Kies voor mindfulness in Apeldoorn

Koenschuurmans

Heeft u onlangs iets gelezen over goede mindfulness in Apeldoorn? Of heeft iemand uit uw omgeving u gewezen op het bestaan van mindfulness in Apeldoorn? Op welke manier u ook achter het bestaan van mindfulness in Apeldoorn bent gekomen, het heeft uw interesse gewekt. Is het volgen van mindfulness in Apeldoorn iets wat u overweegt? Dan wilt u vooraf graag meer weten over deze trainingen. Waar staat mindfulness eigenlijk voor? En hoe worden de trainingen precies vormgegeven? Ga u inlezen en verdiep u in deze bijzondere trainingen. Probeer mindfulness nu zelf en ervaar de kracht van dit fenomeen en groei als persoon. 

Waar staat mindfulness precies voor?

Mindfulness is een begrip dat u vast weleens voorbij heeft horen komen. Maar, waar staat mindfulness in Apeldoorn precies voor? Bij mindfulness in Apeldoorn staat het leven in het hier en nu centraal. Bij mindfulness in Apeldoorn leert u bewust te zijn van het moment. Door mindfulness toe te passen, zult u zich meer ontspannen gaan voelen. Het toepassen van mindfulness in Apeldoorn blijkt een remedie bij allerlei soorten psychische klachten. Denk hierbij aan stress, slapeloosheid en burn-outklachten. In al deze gevallen kan mindfulness in Apeldoorn soelaas bieden. Bent u nieuwsgierig naar de kracht van mindfulness? Probeer dan mindfulness in Apeldoorn zelf. 

Wat kunt u van de trainingen verwachten? 

Bij de trainingen van mindfulness Apeldoorn staat het leven in het hier en nu centraal. Wilt u graag meer rust in uw hoofd ervaren? Wilt u handvatten krijgen om meer van het moment te kunnen genieten? Dan is het volgen van mindfulness Apeldoorn wellicht iets voor u. De trainingen van mindfulness Apeldoorn gaan verder dan enkel de trainingen op locatie. Na het volgen van de trainingen bent u uiteindelijk in staat de mindfulness methode bij alles in uw leven toe te passen. We kunnen dus ook wel stellen dat mindfulness een levensstijl is. Waar wacht u nog op? Meld u aan voor de trainingen bij mindfulness Apeldoorn! 

 

Heb ik een burn-out?

Voor mensen die zich afvragen: heb ik een burn-out? is de diagnose ‘burn-out’ gelijk een moment dat er een hoop stukjes op zijn plek vallen. Je weet immers al lang dat je je niet goed voelt. De diagnose voelt op zo’n moment voor de één verwarrend en voor de andere juist als een opluchting. Eindelijk kun je een naam geven aan je gevoel.

Natuurlijk: iedereen is wel eens gespannen, zowel werk als privé. En dat hoeft ook helemaal niet erg te zijn. Maar te veel spanning kan leiden tot overspanning. Maar wanneer gaat overspanning over in een burn-out? We zetten de feiten voor je op een rij.

 

De eigenschappen van overspannen zijn

Een burn-out is erger dan overspanning. Wanneer ben je dan overspannen?

Er is sprake van overspanning als je meerdere symptomen ervaart die duiden op mentale uitputting.

Volgens onderzoekers ben je overspannen, wanneer je minstens drie van de volgende symptomen ervaart:

 • Veel piekeren
 • Snel opgejaagd zijn
 • Concentratieprobl
 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Snel geprikkeld
 • emen en moeite om dingen te onthouden
 • Je kan niet meer goed tegen lawaai of drukte
 • Je hebt stemmingswisselingen.

Daarnaast is er sprake van een combinatie van deze drie factoren:

 • Zowel op het werk als privé ervaar je deze negatieve gevoelens
 • Je voelt je alsof je de controle mist en machteloos staat. Deze gevoelens zijn een reactie op het niet langer kunnen omgaan met je stress die je in het dagelijks leven hebt
 • Je hebt geen psychiatrische ziekte die bovenstaande gevoelens veroorzaakt.

