Voor dieven lijkt het op het eerste gezicht misschien kinderspel om zo’n tiny house te betreden. Bij nader inzien moet deze indruk worden weerlegd en moet het worden beveiligd dat potentiële inbrekers de voorkeur geven aan een lichtere prooi.
 

Bescherming tegen diefstal

Inbraken en diefstallen nemen steeds vaker plaats in dichtbevolkte gebieden en op klaarlichte dag. Maar aangezien tiny houses nog steeds een vrij ongewoon zicht op straat en in woonwijken zijn en toch al een blikvanger zijn, lopen ze meer kans op inbraak op afgelegen locaties. Met name op dergelijke locaties met negatieve inbraakstatistieken moeten eigenaars zich zorgen maken over een passende bescherming: Wat kan er gedaan worden om de grootst mogelijke veiligheid te bereiken tegen een redelijke prijs? Met de volgende informatie helpen wij je graag om jouw Tiny House inbraakwerend te maken.
 

De voordeur

In afwachting van een slot van de oude deur Voor een adequate beveiliging tegen inbraak is het in de eerste plaats noodzakelijk om het gedrag van de dieven in eigen overweging te nemen. Het kan als een verrassing komen: In de meeste gevallen besluiten ze om huizen via de voordeur te betreden. Als eigenaar wordt deze variant ten onrechte als zeer onwaarschijnlijk beschouwd. Dit is vooral te wijten aan het feit dat men het stoutmoedig vindt om voor deze ingang te kiezen. Natuurlijk betekent de geringe grootte van het huis alleen niet dat de stevigheid van de voordeur niet wordt gespaard.


 
Echter, de ene of de andere bouwer-eigenaar, die al naar alle hoeken en uiteinden kijkt voor mogelijkheden om het gewicht te verminderen om de “magische grens” van 3,5 ton niet te overschrijden, kan overwegen om te besparen op de constructie van de deur. Andere woningbouwers bezwijken voor de charme van historische bouwmaterialen, niet alleen omdat bij de installatie van oude deuren en ramen rekening wordt gehouden met het idee van duurzaamheid, maar ook omdat dergelijke unieke exemplaren het nieuw gebouwde huis een geheel eigen karakter geven.

Wat zijn de oorzaken van vochtige muren?

Vochtige muren zijn niet uitsluitend een probleem van oude muren.. Water komt op veel verschillende manieren in het metselwerk terecht. Onder andere door scheuren in gips en metselwerk of zelfs leidingwater schade. Andere oorzaken zijn:

 • Stijgend vocht in metselwerk
 • Onvoldoende of ontbrekende uitwendige afdichting
 • Gebruik van ongeschikte bouwmaterialen tijdens de bouwfase
 • Defecte leidingen en installaties
 • Slechte ventilatie
 • Onvoldoende verwarming
 • Onvoldoende / ontbrekende thermische isolatie
 • Niet professioneel uitgevoerd herstel van bestaande vochtschade
 • Defecte goten en afvoerpijpen
 • Koudebruggen (warmte ontsnapt sneller aan bepaalde delen van het gebouw dan aan aangrenzende bouwdelen)
 • Vocht door schadelijke zouten

Maatregelen tegen vochtige muren

Als je vocht op en in je muren hebt ontdekt, moet je snel actie ondernemen. Maar er is niet maar 1 oplossing. Afhankelijk van de schade en vooral van de oorzaak moet een passende oplossing worden gevonden. Als je twijfelt, raden wij je sterk aan een specialist te raadplegen zodat je niet alleen de symptomen bestrijdt maar ook tot de oorzaak van het vochtprobleem aanpakt. Alleen de juiste maatregel zal uiteindelijk leiden tot blijvend succes tegen vochtige muren.

Er verschillende manieren om het metselwerk te drogen: 

Vochtige wanden drogen met een condensatiedroger

Condensatiedrogers veroorzaken een snelle droging van de oppervlakken. Door ze te gebruiken wordt de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte continu verlaagd en kunnen vochtige muren hun vocht nu afgeven aan de kamerlucht, die op zijn beurt wordt opgevangen door de droger. Dit neemt echter niet noodzakelijkerwijs vochtige muren en hun oorzaak weg. Water vindt altijd de kortste weg door het metselwerk en komt uit op het punt waar het de minste weerstand ondervindt.

