Professioneel desinfecteren – ontsmetten met een UVC lamp van DAT

Met de DAT UV-C lamp is het mogelijk proffesioneel uw ruimtes te desinfecteren.

UVC lampen worden reeds meerdere jaren met succes toegepast in de grotere hotels maar ook in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en verzorgingstehuizen. Naast het normale noodzakelijke schoonmaken is het licht van de UVC lamp perfect om virussen zoals de covid-19 te doden. Maar ook bacterien, pollen, schimmels en dergelijke zijn niet bestand tegen het UV-C licht.

Hoe werkt het?

De DAT UVC lamp kan in een uur een ruimte desinfecteren van rond de 60 vierkante meters. Omdat het apparaat wieletjes heeft kan hij eenvoudig naar een andere ruimte wiorden gereden en is het ontsmetten van meerdere ruimtes heel makkelijk geworden. Het apparaat is stekkerklaar.

Men zet het apparaat midden in de ruimte en steekt de stekker in het stopkontakt. Op het controle paneel zit een tijdklok die men in kan stellen op de gewenste tijd van desinfectie. Daarna verlaat men de ruimte en gaat het apparaat aan. Zodra het apparaat zijn werk weer gedaan heeft kan men de ruimte weer betreden en is de ruimte gedesinfecteerd. Eigenlijk dus heel eenvoudig. Een kind kan de was doen. 

Ideaal in Horecagelegenheden

Juist door de eenvoud is het apparaat goed in te zetten in de horeca zoals restaurants, bars maar ook hotelkamers, B&B´s, wachtruimtes van bijvoorbeeld de tandarts of dokter. Er zijn vele ruimtes te bedenken die dagelijks gedesinfecteerd moeten worden en het desinfecteren hiermee een fluitje van een cent wordt.

De DAT UVC lamp op wielen wordt geleverd met een gratis sticker die men op een raam kan plaakken. Op de sticker staat in drie talen vermeld dat deze ruimte gedesinfecteerd wordt door UV-C licht. Heel handig om ook uw klanten te laten zien dat u het virus serieus neemt en het beste voor heeft met uw klanten.

Meer over dit produkt vind u via deze link.

https://ontsmet.eu/winkel/uv-c-desinfectielamp-verplaatsbaar-met-timer-hotel-restaurant-bar-winkel/