Mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

Koenschuurmans

Bij Shakes on Wheels is er keuze uit verschillende smoothiebars passend voor jouw event, wij hebben namelijk een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Op deze manier verhuren wij voor elke locatie een geschikte smoothiebar. Hoe groot of klein je beschikbare ruimte ook is. Shakes on Wheels heeft daar een passende smoothiebar voor. Ook als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap. Toch liever een andere smoothiebar of stand? Dat kan ook! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

Een mobiele smoothiebar is een hele leuke manier om je medewerkers een gezonde verassing te geven vlak voor kerst. Het is eens even heel wat anders dan de standaard oliebollen of patatjes. En natuurlijk veel gezonder! Wat een smoothie is, dat is inmiddels wel bekend. Een verfrissende fruit / groente drank die zowel de dorst als de honger kan stillen. Shakes on Wheels gaan met hun mobiele smoothiebar door het hele land en maken op allerlei locaties verse smoothies klaar voor hun gasten. Zo zijn ze al bij 1000 bedrijven geweest en hebben ze ruime ervaring met het snel en schoon bereiden en serveren van de smoothies. 

Als je bij Shakes on Wheels een smoothie bar huurt dan zullen wij een uur voorafgaand het event aanwezig zijn. Wij bouwen dan onze smoothiebar op en maken ons klaar voor het event. Als het event afgelopen is dan ruimen wij binnen een half uur alles op en kunnen wij het terrein verlaten. Achteraf overleggen wij graag hoe de ervaring met Shakes on Wheels was. Voor verdere informatie over een smoothiebar huren, prijzen en nog veel meer kun je op onze website kijken of contact opnemen via de contact gegevens die te vinden zijn op de website van Shakes on Wheels. Wij helpen je graag verder. Enjoy! 

Detox kuur bij Juice Heroes

Koenschuurmans

Bij Juice Heroes hebben we verschillende pakketten voor detox kuren die je kunt volgen. We hebben verschillende pakketten voor verschillend aantal dagen. Namelijk een kuur voor 1 dag, maar ook voor 3 dagen en 5 dagen. Dit zijn de 3 verschillende pakketten die je kunt kiezen bij Juice Heroes. Binnen deze 3 verschillende pakketten kun je ook nog kiezen tussen twee verschillende varianten. Namelijk de beginner en gevorderde variant. Heb je nog niet zo veel ervaring met detox kuren dan is de beginner variant perfect voor jou maar doe je vaker een detox kuur dan kun je ook kiezen voor een gevorderde variant. De een daagse detox kuur is om tussendoor je lichaam een boost te geven en te reinigen van alle afval stoffen die we dagelijks binnen krijgen. De drie daagse detox kuur is perfect om je lichaam een boost te geven en van je slechte gewoontes af te komen. Ook voor beginners is deze detox kuur goed te doen. Als je de detox kuur wilt doen en optimaal resultaat wilt en wilt afvallen kun je het beste kiezen voor de 5 daagse detox kuur. Een detox kuur is super goed voor je om je lichaam te reinigen van alle afval stoffen die in ons lichaam zitten. Ook helpt een detox kuur bij het afvallen maar dan moet je wel een wat langere kuur kiezen bijvoorbeeld de 3 daagse of 5 daagse detox kuur. Bij Juice Heroes hebben we ook pakketten van sappen die je naast je normale eetpatrook kan nemen om ook een gezondere levensstijl te krijgen. Voor meer informatie daarover en over de detox kuren kun je een kijkje nemen op onze website. Daar vind je alle informatie over de verschillen en de voordelen van verschillende kuren. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact opnemen via de contact gegevens die ook te vinden zijn op onze website. 

Het meest sfeervolle bistro restaurant in de omgeving van Spakenburg

Bent u op zoek naar een leuk restaurant om een avondje uit te organiseren wanneer dit weer kan? Laat u in de watten leggen bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg. Van een fijne datenight met uw partner tot het vieren van een verjaardag of jubileum met een grote(re) groep, het is allemaal mogelijk! Of u nu lekker op het terras wilt genieten tijdens de zomermaanden of liever van het knusse interieur profiteert bij de gashaard, bij Antonio’s Eethuys staat sfeer altijd voorop!

De keuze is reuze op de menukaart van dit restaurant

Op de menukaart van dit bistro restaurant in Spakenburg vindt u soms het symbool van Mibrasa. Maar wat betekent dit eigenlijk? De Mibrasa is de gesloten houtskooloven die ze bij Antonio’s Eethuys gebruiken om een unieke smaak aan de gerechten te geven. Door het gebruik van authentieke Argentijnse steenkolen wordt de rijke smaak verkregen. De houtskooloven heeft bovendien een schuifsysteem waardoor het mogelijk is om de luchtstroom perfect te regelen waardoor uw stukje vlees of gegrilde groenten altijd perfect worden klaargemaakt. Het is echter ook mogelijk om een van de andere smaakvolle gerechten te proberen, zoals de burgers met verse friet maar ook een stukje vis met seizoensgroenten. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg wordt u bij ieder bezoek verrast door de unieke smaakcombinaties die variëren van klassiek tot chique.

Reserveer snel een tafeltje voor een heerlijk moment weg!