De oorzaak van een burn-out op het werk

Werkstress ontstaat als de omstandigheden op het werk (zoals de werkzaamheden of het team) niet zijn afgestemd op jouw capaciteiten of behoeften. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals:

 • Persoonlijke elementen zoals het (te) hoog leggen van de lat, geen grenzen kunnen aangeven of niet goed kunnen plannen.
 • Werkinhoudelijke zaken zoals onduidelijke taakomschrijvingen, onduidelijke verantwoordelijkheden of een constante prestatiedruk.
 • Teamgebonden eigenschappen zoals conflicten, gepest, slecht samenwerken, strijdige belangen of weinig (h)erkenning.
 • Bedrijfsgebonden elementen zoals een reorganiserend bedrijf, terwijl er bij de werknemer juist een hele sterke behoefte is aan stabiliteit.

Een burn-out ontstaat nooit plotseling, maar gaat heel geleidelijk.

Vaak zijn de signalen al in een vroeg stadium merkbaar. Soms heeft de partner al opgemerkt dat iemand veel met het werk bezig is en vaak moe thuiskomt. De vroege signalen worden vaak genegeerd en iemand blijft vaak verder gaan, tot op het moment waarop het stoppen met werken de enige overgebleven optie is.

Het zijn daarom vaak vooral de doorzetters, de harde werkers, die té lang tegen spreekwoordelijke muren oplopen en opgebrand raken.

De behandeling van een burn-out

In de afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar de oorzaken van langdurige overspanning. Het resultaat is dat een burn-out tegenwoordig goed valt te behandelen.

In de behandeling wordt gebruikgemaakt van cognitief gedragstherapeutische interventies. Dit gaat in verschillende fases.

 • Fase 1: Klachtenreductie, waardoor de conditie verbetert en lichamelijke klachten afnemen. Je leert inspanningen te doseren en beter te ontspannen
 • Fase 2: Het leren herkennen van disfunctionele gedachten die symptomen in stand houden
 • Fase 3: Het aanleren van vaardigheden die tegenwicht bieden aan factoren die (over-) spanning veroorzaken. Bijvoorbeeld assertiever zijn, beter leren plannen, grenzen aangeven of beter omgaan met conflicten.

Afhankelijk van de persoon, kunnen fase 2 en 3 worden omgedraaid of in elkaar verweven raken.

Uiteindelijk kom je in de vierde fase terug, waar je geleidelijk je activiteiten laat toenemen. Eerst de routineklussen, later weer complexere taken.

Tips:

 • Accepteer dat je je voelt zoals je je voelt. De signalen zijn er niet voor niks, dus luister naar wat je lichaam je vertelt;
 • Neem de tijd die je nodig hebt om te herstellen. Herstel is goed mogelijk, maar gaat niet binnen een paar weken;
 • Zet jezelf op de eerste plek. Je kunt alleen voor anderen zorgen als je er zelf weer bovenop bent;
 • Behandeling van een burn-out betekent dat je bereid moet zijn om je eigen gedachten en gedrag te onderzoeken en waar nodig te veranderen. Zie dit niet als een aanval, maar als een kans (die je met beide handen aangrijpt);
 • In sommige gevallen komt het voor dat mensen na behandeling kiezen voor een andere functie of een nieuwe werkplek. Maak dit zeker bespreekbaar, als je denkt dat dit je de nodige lucht geeft na je betermelding;
 • Ga niet te snel weer aan het werk, en laat je niet verleiden om alleen symptomen te bestrijden.
https://liberi.nl/

De 3 beste redenen om een ​​leven van betekenis en doel te leven

De zin van het leven is dat het leven bedoeld is om geleefd te worden. Ik weet dat dit klinkt veel te simpel, maar we proberen vaak dingen te compliceren. De meeste mensen bestaan alleen en zijn vergeten wat het betekent om te leven. Leven is een passie, vervuld en gelukkig zijn met alle aspecten van je leven. Dit is het geboorterecht van iedereen die op deze planeet leeft, niet alleen een select groepje.

