Betaalt uw klant of afnemer u niet terug?

Koenschuurmans

Dat kan natuurlijk niet goed zijn

Heeft u nog openstaande facturen en wilt u die verkopen, dan moet u bij ons zijn. Wij kunnen uw openstaande facturen verkopenv. Wat wij doen is dat we de facturen van u overkopen, hiervoor ontvangt u dus een bedrag. Het is wel zo dat er een kleine eerlijke prijs aan verbonden zit. Kunt u ons betalen binnen 30 dagen dan berekenen wij 4% over het factuurbedrag, kunt u binnen 60 dagen betalen dan is dit 5% en binnen 90 dagen is het 6%. U ziet dus dat daar een kleine stijging in zit. Wat wij vervolgens met de facturen doen, die we van u hebben gekocht, is dat we het geld van de debiteuren terugvragen. Het geld dat u nog niet ontvangen hebt, waardoor u dus in de problemen kunt raken en ervoor heeft gekozen om uw openstaande facturen aan ons te verkopen.

Wij schieten te hulp

U kunt om meerdere redenen beslissen uw openstaande facturen te verkopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u als bedrijf er alles aan doet om te blijven bestaan, maar dat dit in gevaar wordt gebracht omdat uw klanten of afnemers de facturen maar niet betalen. Wij en u wilt niet dat u hierdoor in financiële problemen raakt. Voordat u bij ons aanklopt en vraagt om hulp, heeft u vaak zelf al naar allerlei mogelijke oplossingen gezocht, maar bent u hier echter helaas niet in geslaagd. Dat geeft niks, wij helpen u graag een handje. Als het niet genoeg is geweest voor uw klanten of afnemers wanneer u een herinnering heeft gestuurd of zelfs mogelijk meerdere malen contact met ze hebt proberen op te nemen, dan is er ook nog maar weinig wat u zelf kunt doen. Vandaar dat wij graag te hulp schieten. Neem contact met ons op.

Heeft u al een visa card?

Koenschuurmans

Wie vaak grote uitgaven moet doen, zal merken dat er meestal extra kosten worden gerekend wanneer u met een gewone bankpas wil betalen. Zeker in tijden van het internet en bestellingen doen via het web, is het daarom goed om eens te kijken of u misschien geld kunt besparen wanneer u gaat betalen met een visa card. Met een visa card kunt u namelijk van heel veel voordelen profiteren.

Als u met een visa card gaat betalen, zult u merken dat u ten eerste overal op de wereld kunt betalen en ten tweede dat u vaak minder transactiekosten betaalt wanneer u via het web uw aankopen doet. Genoeg reden om dus eens te gaan kijken of een visa card ook iets voor u kan zijn.   

Een visa card is onmisbaar

Stelt u zich voor: u gaat binnenkort op vakantie en u wilt alvast een hotel boeken. In dat geval is het heel handig om een visa card te hebben omdat u hiermee eenvoudig een boeking kunt maken.

Ook is een visa card heel handig wanneer u bijvoorbeeld een product via het web heeft gekocht. Als u namelijk een visa card heeft, dan heeft u een extra garantie op uw aankoop. Dat is dan ook een van de vele redenen dat veel mensen gebruik zijn gaan maken van een visa card. Bekijk daarom vandaag nog even of deze kaart misschien ook iets voor u is.   

Vraag hem vandaag nog aan

Mocht u enthousiast zijn geworden over de visa card, dan kunt u vandaag nog gaan kijken waar u een dergelijke pas kunt aanvragen. Doorgaans is het heel eenvoudig om een kaart aan te vragen. Ook duurt het niet lang om uw pas in huis te krijgen. Dit betekent dat u dus al op heel korte termijn uw eerste betalingen zou kunnen gaan doen met deze kaart. Maak het uzelf gemakkelijk en vraag er daarom vandaag nog een aan.

https://www.miles-and-more-creditcard.nl/