 

Waterdicht maken van het metselwerk

Beton of bakstenen in het grondoppervlak zijn gecoat met speciale, waterdichte afdichtingsmaterialen. Hoogwaardige en geteste waterdichtingssystemen bestaan uit meerdere productonderdelen en moeten volgens de instructies van de fabrikant worden verwerkt. Deze zijn te koop bij de vakhandel.

Het waterdicht maken van de binnenkant is meestal minder complex, maar zeker niet minder effectief. De interne waterdichting is echter afhankelijk van de bestaande wandconstructie en kan daarom niet overal worden toegepast.

Luxe tuinmeubelen kopen voor een aangename zomer!

Koenschuurmans

De zomer komt eraan

Wanneer eerste zonnestralen tijdens de lente door de wolken heen breken, weet je dat de zomer in aantocht is. Hoog tijd om de tuin klaar te maken voor een heerlijk relaxte zomer. Luxe tuinmeubelen kopen, de planten op orde brengen en het gazon strak maaien zijn enkele manieren om dat te doen. Vooral wie kiest voor luxe tuinmeubelen kopen kan met zijn tuin het verschil maken. Luxueus tuinmeubilair heeft namelijk enkele interessante pluspunten, waarmee je van jouw tuin snel en effectief een klein paradijsje kunt maken.

Voordelen van een mooi tuinset

Fraai en comfortabel tuinmeubilair aanschaffen heeft enkele aantrekkelijke punten. In de eerste plaats kun je, bijvoorbeeld als je een loungeset koopt, heerlijke relaxed van jouw tuin genieten. Met name als het lekker weer is en er vrienden over de vloer zijn, is een loungeset als tuinmeubilair de perfecte keuze. Je kunt dan lekker ontspannen in de tuin zitten en genieten van gezelligheid, de tuin en het lekkere weer. Een andere optie is een diningset aanschaffen.

Zie je de tuin vooral als een plek om met jouw partner of bekenden lekker te lunchen of dineren, dan is een diningset perfect. Een voordeel van diningsets is dat deze een stuk mobieler zijn dan loungesets. Bij wat minder weer kun je een dining set gemakkelijk wegzetten in de schuur of onder de carport.

 

Ruime keuze qua stijlen tuinmeubelen

Het mooie van luxueuze tuinmeubelen is dat er vandaag de dag enorm veel keuze is. Qua stijlen kun je kiezen voor romantische of landelijke meubels. Maar ook liefhebbers van een eigentijds, industrieel design of juist een vintage model kunnen hun hart ophalen als het gaat om tuinmeubilair. Bekijk nu alle modellen via de webshop van ons professionele meubelbedrijf.

 

Het belang van kleuren in het interieur

Koenschuurmans

Zonder kleuren geen mooi interieur, dat is een feit. Het spreekt dan ook voor zich dat u op zoek gaat naar de beste kleuren voor uw specifieke woonstijl en voorkeuren. Niet altijd een gemakkelijke opdracht. Als u echter uw intuïtie volgt en zich een beetje aan de regels houdt, is het resultaat een stijlvolle woning met prachtige kleuren. Hoe kunt u nu precies de juiste kleuren in uw interieur verwerken? Een vraag die een duidelijk antwoord verdient. En dat kan het volgende overzicht u dan ook bieden.

Haal het beste uit uw interieur met de juiste kleuren

Kleuren in het interieur zijn even onmisbaar als meubilair of decoratie. De manier waarop kleuren gecombineerd in uw inrichting, heeft een enorm effect op de algemene look en feel van de ruimte op zich. Hieronder vind u enkele tips om daar het beste van te maken:

1. Eén kleurenpalet als basis

Eerst en vooral is het een goed idee om bij één algemeen kleurenpalet te blijven. Tenzij u natuurlijk een erg experimentele inrichting wilt, beperkt u zich het beste tot tinten die op elkaar aansluiten. Denk maar aan pastelkleuren, die allemaal mooi samengaan. Ook bijvoorbeeld contrasterende, effen kleuren zoals wit en zwart.

