Kickbike Crossmax hondenstep

De Kickbike Crossmax hondenstep is wellicht het meest betrouwbare en degelijke step voor volwassenen ooit geproduceerd. De Crossmax is uitermate geschikt voor het wat ruigere werk en leent zich dan ook uitermate goed voor onder andere de hondensport. Wat dit model het meest bijzonder maakt zijn de twee schijfremmen. Het maakt deze Kickbike dan ook echt onderscheidend vergeleken zijn voorgangers. Wanneer je over heuvelachtig gebied stept of met grote snelheden over wat grover terrein rijdt, kunnen deze zeer goede remmen nog weleens goed van pas komen. De schijfremmen zijn dan ook een hele verbetering vergeleken de normale V-brakes waar de meeste modellen mee uitgevoerd zijn! 

Geschikt voor alle terreinen

Er zijn naast de schijfremmen nog meer verbeterpunten aan de Kickbike Crossmax, welke de rijeigenschappen zeer ten goede zijn gekomen. Zo is er het 20 inch grote achterwiel, een stuk groter dan bij alle voorgaande Kickbike hondenstep modellen. Ook het voorwiel is met zijn 26 inch iets groter en dit in combinatie met de dikke stevige banden maakt het de step geschikt voor alle soorten ondergrond. Het heerlijk lichte aluminium frame geeft de Crossmax het gevoel dat je zweeft, het is werkelijk heerlijk om mee op pad te gaan. De Kickbike Crossmax 20HD hondenstep is verreweg de mooiste en meest luxe uitvoering van alle Kickbike steps uit het assortiment. Het is dan ook niet voor niets inmiddels het meest verkochte model hondenstep! 

Step je lekker fit en gezond

Steppen met de hond is tegenwoordig ontzettend populair. Dat is niet zo verwonderlijk, want het is natuurlijk hartstikke leuk om samen te doen en ook nog eens hartstikke gezond! Het steppen op de Kickbike geeft je een totale workout en komt vooral de been- en bilspieren ten goede. Daarnaast train je je schouder- en armspieren ook lekker mee en geniet je ondertussen volop van de frisse buitenlucht. Het is een heerlijk gezond en verslavende manier om zelf te sporten en meteen je hond van voldoende lichaamsbeweging te voorzien. Om de Kickbike te gebruiken heb je de handleiding echt niet bij nodig. Iedereen kan het vanaf het begin, het is gewoon een kwestie van steppen maar! 

Pure degelijkheid uit Scandinavië

De Kickbike Crossmax hondenstep wordt geproduceerd in Finland dat is niet zo heel vreemd. De step is ontworpen naar het idee van het traditionele vervoersmiddel op ijs en sneeuw in Scandinavië, de winterslee. Het is dus niet heel verrassend dat de grootste step producent in Europa uit Finland komt. Het merk Kickbike is zelfs zo sterk dat de Nederlandse Autoped Federatie het merk adviseert!

https://hondensteps.nl/product/kickbike-cross-max-20d/

Voordelen van fitness in Ede met begeleiding

Wat zijn de redenen om voor de fitness in Ede te kiezen? Je kan om verschillende redenen kiezen voor de fitness in Ede. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je last hebt van je rug. Je zal dan behandeld worden door een fysiotherapeut, een manuele therapeut of door een haptotherapeut. Vaak kunnen zij de klachten oplossen. Het is vaak wel aan te raden om ook zelf aan de slag te gaan. Door je spieren sterker te maken kun je klachten voorkomen en verminderen. Je hoeft niet helemaal alleen aan de slag te gaan met de fitness in Ede. Als je al behandeld wordt door één van onze specialisten, dan zal deze persoon je ook begeleiden tijdens de fitness in Ede. Zij kunnen bijvoorbeeld oefeningen voordoen en je helpen met de uitvoering van d e oefeningen. Ook kan je naar de fitness in Ede gaan als je een bepaald doel wil behalen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je wat gewicht kwijt wil raken of dat je wil trainen voor je sport. De personal trainers stellen graag een plan voor je op en ze helpen jou om je doel te bereiken. Je kan dus om meerdere redenen kiezen voor de fitness in Ede om je gezondheid te verbeteren.

Hoe kun jij je doelen behalen tijdens de fitness in Ede?

Als je kiest voor de fitness in Ede, dan heb je waarschijnlijk een bepaald doel voor ogen. Je wil misschien een aantal kilo’s kwijtraken of je wil je spieren trainen om sterker te worden. Mocht je het vervelend vinden om naar een sportschool te gaan, dan is de fitness in Ede een perfect alternatief. Voordat je start stellen we een trainingsplan voor je op. Het is daarbij van belang dat we weten wat jouw doel is. Op basis van jouw wensen stellen we het plan op. Dit wordt dus volledig op jou afgestemd.

https://www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl/fitness-in-ede