Om zin in je leven te vinden, zul je het doel van je leven moeten ontdekken. Ik merk dat de meeste mensen denken dat er één maat is die iedereen past voor de zin van het leven. Dit is echter niet het geval. Er zijn meer dan 6 miljard mensen in de wereld en er zijn net zoveel verschillende betekenissen van het leven. Dit komt omdat elke persoon een individu is, elk met hun doel. Mijn doel zal anders zijn dan het jouwe, net zoals het jouwe anders is dan je beste vrienden. Ons doel kan vergelijkbaar zijn, maar de manier waarop we het aanpakken, zal anders zijn.

Maar waarom zouden we de tijd nemen en ons inspannen om ons doel en onze zin voor het leven te vinden, doormiddel van bv. je Horoscoop Steenbok of Horoscoop Waterman? Hier zijn de drie belangrijkste redenen waarom u de antwoorden voor uzelf zou moeten vinden.

1) Je zult gelukkiger zijn en meer voldoening krijgen

Een rivier stroomt het best als het zijn loop volgt, en op dezelfde manier zul je meer van je leven genieten als je er mee werkt dan ertegen. Je werkt met het leven als je je pad volgt en niet dat van iemand anders. Je pad is je doel, je zin om te leven.

Wanneer je het pad volgt dat je geest je leidt, zul je je vrijer voelen. Deze vrijheid stelt je in staat om meer expansief te zijn. Het leven draait allemaal om groei en expansie. Dus, als je expres werkt, werk je met het leven. Hierdoor word je gelukkiger en meer vervuld. Dit gebeurt omdat je niet vecht tegen het leven, maar ermee werkt.

2) Je zult meer succesvol zijn

Als je je doel naleeft, zul je gelukkiger zijn. Als je gelukkiger bent, zul je meer geïnspireerd raken door wat je doet, en je zult je beste werk doen. Anderen zullen dit in de gaten houden en meer aan u zijn gekoppeld. En het is deze attractie die je meer succesvol zal maken in alles wat je doet.

Ben je ooit in de buurt van iemand geweest die gewoon als een robot gaat in het leven? Ze lijken de wandelende doden te zijn, zonder ruimte te nemen, zonder te genieten van wat ze doen. Wil je bij hen in de buurt zijn? Het antwoord is een duidelijke NEE. Aan de andere kant, ben je ooit in de buurt geweest van iemand die geniet van wat ze doen, genietend van het leven? Je wilt bij hen in de buurt zijn, of niet soms?

Als je geniet van wat je doet, zul je meer succesvol zijn omdat mensen wat om je heen zijn. Ze willen wat je hebt. De mensen om je heen worden door jou geïnspireerd en je zult betere dingen aantrekken. Succes komt naar diegenen die zich amuseren. Wanneer je je zin voor je leven leeft, zul je genieten en wat je doet.

3) Je geeft meer aan anderen en de wereld

Als je gelukkig bent en van het leven geniet, wil je het met anderen delen. Je zult willen dat anderen hetzelfde ervaren als jij. Dit gevoel zal iets zijn dat je wilt dat je familie, je vrienden, hebben. Door je doel te bereiken, wil je dat anderen hetzelfde doen. Je zult jezelf niet kunnen beheersen, en dit is een groot ding voor de planeet.

Tot slot, door dit alles, is de zin van het leven voor jou om je doel te leven. De planeet heeft je nodig om dit te doen, omdat je familie en vrienden dat nodig hebben. De zin van het leven is niet iets buiten jou, maar in jou in de vorm van het leven van het doel van je leven. Dus waar wacht je op?