2. Afwisseling is echter ook belangrijk

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat uw interieur saai moet ogen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om contrasten in het interieur te verwerken, zonder dat het geheel er chaotisch gaat uitzien. Een muur in het wit, met daartegen een zwart TV meubel, of een rood kussen op een beige sofa in een landelijke woning. Kortom, contrasten kunnen zeker iets toevoegen aan het interieur.

3. Het belang van de details

Ten slotte is het belangrijk om ook bij de afwerking van de woning rekening te houden met de juiste kleuren. Gouden inbouwspots passen bijvoorbeeld erg goed bij een modern ingerichte keuken. Vooral als dat goud ook in andere decoratie of details terugkomt. Zwart meubilair kunt u dan weer aanvullen met zwarte inbouwspots. Een woonkamer met veel hout tinten kan afgewerkt worden met kadertjes aan de muur in het Bordeaux of andere decoratie in aarde kleuren.

Kleuren in uw interieur verwerken is een must. Zolang u zich aan bepaalde regels houdt is het resultaat hoe dan ook prachtig. Natuurlijk kunt u altijd die regels in zeker mate breken om uw inrichting interessant te houden. Bovenstaande tips helpen u hoe dan ook om meer uit uw interieur te halen!

 

Een goedkope laminaatvloer is niet altijd de beste optie

Vaak is den eerste gedachten die bij mensen hierbinnen schiet van ene goed laminaat onderbouwing, bestaat dat het vreselijk duur kan zijn. Dit bestaan maar alles buiten waar, de prijs kwaliteit van laminaat is gruwelijk hoog plus steekt met schouders boven andere vergelijkbare vloeren uit! Dit komt doordat het omslaan van ons winkelbedrijf schrikaanjagend lang voorts gaat. Bij Decorvloer bent u verzekerd van een kwaliteit vloer, wij maken alleen gebruik van de beste bekendste Europese vloer merken.

 

Een Ideale Decor laminaatvloer

Ligt er nog een oude vloer in u huis die er feitelijk niet meer voorts doorheen kan? Of bent u gewoon toe aan ene nieuwe? Hebt u dan al gedacht een klik Decorvloer laminaat! Een eigen karaktertrek van een stevige vloer ondergrond is dat het geluid voorkomt en voor een beter kamer warmte houd in de winter. Bent u benieuwd maar meer voordelen van deze soort vloeren?

 

Goedkope vloeren vanuit de fabrikant

Omdat decorvloer rechtstreeks handelt vanuit de fabrikant is er geen tussen leverancier waar door de vloeren goedkoper leverbaar zijn. Een laminaat onderbouwing is het nog duurzaam? Laminaat tegels van decorvloer wordt van duurzaam materiaal geproduceerd, vloeren gaan gemakkelijk wel 10 tot 15 jaar mee. Met juiste onderhoud en gebruik kan zelfs uw vloeren wel tot 25 jaar meegaan.

We kunnen u zelfs verzekeren dat de vloeren van decorvloer duurzamer is dan vergelijkbare vloeren. Dit omdat de productie van laminaatvloer duurzaam is uit een onderzoek van de Universiteit. Bent u geïnteresseerd? Komt u gerust is een kijkje nemen bij onze showrooms in Utrecht en Rotterdam. Wilt u liever aanvankelijk ene laminaat offerte ontvangen of telefonisch contact? Bezoek dan decorvloer.nl webwinkel voor meer informatie.

De hoogslapers zijn in optocht!

Koenschuurmans

Steeds vaker zijn mensen tegenwoordig op zoek naar hoogslapers. De bedden hebben een flink marktaandeel voor zich genomen door de toenemende vraag. Het groeiend aantal studenten dat vecht voor een plekje in de steeds kleiner wordende kamer draagt hierbij flink aan mee. Dit heeft als gevolg dat de vraag stijgt en de leveranciers de prijzen langzamerhand kunnen laten stijgen. Aangezien er in Nederland veel reglementen zitten aan het produceren van dergelijke bedden dat de toetreding van buitenlandse concurrenten minimaal is. Dit is aan de ene kant voordelig voor de handhaving van kwaliteit en daarom hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat u midden in de nacht naar beneden valt. Het nadeel is echter dat de prijs nauwelijks zal dalen door een volledige Europese levering. 