Wilt u alvast een tafeltje reserveren in een bistro restaurant te Spakenburg dat een intieme en gezellige sfeer heeft? Wacht dan niet langer en reserveer direct op de gewenste datum bij Antonio’s Eethuys. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag. Ontdek de smaakvolle lunchgerechten en de verrassende dinermenu’s op de website, waar u het menu alvast in kunt zien! Bovendien hebben ze ook heerlijke bites beschikbaar om samen te borrelen!

https://www.antonios-spakenburg.nl/

Verschillende soorten thermometers bij Thermapen

Koenschuurmans

Meten is zeker weten

Het gebruik van thermometers is heel veelzijdig. Waar het voorheen over de dagtemperatuur en de koelkast- en oventemperatuur ging, worden nu kerntemperaturen van het vlees gemeten wanneer we aan het grillen zijn. Er is veel veranderd wanneer je de thermometers van vroeger vergelijkt met die van vandaag de dag. Waar vroeger geraden moest worden of de kip gaar was of niet kan nu op afstand de temperatuur af worden gelezen en er zelfs een alarm op instellen.

Deze vooruitgangen zijn prachtig want het is betaalbaar geworden om overal een thermometer op te hangen. Of we nu de temperatuur in de achtertuin willen weten of de laagste temperatuur van afgelopen nacht, thermometers met een geheugenfunctie of een alarm functie voor tijd of temperatuur, maken het leven een stuk interessanter en gemakkelijker. Thermometers met een prikpen of infrarood thermometers, sommigen zelfs aan te sturen via een app, zijn verkrijgbaar bij Thermapen. Het is absoluut de moeite waard om het aanbod eens te bekijken want een perfect stuk gegrild vlees scoort altijd goed bij eventuele gasten.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het grillen van vlees. Thermometers zijn er voor meerdere doeleinden dan alleen de temperatuur van de tuin en die van het vlees op de grill te meten. Er zijn ook thermometers die de temperatuur en de luchtvochtigheid in woningen kunnen meten. Dit is handig wanneer iemand bijvoorbeeld een houten vloer heeft en graag de luchtvochtigheid in de gaten wil houden.

Voor elke klus een geschikte thermometer

Er zijn een aantal verschillen tussen de thermometers van nu. Op www.thermapen.nl staat het volledige aanbod, wat zeker goed is om een keer door te nemen. Er bestaan een aantal categorieën die ieder hun functie hebben.

Hoe warm is het daadwerkelijk in de oven?

Het kan gebeuren dat het in een oven achterin warmer is dan de voorkant in de oven. Informatie die op de knoppen staat aangegeven kan variëren en wanneer er nauwkeurig gewerkt moet worden is dit lastig. Er is een groot assortiment oven thermometers om uit te kiezen. Analoog of digitaal, met of zonder probe aan een draad. Het is interessant om eens naar de verschillen te kijken een goede oven thermometer maakt zeker verschil.

De temperatuur van vlees

Vleesthermometers hebben in de keuken een belangrijke plaats. Het is handig gereedschap waarbij men voor een goed eindresultaat van succes is verzekerd. De vleesthermometers variëren in grootte en zijn stuk voor stuk lichtgewicht, wat altijd handig is. De meeste vleesthermometers kunnen meten tussen de -50 en 350 graden Celsius. Er kan geschakeld worden naar Fahrenheit en de digitale schermen zijn gemakkelijk afleesbaar door de display die voorzien is van lichtdetectie, om de cijfers zo duidelijk mogelijk weer te geven. De waterbestendige behuizingen maken deze apparaten vriendelijk in het gebruik en met de standby functie is het nog duurzaam in gebruik ook. Wanneer de thermometers niet gebruikt worden zorgt een bewegingsgevoelige sensor dat de sluimer- of slaapstand wordt geactiveerd.

Infrarood voor de temperatuur op afstand

Soms is het niet mogelijk om de plek te bereiken waar de temperatuur moet worden gemeten. Daarvoor zijn er de infrarood thermometers uitgevonden en op de markt gebracht. Niet alleen in de keuken maar ook in de bouw wordt er veel gemeten. Er zijn tal van takken van industrie waar oppervlaktentemperaturen moeten worden gemeten en waar men geen probe ergens kan insteken. Dan biedt een infrarode thermometer absolute uitkomst. Vlees- en infrarood thermometers in één of een infrarood thermometer solo, kunnen temperaturen meten van -50 tot 350 graden. Van iets de temperatuur meten met een infraroodsignaal, zonder dat er contact is, vergemakkelijkt het werk.

De temperatuur van koelwagen tot vaatwasser

HACCP thermometers zijn thermometers die tegen een stootje kunnen en gebruikt worden in de voedselindustrie om ervoor te zorgen dat voedsel op de juiste temperatuur bewaard en getransporteerd kan worden. Voedsel- en warenwetten hebben normen bepaald die gevolgd moeten worden wanneer het om voedsel gaat. Zo zijn er ook thermometers die de temperatuur in de vaatwasser kunnen meten. Op deze manier is een horeca ondernemer op de hoogte of apparatuur wel of niet goed functioneert. Een vaatwas thermometer kan temperaturen aan van 0 tot 90 graden. De thermometers die in de voedselindustrie en horeca worden gebruikt dienen jaarlijks te worden gecontroleerd.

Een exacte toekomst

Een ruim assortiment thermometers om eens goed te bekijken, want de thermometers hebben allemaal hun specifieke functie. Wanneer koken je hobby is zijn de nieuwe vleesthermometers een uitkomst. Kerntemperaturen van vlees kunnen meten zorgen voor een perfect resultaat op het bord. Het is niet alleen het perfecte resultaat maar ook een flink stuk veiligheid. Een stukje kip wat niet helemaal gaar is kan zeker gevaarlijk zijn. Meten is zeker weten.

https://www.thermapen.nl/