Bron:
Sterrenbeeld | Horoscoop Vissen

https://zodiac-horoscoop.nl/

Verloskundige gezocht in Nijmegen

Koenschuurmans

Ben jij op zoek naar een verloskundige in Nijmegen, maar heb jij deze nog niet gevonden? Dan hoef je vanaf nu niet meer verder te zoeken, want wij hebben namelijk meerdere goede verloskundigen in Nijmegen in dienst die je gerust in alle vertrouwen kunt nemen. Als jij op zoek bent naar een verloskundige in Nijmegen, dan begrijpen wij maar al te goed dat je je hier wel prettig bij wilt voelen. De verloskundige is namelijk wel degene die jouw gezondheid en die van de baby in de gaten houdt en het is wel prettig als jij je in deze emotioneel instabiele situatie fijn en begrepen. De verloskundige in Nijmegen is in principe degene die ervoor is opgeleid om jou en de baby tijdens de zwangerschap goed in de gaten te houden. Naast het feit dat ze een informerende rol heeft, heeft zij ook een controlerende functie om eventuele complicaties tijdens de zwangerschap vroeg op te sporen en daar waar dat kan te behandelen in samenspraak met de artsen. De verloskundige in Nijmegen houdt dus de ongeboren baby in de gaten en is daarnaast ook aanwezig bij de bevalling. Echter doet een verloskundige in Nijmegen nog wel meer dan de bovengenoemde zaken. Zo houdt de verloskundige in Nijmegen ook jouw gezondheid in de gaten en kijkt ze ook of jij je emotioneel nog steeds goed voelt al die tijd. Daarnaast wordt er ook goed gekeken of de baby zich goed voelt en of deze zich goed ontwikkeld. Ook geeft een verloskundige in Nijmegen jou advies, zodat je zwangerschap op een normale manier kan verlopen. Als het de eerste keer is dat je zwanger bent, is het logisch dat je hier graag hulp bij wilt en hier is dus de verloskundige in Nijmegen voor. Kijk voor meer informatie over een verloskundige in Nijmegen op onze website.Cupping in Rotterdam

Koenschuurmans

Cupping is een alternatieve geneeswijze die de laatste jaren erg populair is geworden in ons land. Indien u er niet mee bekend bent, zullen we u in de onderstaande tekst informatie geven over wat cupping precies inhoud, wanneer het kan worden ingezet en wat de voordelen en eventuele nadelen van cupping in Rotterdam zijn. Cupping is eigenlijk een geneeswijze die al eeuwenoud is en afkomstig is uit de Chinese cultuur, eigenlijk net zoals de acupunctuur is. Als je vrienden of familie hebt die islamitisch zijn, moet je maar eens vragen of zij weleens gehoord hebben van cupping in Rotterdam. Waarschijnlijk zal het antwoord hierop ja zijn, want cupping is namelijk een geneeswijze die al heel lang geleden werd aangeraden door de profeet mohammed. Cupping is eigenlijk een geneeswijze die al eeuwenoud is en afkomstig is uit de Chinese cultuur, eigenlijk net zoals de acupunctuur is. Als je vrienden of familie hebt die islamitisch zijn, moet je maar eens vragen of zij weleens gehoord hebben van cupping in Rotterdam. Waarschijnlijk zal het antwoord hierop ja zijn, want cupping is namelijk een geneeswijze die al heel lang geleden werd aangeraden door de profeet. Echter is cupping in Rotterdam niet alleen bij de islam erg populair, maar schijnen ook atleten erg blij te zijn met deze bijzondere alternatieve geneeswijze. Je hebt eigenlijk twee vormen van cupping in Rotterdam. De eerste die we bespreken is dry cupping in Rotterdam. Hierbij plaatst de behandelaar speciaal verwarmde kopjes op de huid, waardoor deze door de onderdruk aan je huid blijft plakken. Op deze manier wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd en worden de spieren losgemaakt. Ook schijnt het banen van energie in het lichaam los te maken, iets wat acupunctuur in principe ook doet. Meer weten over cupping in Rotterdam? Kijk dan even op de website van Acupunctuur Praktijk Dao voor meer informatie.Op zoek naar een mondhygiënist in Westland

