Koen Schuurmans
Image default
Horeca

Het meest sfeervolle bistro restaurant in de omgeving van Spakenburg

Bent u op zoek naar een leuk restaurant om een avondje uit te organiseren wanneer dit weer kan? Laat u in de watten leggen bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg. Van een fijne datenight met uw partner tot het vieren van een verjaardag of jubileum met een grote(re) groep, het is allemaal mogelijk! Of u nu lekker op het terras wilt genieten tijdens de zomermaanden of liever van het knusse interieur profiteert bij de gashaard, bij Antonio’s Eethuys staat sfeer altijd voorop!

De keuze is reuze op de menukaart van dit restaurant

Op de menukaart van dit bistro restaurant in Spakenburg vindt u soms het symbool van Mibrasa. Maar wat betekent dit eigenlijk? De Mibrasa is de gesloten houtskooloven die ze bij Antonio’s Eethuys gebruiken om een unieke smaak aan de gerechten te geven. Door het gebruik van authentieke Argentijnse steenkolen wordt de rijke smaak verkregen. De houtskooloven heeft bovendien een schuifsysteem waardoor het mogelijk is om de luchtstroom perfect te regelen waardoor uw stukje vlees of gegrilde groenten altijd perfect worden klaargemaakt. Het is echter ook mogelijk om een van de andere smaakvolle gerechten te proberen, zoals de burgers met verse friet maar ook een stukje vis met seizoensgroenten. Bij bistro restaurant Antonio’s Eethuys in Spakenburg wordt u bij ieder bezoek verrast door de unieke smaakcombinaties die variëren van klassiek tot chique.

Reserveer snel een tafeltje voor een heerlijk moment weg!

Wilt u alvast een tafeltje reserveren in een bistro restaurant te Spakenburg dat een intieme en gezellige sfeer heeft? Wacht dan niet langer en reserveer direct op de gewenste datum bij Antonio’s Eethuys. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag. Ontdek de smaakvolle lunchgerechten en de verrassende dinermenu’s op de website, waar u het menu alvast in kunt zien! Bovendien hebben ze ook heerlijke bites beschikbaar om samen te borrelen!

https://www.antonios-spakenburg.nl/