Ballonvaart Sint-Niklaas ook wel de ballonstad genoemd

Ballonvaren is gestart in België vanuit de regio van Sint-Niklaas. Naast ballonvaart Sint-Niklaas hebben we ook de vredefeesten. Dit is een festival dat opgestart is met de bedoeling de bevrijding van de tweede wereldoorlog te vieren. Het ballonfestival is gestart in 1949 met gasballons, later zijn de warmeluchtballons en de speciale vormen gekomen ook wel special shapes genoemd.

Wat maakt dit evenement van ballonvaren zo speciaal?

Het mooie aan dit evenement is dat de luchtballonnen opstijgen vanop de grote markt in Sint-Niklaas. Dit is voor vele piloten en passagiers van een ballonvaart uniek. Het festival van 2020 wordt uitgesteld door de corona, laat ons hopen dat we in 2021 kunnen genieten van een prachtig spektakel. De vredefeesten behoort tot één van de vijf belangrijkste ballonhappenings.

Ballonvaart Sint-Niklaas of kortom het Waasland

Wil je een ballonvaart Sint-Niklaas inplannen? C-Air helpt je graag verder, Waasland is een unieke regio waar we tal van opstijglocaties hebben: Grote markt van Sint-Niklaas, het recreatiedomein van de Ster, de Guylian. Al deze verschillende locaties zorgen ervoor dat we onze passagiers steeds een ballonvlucht kunnen bieden boven het stadscentrum van Sint-Niklaas.

Het Waasland vinden wij één van de prachtigste regio’s om boven te varen. In het Waasland hebben we 8 gemeentes. Hieronder de opsomming: Beveren, Kruibeke, Lokeren, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster. Naast onze 8 gemeentes hebben we 3 stromen, de Schelde, de Durme en het kanaal Gent-Terneuzen.

Wat omvat een ballonvlucht?

Een ballonvlucht duurt circa 1 uur, maar indien je wenst kan dit ook uitgebreid worden. Na de vlucht voorzien wij ook steeds een glaasje champagne en een prachtig balloncertificaat.

Het totale gebeuren duurt circa een 3 tal uur. Wij nemen ook steeds de tijd om met onze passagiers een babbeltje te doen en alles goed uit te leggen, zowel voor als na het ballonvaren.

Indien we merken dat het weer niet optimaal is zoals regen of te veel wind of niet veilig, nemen wij de beslissing om de ballonvlucht uit te stellen en te kijken naar een nieuwe datum. Ook interesse om eens te ballonvaren, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

https://www.cair-ballonvaart.be

Susy cyclewear fietsplezier voor elke vrouw!

Koenschuurmans

Was wielrennen vroeger echt een mannending, tegenwoordig zien we steeds meer vrouwen van alle leeftijden op de racefiets. Veel merken springen hier op in en hebben hun assortiment fietsen, kleding en accessoires her en der wat aangepast. Helaas is de keuze voor wielerkleding voor vrouwen nog niet heel uitgebreid en moeten vrouwen vaak genoegen nemen met een rekje wielerkleding tussen de uitgebreide collectie wielerkleding voor heren. Gelukkig is er een merk dat hier goed op in speelt: Susy Cyclewear. Supervrouwelijke wielerkleding in prachtige kleuren en een mooie vormgeving. Het assortiment van Susy bestaat uit fraaie fietsshirts- en dames fietsbroeken. Uniek aan deze kleding is dat het echt voor dames is gemaakt. Vrouwelijke vormen en draaggemak zorgen ervoor dat je nog meer plezier beleeft aan welke rit dan ook.

Lady-proof

De dames fietsbroeken van Susy zijn aan de binnenkant volledig lady-proof en dat is een zeer prettige bijkomstigheid. Om te voorkomen dat je als vrouw zadelpijn krijgt, heeft Susy de fietsbroeken aan de binnenkant voorzien van de Elastic Interface zeem. Deze speciale zeem geeft je zitvlak zachte ondersteuning, waardoor zadelpijn verleden tijd wordt. Deze comfortabele dames fietsbroeken herken je aan het oranje etiket dat standaard aan deze fietsbroek is bevestigd. Als je eenmaal een fietsbroek van Susy aan hebt gehad, wil je nooit een ander meer!

Houd je wielerkleding mooi

Naast de mooie vormgeving en de goede pasvorm, kies je met Susy absoluut voor kwaliteit. Niet voor niets geeft Susy 6 maanden garantie op haar kleding. De kleding is uiteraard bestand tegen slechte weersomstandigheden. Geen probleem dus als je een lange fietsrit maakt in de plenzende regen, deze wielerkleding kan daar tegen! Als je je kleding wast op 30 graden en het daarna aan de lijn hangt, is het binnen no-time weer droog en klaar voor je volgende rit. Je kunt de kleding van Susy gewoon online bestellen, dus waar wacht je nog op?