Koenschuurmans

Bent u woonachtig in Westland en bent u hierbij opzoek naar een goede, betrouwbare maar ook betaalbare mondhygiënist in Westland? Dan bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Vaak zie je dat mondhygiënisten in Westland in dienst zijn van tandartsen en iets wat je dan vaak krijgt, is het hanteren van hogere tarieven. Ze staan namelijk erg hoog aangeschreven bij de zorgverzekering en vragen dan ook bijna altijd de maximale vergoeding die ze er uit kunnen halen. Wij zijn een particuliere praktijk en werken daarnaast ook in opdracht van de tandarts, alleen werken niet samen met tandartsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de mondhygiënist in Westland als je geen doorverwijzing hebt van de tandarts, maar als je gewoon eens langs wilt komen om adviezen te krijgen op het gebied van mondverzorging. Dit is namelijk ook het werk van een mondhygiënist in Westland, namelijk het voorkomen van mondproblemen. Op het moment dat het echt al te laat is, dan moet je vaak naar de tandarts. Een mondhygiënist in Westland kan en mag namelijk lang niet alle behandelingen uitvoeren die een tandarts wel mag doen, maar voorkomen is wat dat betreft beter dan genezen en dat is eigenlijk het motto van elke mondhygiënist in Westland. Als u bij ons terechtkomt, gaan we eerst een uitgebreide analyse maken van uw gebit en de gezondheid daarvan. Als blijkt dat u een aantal aandoeningen heeft in de mond dan gaan we kijken wat de beste behandelingen hiervoor zijn. Indien er vervolgens een behandelplan op is gezet door de mondhygiënist in Westland en alles voor u duidelijk is, gaat de mondhygiënist in Westland over tot het geven van voorlichting en instructies over gebitsverzorging zoals het gebruik van ragers, mondspoelmiddelen en het gebruik van de juiste tandpasta en andere middelen voor mondverzorging.Afspraak maken voor fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Koenschuurmans

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare fysiotherapie in Capelle aan den IJssel en omgeving? Dan bent u hiervoor bij ons zeker aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk meerdere adressen voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel, maar voor je de beste praktijk gevonden hebt kun je al wel een behoorlijk tijdje verder zijn. Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel kan eigenlijk voor heel veel mensen uitkomst bieden en je hoeft echt niet persé een sporter te zijn om hier gebruik van te maken. Als je naar de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel moet, dan ga je natuurlijk als eerst naar de huisarts. Bij de huisarts wordt er een diagnose gesteld over de klachten die je hebt en vervolgens kan hij of zij je doorsturen naar de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Dit ligt er ook helemaal aan wat de klachten zijn, hoelang je er al last van hebt en ook wat de oorzaak van deze klachten is. Als het bijvoorbeeld klachten zijn die spontaan zijn gekomen, dan kan het misschien wel eens goed zijn om fysiotherapie in Capelle aan den IJssel te bezoeken. Als je bijvoorbeeld gewoon door je enkel bent gegaan, dan is dit een proces wat tijd nodig heeft en hier zal de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel ook niks aan kunnen doen. Uw lichaam verdiend eigenlijk de allerbeste behandeling en dat vinden wij bij fysiotherapie in Capelle aan den IJssel ook zeker. Wij willen daarom een positieve bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl en proberen u daarbij ook zo goed mogelijk te helpen. Bent u benieuwd naar onze fysiotherapie in Capelle aan den IJssel of wilt u eens een intakegesprek bij onze praktijk om meer te weten te komen over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust even contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk op weg helpen. Via Belichaming.nl kunt u meer informatie opvragen. 

https://belichaming.nl/fysiotherapie-capelle-aan-den-ijssel-schollevaar/

5 manieren om winterse vermoeidheid weg te nemen

Koenschuurmans

Vindt u het moeilijker om uit bed te rollen in de winter als de temperatuur daalt en de ochtenden donkerder zijn? Als dat zo is, bent u niet de enige. Veel mensen voelen zich moe en traag in de winter.