Waar moet u op letten bij de aanschaf? 

Bij de aankoop van hoogslapers zijn er een aantal punten waar nauwkeurig naar gekeken moet worden om een miskoop te voorkomen. Een gevoelig puntje voor de hoogslaper is de keuze van materiaal. De meest verkochte producten in deze categorie zijn gemaakt van metaal of hout. Het metaal biedt natuurlijk meer veiligheid en stabiliteit dan het houten alternatief. Het metaal heeft een hogere aanschafwaarde maar daarentegen ook een langere levensduur. De afweging tussen kosten en kwaliteit is van groot belang bij de hoogslapers.  

De houten variant is ook populair en biedt een comfortabeler alternatief. Het gebruik van hout is natuurlijk duurder dan het metalen alternatief maar dit biedt dan ook meer comfort en ziet er vaak beter uit. Houten hoogslapers zijn natuurlijk een sier voor het oog en geven een kamer een warmere uitstraling. Zeker in de slaapkamer is het van belang dat het comfortabel oogt en is. De slaapkamer blijft natuurlijk een plek waar u na een lange dag werken kan uitrusten. Waar u de dag start en vervolgens ook weer afsluit. Ontspanning en uitstraling zijn een must voor de hoogslapers. 

Onderzoek doen op het internet 

Om zeker te zijn van uw zaak is het van belang om goed onderzoek te doen naar de markt. Door een overzicht te maken van de aangeboden producten kunt u een lijst opstellen ter vergelijking. Deze lijst kunt u vervolgens rangschikken op prijs om zo de voordeligste optie te krijgen. Dit biedt echter geen inzicht in de kwaliteit van elk product. Zeker bij hoogslapers wilt u met een gerust hart gebruik kunnen maken van het product. De afweging tussen prijs en kwaliteit kan goed bepaald worden door het lezen van recensies op het internet. Zoekt u op het internet eens naar recensie websites om zo een goed beeld te krijgen van bedden op de markt.  

Nadat u een aantal reviews heeft gelezen, kunt u bepalen wat voor opties mogelijk zijn. Ieder zal natuurlijk zijn persoonlijke voorkeuren hebben en dit zal doorschijnen op het internet. Stel zelf eerst een lijst waar de hoogslapers sowieso aan moeten voldoen. Door de lijst van voorkeuren bij de bevindingen van het internet te houden kunt u een onderbouwde keuze maken voor de aanschaf van mogelijke hoogslapers. 

De zwakke punten in kerntrekbeveiliging

Koenschuurmans

Zwakke punten in huizen of appartementen maken de toegang voor inbrekers gemakkelijker. Met name de toegangsdeuren van de appartementengebouwen zijn getroffen.

 


 

Kerntrekbeveiliging met alarmdeurstopper met alarmdeurstopper

Hoe groter het huis, hoe makkelijker het is om er mee om te gaan (met de voordeur), dus het is gemakkelijk om het huis binnen te komen. Het is niet langer een grote uitdaging voor de inbrekers om de deur van het appartement te overwinnen. Statistisch gezien worden dan de balkon- of terrasdeuren gebruikt om de appartementen binnen te komen.
 
In het geval van eengezinswoningen wordt dit echter voornamelijk gebruikt. Een professionele inbreker heeft slechts 15 seconden nodig om toegang te krijgen tot het gewenste object. Als het gevaar bestaat dat het langer zal duren, breken de meeste inbrekers hun poging af, omdat het risico om gepakt te worden te groot is.
 
Een trieste statistiek: terwijl het aantal inbraken en pogingen tot inbraak toeneemt, neemt het aantal pogingen om erachter te komen af. De meeste van deze pogingen tot inbraak en pogingen tot inbraak worden in de loop van de tijd steeds minder gedaan. Dit is momenteel slechts ongeveer 15 procent van het totale aantal gemelde inbraken. Het lijkt daarom onvermijdelijk om inbraken te voorkomen en een “veilig” huis te creëren. 

Dit is echter veel makkelijker dan de meeste mensen denken. De meeste inbrekers maken namelijk gebruik van de kerntrek methode. Dit is een methode waarbij de kern van een cilinderslot uit het slot wordt getrokken.

