Op zoek naar een ICT bedrijf in Arnhem?

Koenschuurmans

Xantion is de aangewezen partner als u op zoek bent naar een ICT bedrijf in Arnhem. Wij geloven dat ICT zo makkelijk, transparant en beschikbaar als water uit de kraan hoort te zijn. Wij van Xantion weten dat ICT-voorziening ook voor u in Arnhem cruciaal is. ICT-voorziening kan echter een ingewikkelde zaak zijn voor ondernemingen. Door dit uit te besteden aan Xantion bent u verzekerd van een goede ICT-voorziening en heeft u meer tijd over voor uw onderneming.

Diensten van ons ICT bedrijf in Arnhem

Xantion, als ICT bedrijf voor u in Arnhem, biedt enkele diensten aan voor volledige ICT-ontzorging. Dit wordt u aangeboden voor slechts €1,95 per dag per werkplek. Dit is inclusief servers, netwerken en alle vragen van gebruikers. Onze diensten op een rijtje:

ICT beheer

We verzorgen het gedeeltelijke of volledige beheer van uw ICT infrastructuur. Denk hierbij naast PC’s ook aan de servers, routers, switches en bijvoorbeeld printers. Mocht iets niet naar behoren werken, staan we klaar om u te helpen.

Advies/ consultancy

Wij geloven erin dat ICT zowel eenvoudig als transparant hoort te zijn. We geven u advies, zodat uw ICT correct is afgestemd op hetgeen u ermee wilt bereiken. Hierbij begrijpen we dat niet iedereen het vakjargon van ICT begrijpt. We communiceren in begrijpelijke taal voor de niet ICT’er.

VoIP

VoIP is eigenlijk gewoon bellen via het internet. Hierbij worden toestellen gekoppeld aan het internet. Dit biedt als voordeel dat de telefoon daar over gaat waar je toestel staat. Daarnaast is onderling bellen met collega’s gratis. Xantion zorgt ervoor dat het bellen via het internet 24 uur per dag werkt. Ook doorschakelingen en voicemails zijn hierbij inbegrepen.

Cloud

Cloud is als het ware beschikking over uw data en software op elke locatie en elk tijdstip. Zo kunt u overal bij uw gegevens. De faciliteiten van Cloud huurt u op basis van uw behoefte. Bij meer afname, zal er meer Cloud nodig zijn en vice versa. U kunt eenvoudig uw Cloud hierop aanpassen. 

Vrijblijvend contact

Benieuwd wat Xantion voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website www.xantion.nl. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar via 0318 – 69 70 91.