Hier zijn 5 energie-gevende oplossingen die kunnen helpen – en sommige omstandigheden die soms de oorzaak kunnen zijn.

1. Laat wat zonlicht binnen

Naarmate de dagen korter worden, kunnen uw slaap- en waakcycli worden verstoord. Door het gebrek aan zonlicht produceert uw brein meer van het hormoon melatonine, waardoor u slaperig wordt.

Open uw jaloezieën of gordijnen zodra u opstaat om meer zonlicht in uw huis binnen te laten en buiten zoveel mogelijk natuurlijk daglicht in te nemen. Probeer zelfs een korte lunchwandeling te maken en zorg ervoor dat uw werk- en thuisomgeving zo licht en luchtig mogelijk zijn.

2. Zorg voor een goede nachtrust

Het verkrijgen van voldoende ongestoorde slaap is van vitaal belang om de wintermoeheid tegen te gaan.

Het is verleidelijk om in de winterslaapstand te gaan wanneer de winter toeslaat, maar dat slaperige gevoel dat je krijgt, betekent niet dat u langer moet blijven liggen.

Als u te veel slaapt, is de kans groot dat u zich overdag nog trager zult voelen. In de winter hoeven we eigenlijk niet meer te slapen dan in de zomer – we streven naar ongeveer acht uur stilstand per nacht en proberen elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan.

Zorg ervoor dat uw slaapkamer u helpt ontspannen en slaperig te zijn: verwijder de rommel, gebruik comfortabel en warm beddengoed en zet de tv uit.

3. Krijg regelmatig lichaamsbeweging

Oefening is misschien wel het laatste wat u wilt doen als u zich moe voelt op donkere winteravonden. Maar u zult misschien wel verrast zijn hoe energiek u zich voelt na elke dag betrokken te zijn bij een vorm van fysieke activiteit.

Oefening in de late namiddag kan helpen om vermoeidheid in de vroege ochtend te verminderen en ook uw slaap te verbeteren. Probeer het aanbevolen doel van 150 minuten trainen per week te bereiken.

De winter is een goed moment om te experimenteren met nieuwe en verschillende soorten activiteiten.

Als u bijvoorbeeld niet gewend bent aan lichaamsbeweging, reserveer dan een sessie bij een van de vele openluchtschaatsbanen die in de winter open zijn. Skaten is een goede all-round oefening voor beginners en liefhebbers. Er zijn ook veel droge skipistes en overdekte sneeuwcentra in het VK, die cursussen voor beginners zullen aanbieden.

Als u zin heeft om actiever te zijn kunt u badminton spelen in uw plaatselijke sportcentrum of een partijtje tennis of vijfvoetig voetbal spelen onder de schijnwerpers.

Als u het moeilijk vindt om gemotiveerd te raken om te sporten in de koudere, donkere maanden, concentreert u zich op de positieve punten – u zult niet alleen meer energie voelen, maar ook aankomen in de winter voorkomen.

4. Leer ontspannen

Voelt u zich onder druk om alles gedaan te krijgen tijdens de kortere daglichturen? Als dit het geval is, kan dit bijdragen aan uw vermoeidheid – stress heeft aangetoond dat u zich vermoeid voelt.

Er is geen snelle oplossing voor stress, maar er zijn enkele eenvoudige dingen die u kunt doen om deze te verminderen. Veel mensen vinden het toevoegen van meditatie, yoga, ademhalingsoefeningen of mindfulness-technieken in hun dag, helpt hen om te kalmeren en zich meer ontspannen te voelen.

5. Eet het juiste voedsel

Overgewicht of ondergewicht kunnen uw energieniveau beïnvloeden en u slaperig maken. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat u een gezond, uitgebalanceerd dieet eet.