 

Soorten kerntrekbeveiliging: alarmsysteem, rolluik, enz.

Op het gebied van veiligheid zijn er de volgende typen: raambeveiliging met raamsloten, kerntrekbeveiliging, diverse sluitsystemen, rolluikbeveiliging, alarmsystemen en tenslotte videobewaking.

 

Een paar tips voor inbraakbeveiliging

In principe bevat elk huishouden iets dat voor een inbreker interessant en waardevol kan zijn – of het nu gaat om familiejuwelen, een slimme tv of een autosleutel. Kerntrekbeveiliging op ramen met raamvergrendeling. Om een optimale bescherming te bereiken, moet zowel mechanische als elektronische kerntrekbeveiliging worden gebruikt. Alleen hun gecoördineerde interactie biedt effectieve bescherming.

Kersttafelzeil kopen? Wees er op tijd bij!

Koenschuurmans

De kerst lijkt nog mijlen ver van ons vandaan. Maar over zo’n circa 11 weken staat de kerstboom alweer in huis, luisteren we heerlijk naar kerstmuziek, zwijmelen we weg tijdens een goodfeeling kerstfilm en eten we ons buikje rond tijdens het kerstdiner.

 

Hoe vier jij dit jaar de kerst?

Heb je er al over nagedacht? Hoe vier jij dit jaar de kerst? Wacht je rustig af tot je een uitnodiging van je broer of zus krijgt? Of ben jij degene die het voortouw neemt. Als je op tijd begint met de voorbereidingen kun je nu al beetje bij beetje genieten van alle voorbereidingen. Zolang je maar niet hoeft te haasten is het organiseren van een gezellige 1e of 2e kerstdag met familie en vrienden eigenlijk harstikke leuk!

 

Waar begin je?

Tja, het begin is altijd even lastig. Maar misschien moet je eerst eens even een pen en papier pakken en samen met je partner opschrijven hoe je deze dag wilt organiseren. Ga je voor een hele dag of slechts een dagdeel? Wie nodig je allemaal uit? Ga je voor een heel uitgebreid kerstdiner of wordt het een eenvoudige, maar niet minder gezellig eetfestijn? En wat doe je met de kadootjes? Koop je zelf voor iedereen een kerstkado? Of ga je lootjes trekken? Als je besluit om lootjes te trekken, moet je dit ruim van te voren opzetten. Zodat iedereen ook ruimschoots de tijd heeft om een leuk presentje te kopen.

 

Stap voor stap…

Als je je notitie eenmaal hebt uitgewerkt kun je met de eerste voorbereidingen beginnen. Verstuur uitnodigingen aan diegene die je graag rondom je heen wilt hebben tijdens kerst. Worden er lootjes getrokken? Ga dan ook hiermee je ronde zodat iedereen nog even tijd heeft om een kadootje te vinden. Ook met de aankopen van kerstdecoratie kun je zo langzamerhand al wel beginnen. Koop een kersttafelzeil of kersttafelkleed en koop leuke servetten die bij het tafelzeil of tafelkleed passen. Koop ook alvast wat leuke decoratie artikelen waarmee je de eettafel sfeervol kunt aankleden. Denk hierbij aan mooie kaarsen en kandelaars, een gezellige etagere of lantaarn.

 

Het ultieme kerst feest

Pas als de feestdagen bijna voor de deur staat komt de grootste uitdaging: Eten. Waarschijnlijk hebben jij en je partner al onderling met elkaar besproken hoe je dit gaat aanpakken? Wordt het lekker makkelijk met een diner van de afhaalchinees? Of ga je naar de supermarkt en kook je zelf voor al je gasten? De laatste optie zullen velen kunnen waarderen. Maar dat betekend vaak wel dat jij gedurende een deel van deze feestelijke dag achter het aanrecht staat. Denk er dus goed over na wat je wilt en hoe je het gaat aanpakken.  Het kan immers niet zo zijn dat na afloop van het kerstdiner iedereen genoten heeft, behalve jij zelf. Gelukkig heb je nu nog ruimschoots de tijd om alles eens op een rijtje te zetten. Maar onthoud, de tijd gaat snel, dus plan gewoon een datum en ga eens lekker met je partner van gedachten wisselen of hoe jullie deze kerst gaan doorbrengen?!

