Zonnepanelen in Breda: een trend in opkomst

Breda, de Parel van het Zuiden, is een stad die flink aan het verduurzamen is. Zonne-energie speelt hierin een belangrijke rol: denk maar eens aan het initiatief van in totaal bijna 7000 zonnepanelen die op een leegstaand veld tussen het NAC-Stadion en de Haagse Beemden geïnstalleerd zijn. Misschien is het installeren van zonnepanelen op het dak van de Grote, of Onze Lieve Vrouwe kerk, nog iets teveel van het goede, maar er is zeker van alles mogelijk. Of u nu een bedrijf heeft, of uw eigen woning wil verduurzamen: bij Installab uit Bergen op Zoom kunt u met al uw wensen terecht. Het bedrijf levert de beste kwaliteit zonnepanelen en heeft jarenlang ervaring met installatie.

Zonnepanelen in Breda: een welkome investering

Zonnepanelen worden in Breda niet voor niets een investering genoemd. Het installeren van panelen is niet gratis, maar het zonlicht zelf is dat wel. Kortom: u betaalt één keer, maar vervolgens bespaart u op energie. Wist u dat het bovengenoemde bedrijf zeer voordelige zonnepanelen kan plaatsen, waarmee u veel rendement behaalt en al snel uw investeringskosten heeft terugverdiend? Tegenwoordig zijn zonnepanelen duurzamer dan ooit tevoren. Ook is het aanschaffen van één of meerdere zonnepanelen voor uw bedrijf of woning in Breda allang zo duur niet meer.

Wie kan zonnepanelen in Breda laten installeren?

Iedereen. Of u nu een ondernemer bent of een particulier met voldoende ruimte op het dak van uw woning: zonnepanelen in Breda zijn werkelijk voor iedereen. Kiest u voor een bedrijf met jarenlange ervaring in het doen van technische installaties – of het nu gaat om ledverlichting, hitte/warmtepompen of zonnepanelen, – dan kiest u voor hoog rendement. Het gaat niet alleen om de aanschaf van de beste panelen, ook om het correct installeren ervan. Hiervoor heeft u een professional nodig met technische certificaten en verstand van de markt. Kiest u voor een onervaren partij? Dan kan het rendement van de panelen zomaar tegenvallen.

https://installab.nl/

Op zoek naar een elektrische boiler?

Op zoek naar een elektrische boiler?

Je wilt zo langzamerhand wel van het gas af en je bent op zoek naar een betrouwbare elektrische boiler? Wij gingen voor je op zoek en belandde op de website van elektrischeboiler.eu. Er is een ruime keuze en ze helpen je graag de energietransitie makkelijker te maken. Zij verkopen al jaren elektrische apparatuur, elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten..

Een zeer overzichtelijke website met downloadbare Nederlandstalige handleidingen van elk product en de eventuele beschikbare opties zijn eenvoudig aan te vinken bij het produkt van je keuze. Doordat er gerelateerde producten worden gegeven wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en er staat zelfs een on-line calculator op de site waarmee je een op maat gemaakt advies krijgt voor jouw situatie. Op werkdagen zijn ze altijd telefonisch bereikbaar voor vragen alsook een showroom en afhaaldepot. 
Zo is het mogelijk de producten te komen bekijken en zal je deskundig geholpen worden door de vriendelijke vakmensen ter plaatse. 

 

Je kunt zelfs kiezen voor een elektrische boiler met anti- kalk functie voor zachter en schoner water!

Een boiler met een anti- kalk functie zorgt er eveneens voor dat de boiler goed blijft werken en niet zo snel beschadigd zal raken.

Op deze manier bespaar je direct op de onderhoudskosten omdat de boiler kalkvrij zal blijven en heb je gezonder, schoner en veel zachter water plus een veel minder droge huid.

Op de website van elektrischeboiler.eu verkopen ze  deze elektrische boilers met anti- kalk functie ook en dat is handig want we moeten toch straks over op all electric. En dat voor super lage prijzen. 

 

 

Deze nieuwe elektrische boilers van DAT hebben een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boiler komen hierdoor niet direct in contact met het water en zo kunnen ze niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven dus ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

De elektrische boilers van DAT zijn voorzien van twee tanks, waardoor er minder warmte verlies is en is er bovendien minder menging met het inkomende koude water, wat weer scheelt in opwarmtijd. 

Verder hebbben ze op deze site mooie, energiezuinige elektrische boilers van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. Allen met energielabel A of B.

 

CV ketels zijn er ook en komen van de fabriek van Eltherm. De elektrische CV’s van dit merk zijn eveneens energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo is het mogelijk maximaal te besparen op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Dan nog de doorstroomapparaten van het merk Wijas, er zijn verschillende modellen.

Alle produkten zijn zeer scherp geprijst doordat er groot ingekocht wordt en je kan alles de volgende dag al in huis hebben want alles is op voorraad. 

https://elektrischeboiler.eu/index.php?route=common/home

Energietransitie

Koenschuurmans

De energietransitie houdt Nederland dagelijks bezig. Dit geldt zeker ook voor het noorden van het land, daar waar de gaskraan daadwerkelijk dichtgedraaid wordt. Juist daar kan het effect van de energietransitie extra voelbaar zijn. Denk alleen maar aan het aantal mensen dat hun baan zal verliezen, een aantal dat zomaar op kan lopen richting de twintigduizend. Gaat dit gebeuren en zijn hier oplossingen voor?

 

Energietransitie raakt het noorden het meest

De transitie heeft voor Groningen, Friesland en Drenthe dus verstrekkende gevolgen. Dat is precies de reden dat een aantal van de grotere plaatsen – Leeuwarden, Groningen, Emmen en Assen- de koppen al bij elkaar hebben gestoken en al contact hebben gezocht met regio’s die eerder met grote veranderingen op economisch vlak te maken kregen. De genoemde plaatsen wensen niet verrast te worden door de gevolgen van de energietransitie. De genoemde plaatsen werken achter de schermen ondertussen aan een actieplan op welke wijze ze het hoofd kunnen bieden aan de gevolgen van de energietransitie.

 

De noordelijke plaatsen kijken verder dan Nederland en schakelden ook al Europese hulp in. Wij zijn niet het enige land waarbij de energietransitie een grote rol speelt. Zo is ook contact gezocht met het Joint Research Centre. De specialisten van dit bureau begeleiden vaker gebieden die met een ingrijpende transities te maken kregen en specifiek waardoor veel arbeidsplaatsen verloren gingen. Wat dat betreft hoopt het noorden zich straks enigszins te kunnen spiegelen aan de Finse stad Oulu.

 

Transitie leverde extra banen op

Oulu? Jawel, want deze stad in Finland is het bedrijf Nokia vertrokken, dit bedrijf zorgde voor veel banen in de regio, maar is vertrokken door nieuwe regelgevingen. Waar men zich in Oulu van bewust werd was dat weliswaar het bedrijf Nokia vertrok, maar daarmee niet alle technische kennis. Veel oud werknemers van Nokia vonden nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorg wat uiteindelijk leidde tot extra banen.

Energietransitie is een gouden kans

De transitie biedt dus wel degelijk kansen voor het noorden. Wellicht kan het zich spiegelen aan Oulu, zoals er meer voorbeelden zijn van transities die op langere termijn juist een zegen bleken voor een bepaald land of een bepaalde regio. Het noorden zou de transitie dus kunnen benutten om iets bijzonders te gaan doen. Sterker nog, het is een gouden kans.