Als de zomer voorbij is, is er een verleiding om de salades te dumpen en te vullen met zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals pasta, aardappelen en brood. U krijgt echter meer energie als u veel groenten en fruit in uw comfortmaaltijden opneemt.

Wintergroenten – zoals wortels, pastinaak, koolraap en rapen – kunnen worden geroosterd, gepureerd of in soep worden gemaakt om een verwarmend wintermaal voor het hele gezin te bieden. En klassieke stoofschotels en stoofschotels zijn geweldige opties als ze zijn gemaakt met mager vlees of peulvruchten en veel groenten.

U zult merken dat u in de wintermaanden meer naar suiker verlangt, maar probeer voedingsmiddelen met veel suiker te vermijden. Ze kunnen u heel veel energie geven, maar het is er één dat snel slijt.

Heb ik gezondheidsproblemen?

Hoewel het normaal is dat wij allemaal in de winter langzamer gaan werken, zijn er enkele medische aandoeningen die uw vermoeidheid kunnen veroorzaken.

Soms kan een gebrek aan energie en enthousiasme (lethargie) een teken zijn van winterdepressie. Medisch bekend als seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), treft het ongeveer 1 op de 15 mensen, maar het kan worden behandeld. Lees meer over hoe u winterdepressie kunt herkennen.

Als uw vermoeidheid het hele jaar door ernstig is en aanwezig is, kunt u chronisch vermoeidheidssyndroom hebben.

Uw vermoeidheid kan ook in verband worden gebracht met een aandoening zoals bloedarmoede of een langdurige infectie die uw lichaam probeert op te ruimen.

Als uw vermoeidheid u ervan weerhoudt om uw normale leven te leiden of lang door blijft gaan, moet u contact opnemen met uw huisarts.

https://www.betternights.nl/

Wanneer is het verstandig om een letselschade advocaat in Den Haag in te schakelen?

Koenschuurmans

Bij welke situaties kun je een letselschade advocaat in Den Haag inschakelen? Je kan bij diverse situaties de letselschade advocaat in Den Haag inschakelen. Ongelukken zitten in een klein hoekje en kunnen altijd gebeuren. Een letselschade advocaat in Den Haag helpt je om een passende schadevergoeding te krijgen als je zelf niet aansprakelijk bent voor een ongeluk, maar je wel schade zal moeten betalen. Er zijn diverse situaties waarbij een letselschade advocaat in Den Haag je kan helpen om een schadevergoeding te krijgen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een auto-ongeluk hebt gehad. Misschien ben je in een kettingbotsing beland of je bent aangereden door een auto. In dat geval kan je schade krijgen aan je voertuig en je kan lichamelijk letsel oplopen. In beide gevallen zal je de schade aan je voertuig moeten betalen en je zal de medische kosten moeten betalen. Als je zelf niet aansprakelijk bent voor het ongeval, dan kun je in de meeste gevallen een schadevergoeding krijgen. Je hoeft dan niet zelf te betalen voor de schade die je hebt opgelopen. Ook kan de letselschade advocaat in Den Haag je helpen om een schadevergoeding te krijgen bij een bedrijfsongeval.

Aansprakelijkheid bij een ongeval? Letselschade advocaat Den Haag adviseert u

Een werkgever is aansprakelijk voor een ongeval als je niet de juiste beschermende kleding aanhebt of als je geen helm op kan doen tijdens het werk. Mochten door dit soort fouten ongelukken gebeuren, dan is de werkgever vaak aansprakelijk en zal hij of zij jou een schadevergoeding moeten betalen. In deze beschreven situaties zijn het andere mensen die het ongeluk veroorzaken. Maar ongelukken kunnen ook gebeuren door dieren. Misschien heeft een loslopend paard een hek van jou gesloopt of heb je last van insecten die het hout wegknagen. Als jij je verzekerd hebt voor zulke ongevallen, dan kan je in de meeste gevallen een schadevergoeding krijgen van de verzekeraar. De letselschade advocaat in Den Haag zal in elke situatie uitzoeken wie aansprakelijk is voor het ongeval. Het kan namelijk altijd zo zijn dat er toch een andere partij aansprakelijk is. Mocht je zelf aansprakelijk zijn, dan krijg je geen schadevergoeding. De letselschade advocaat in Den Haag zal aan de hand van bewijsmateriaal de juiste partij aansprakelijk stellen zodat deze partij jou een passende schadevergoeding zal betalen. Mocht je een bepaald ongeval hebben gehad, dan raden wij je zeker aan om de letselschade advocaat in Den Haag in te schakelen. Hij of zij heeft de juiste kennis om jou optimaal te helpen.