Stukadoor Doetinchem is de specialist die u zoekt

Koenschuurmans

Stukadoor Doetinchem is voor al uw klussen in huis. Een specialist inschakelen voor uw klussen binnenhuis scheelt u veel onnodige kosten en tijd. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zal u uiteindelijk nog meer geld kosten. Schakel één van onze specialisten in en u bent verzekerd dat uw spuitwerk, stucwerk, spackwerk en glad pleisterwerk zorgvuldig gedaan wordt met het bekende ambachtelijke vakmanschap. Bij Stukadoor Doetinchem helpen ze u graag verder om u te helpen bij het renoveren van uw huis.

Stukadoor Doetinchem voor gladde wanden

Gladde wanden zijn ontzettend belangrijk voor het opbrengen van verf of behang. Bij ruwe wanden kan de muur de verf namelijk opzuigen en is de kans groot dat het behang los gaat hangen. Bij Stukadoor Doetinchem zorgen ze voor de juiste afwerking waardoor uw muur aan niets zal ontbreken. Gefocust op het eindresultaat en het leveren van ambachtelijke kwaliteit is het credo dat geldt bij ons.

Naast bestaande muren kunt u ze ook inschakelen voor nieuwbouwprojecten. Het bedrijf werkt dan samen met andere bedrijven om uw project zo goed mogelijk te realiseren. Stukadoor Doetinchem is er voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen beroep doen op deze stukadoor specialisten. U bent hier verzekerd van een goed resultaat, een uitstekende service en de keuze in diverse dienstenpakketten waardoor er altijd een pakket is die bij uw situatie past.

Wij helpen u graag verder en bij het opstarten van nieuwe projecten. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en vraag om advies omtrent uw situatie. Van renovaties tot herstelwerkzaamheden of meer informatie over de dienstenpakketten: we helpen u graag bij het realiseren van uw project. Huur een specialist in voor u project en krijg kwaliteit en een mooi, afgewerkte muur en plafond ervoor terug. 

Op zoek naar een bed in regio Harderwijk

Koenschuurmans

Belangrijkste eisen waaraan een bed moet voldoen

Wanneer je van plan bent om een nieuw bed in of rond Harderwijk te kopen, heb je natuurlijk een aantal wensen. Zo wil je enige keuze hebben aan bedden in Harderwijk, zodat je een bed kunt kopen dat exact bij jouw interieursmaak past. Ook moeten er natuurlijk voldoende mogelijkheden zijn qua maten en modellen bedden. En ten slotte mogen er eisen gesteld worden aan de prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk ga je voor voordelige prijzen als je een nieuw en kwalitatief goed bed zoekt.

Soorten bedden Harderwijk

Als je bovengenoemde eisen aan de aankoop van bedden in Harderwijk stelt, kun het beste een keer langsgaan bij Kok Bedden in Putten. Bij Kok Bedden in Putten vind je werkelijk alle soorten bedden. Vouwbedden, ledikanten, campingbedden, eenpersoons- en tweepersoonsbedden, boxsprings, massief houten bedden of twijfelaar bedden: deze en meer beddensoorten vind je in overvloed bij Kok Bedden. Daarbij heeft deze professionele aanbieder van bedden ook allerlei andere bed-accessoires ruim op voorraad. Zoals bedtextiel, lattenbodems, matrassen, toppers , elektrische bedbodems en slaapkamerkasten in alle maten en soorten. Uniek is verder de eco collectie van Kok Bedden. Deze bestaat uit ecologisch verantwoord geproduceerde bedlinnen, houten bedden, kastjes en boxspring die milieuvriendelijk gemaakt zijn van verantwoorde, biologische materialen.

Vind nu jouw ideale bed, boxspring of bedtextiel

Neem eens een kijkje in de webshop van Kok Bedden en laat je verrassen door het beschikbare aanbod bedden in regio Harderwijk. Het is slim om af en toe ook de salespagina van Kok Bedden te bezoeken, omdat er regelmatig fraaie houten bedden in de aanbieding zijn. Zo profiteer je van de scherpste prijzen voor de beste kwaliteitsbedden die in Nederland verkrijgbaar zijn!