https://www.infoletselschade.nl/letselschade-advocaat-den-haag/

pigmentvlekken | Hyperpigmentatie aanzienlijk verminderen

Pigmentvlekken in het gezicht komen vaker voor dan je denkt en het is dus geen reden om je hiervoor te schamen. Veel mannen en vrouwen hebben er last van, de ene al wat meer en zichtbaarder dan de andere. De boosdoener waardoor pigmentvlekken ontstaan is melanine. Melanine wordt gestimuleerd door zonnestralen. Soms gebeurt het dat er een ophoping van melanine ontstaat en dit zijn dus de beruchte pigmentvlekken. Als je hier echt veel last van hebben kan het ook leiden tot hyperpigmentatie.

 

Blijf niet té lang in de zon zitten

Pigmentvlekken verwijderen of aanzienlijk verminderen is gelukkig geen hopeloze zaak. Een eerste gemakkelijke tip die je kan toepassen is om de zon zoveel mogelijk te vermijden. Als we te lang in de zon zitten word melanine aangemaakt om ons te beschermen tegen UV stralen. Dit is op zich heel normaal en goed maar dit proces kan ook verstoord worden waardoor je te veel aan pigmentvlekken krijgt. Af en toe uit de zon gaan en de schaduw even opzoeken is dus de boodschap!

 

Citroen(masker)

Een goedkope en huishoudelijke tip om pigmentvlekken verwijderen te vergemakkelijken, is citroen. Citroen is de ideale truc om van deze vlekken af te geraken. Als je je huid inwrijft met sneetjes citroen zal de bovenste huidlang door het zuur verwijderd worden met als resultaat dat de pigmentvlekken dus mee verwijderd worden. Om effectief resultaat te zien na 2 maanden is het aangewezen om de huid dagelijks in te wrijven met citroen. Ook kan je een citroenmasker maken. Je neemt het sap van een halve citroen, meng dit met een theelepel zout en een aantal druppels olijfolie. Je smeert dit masker over de pigmentvlekken en je laat het best een kwartiertje inwerken. Spoel daarna af met lauw water en herhaal dit tot 3 keer per week. Een goedkope en effectieve truc tegen pigmentvlekken!

Pigmentvlekken crème

Als je al wat middeltjes geprobeerd hebt en niets lijkt te helpen dan is er gelukkig nog Skinlight. Deze pigmentvlekken crème werkt perfect tegen huidproblemen als donkere oksels, pigment-of ouderdomsvlekken en als zwangerschapsmasker. Bovendien is deze crème gebaseerd op alleen maar natuurlijke ingrediënten en heeft ook een neutrale PH waarde waardoor deze pigmentvlekken crème geschikt is voor elk huidtype, weer een zorg minder. Om van een effectief resultaat te kunnen genieten, is het belangrijk om Skinlight tot 2 per dag aan te brengen op een gereinigde huid. Laat best even inwerken zodat de crème, dankzij de speciale whitening technologie, goed kan intrekken in de huid. Gebruik daarna eventueel nog een hydraterende crème. Je zal zien dat je binnen de 2 maanden verlost bent van die donkere plekken in je gezicht! Om ervoor te zorgen dat de pigmentvlekken niet terug komen, wordt aangeraden om Skinlight te blijven smeren.