Vind de vacature KAM manager die bij u past

Bent u als KAM manager op zoek naar een nieuwe baan? Dan kunt u voor een passende vacature terecht bij ISO-point. Als bemiddelingsbureau tussen kandidaten en opdrachtgevers heeft dit bedrijf tal van beschikbare vacatures in de werkvelden kwaliteit, arbo, milieu en veiligheid. Daarbij heeft dit bemiddelingsbureau de knowhow in huis om u en uw specifieke kwaliteiten te matchen aan een passende opdrachtgever.

Bemiddeling voor starters en ervaren werkkrachten van ieder niveau

Met als doelstelling de beste kandidaat voor de beste functie te selecteren bemiddeld ISO-point al ruim zestien jaar in de QHSE sector. Bemiddeling vindt plaats voor zowel starters en mediors als seniors op MBO-, HBO- en WO niveau. Heeft u als KAM manager nog maar weinig werkervaring of juist heel veel? Bij ISO-point kunt u altijd geholpen worden in de zoektocht naar de best passende baan. De opdrachtgevers van ISO-point zijn werkzaam in tal van branches waaronder farmacie, scheepvaart, food, automotive en chemie. Daarbij is ISO-point in heel Nederland actief en dus ook landelijk op zoek naar talent.

Kies voor een ervaren bemiddelaar met een groot netwerk

Als u als KAM manager kiest om via ISO-point op zoek te gaan naar een baan bespaart u tijd en energie die in het vinden van de juiste functie kunnen gaan zitten. Door u aan te melden bij ISO-point kunt gebruikmaken van de expertise van deze bemiddelaar. Daarnaast beschikken ze over een groot netwerk en uitstekende contacten met tal van werkgevers in de werkvelden kwaliteit, veiligheid, milieu en arbo.

Schrijf uzelf eenvoudig in

Via de website van ISO-point kunt u uzelf gratis inschrijven. U kunt ervoor kiezen uw cv te uploaden of uw LinkedIn profiel te gebruiken. Hoe completer uw profiel, hoe passender het aanbod aan vacatures zal zijn. Via een persoonlijk gesprek met één van de accountmanagers van deze bemiddelaar worden uw kwaliteiten en wensen verder in kaart gebracht. Vervolgens matcht ISO-point u met de juiste opdrachtgever. 

https://www.iso-point.nl

Zorg voor goede continuïteit, netwerkbeheer uitbesteden is de trend

Netwerkbeheer uitbesteden is dé trend van de laatste jaren. Nu steeds meer bedrijven en instellingen ‘online’ gaan, groeit de behoefte aan netwerkbeheerders die alle technische zaken die daarbij komen kijken uit handen nemen. Want een boekhouder, dierenspeciaalzaak, tandarts of gemeente heeft vaak niet de kennis in huis om het beheer van het netwerk zelf ter hand te nemen. En dat hoeft gelukkig ook niet. Het netwerkbeheer uitbesteden is dan ook een trend die al een hele tijd gaande is en waarvan het eind nog niet in zicht lijkt. Veel bedrijven en instellingen kiezen voor het gemak van degelijk en betrouwbaar netwerkbeheer door een extern deskundige.

Nooit meer een back-up of update vergeten

Is het je vroeger wel eens gebeurd dat er een harde schijf crashte en dat je geen back-up had gemaakt? Of dat je die belangrijke update vergat te installeren waardoor je ten prooi viel aan een datalek? Je netwerkbeheer uitbesteden zorgt ervoor dat je dit nooit meer overkomt. De netwerkbeheerder zal er namelijk altijd voor zorgen dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Ook zorgen zij ervoor dat belangrijke, maar ook minder belangrijke updates, zo snel mogelijk worden geplaatst om je software bijgewerkt te houden. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je nooit opslagruimte tekort komt, want de netwerkbeheerder zorgt ervoor dat je altijd genoeg ruimte hebt voor al je data en software. Is er meer ruimte nodig, dan wordt er tijdig aan de bel getrokken.

Een bedrijf vinden dat zorgt voor goed netwerkbeheer

Het kan lastig zijn, netwerkbeheer uitbesteden. Je wilt je, vaak vertrouwelijke, data natuurlijk niet zomaar aan iedereen overdragen. Maar als je een betrouwbare partner zoekt voor je netwerkbeheer, neem dan contact op met NEMESYS. Zij hebben ruime ervaring met het beheren van netwerken en het beheren van de belangrijke data en systemen van hun klanten. Vraag eerst aanvullende informatie of vraag direct een offerte aan voor de dienstverlening waar jouw bedrijf, gemeente of instelling behoefte aan heeft. Reken op betrouwbaar netwerkbeheer en een netwerk dat onder vrijwel alle omstandigheden storingsvrij is.

https://www.nemesys.nl

Welke laptop moet u kopen voor games?

Een laptop kopen stelt u vaak voor een belangrijke keuze. Helemaal wanneer het een laptop betreft voor zeer specifiek gebruik, zoals gamen. Nog niet zo gek lang geleden was het vrijwel ondenkbaar dat u echt goed games kon spelen op een laptop. De specificaties van laptops haalden het immers niet bij die van desktop computers. Maar de tijd heeft niet stilgestaan en inmiddels zijn er zeer krachtige laptops op de markt waarmee u perfect kunt gamen. Dit zijn de zaken waar u op moet letten.

Een laptop kopen om te gamen? Dit is belangrijk

Het eerste waar u op moet letten wanneer u een laptop wilt kopen om te gamen, is welke grafische kaart hierin zit. Een laptop kopen om te gamen, betekent dat u altijd moet kiezen voor een exemplaar met een krachtige grafische kaart. Deze bepaalt namelijk op welke kwaliteit games kunnen worden gespeeld en hoe soepel ze vervolgens draaien.

Omdat de meeste laptops niet specifiek worden verkocht om op te gamen, ligt de nadruk qua specificaties vaak op andere gebieden. Veel gebruikers vinden het bijvoorbeeld fijn om een lange accuduur te hebben, of een lichte laptop. Voor games zijn de eisen vaak anders. Waar de meeste laptops gebruikmaken van een lichte videokaart, of eentje die zijn geheugen uit het hoofdgeheugen haalt, heeft een echte gaming laptop een krachtige videokaart voor maximale grafische prestaties. U kunt een perfecte HP laptop kopen wanneer u het voor gaming wilt gebruiken.

HP laptops om te gamen

Het fijne van HP laptops is dat zij zo veel verschillende soorten aanbieden. Iedereen kan een geschikte HP laptop kopen. Zo kunt u een HP laptop kopen die perfect is om te gamen, bijvoorbeeld met een krachtige Intel Core i7 processor of een 4K Ultra HD scherm. U vindt alle soorten HP laptops onder meer bij Electrocorner. Hier zitten vrijwel alle HP laptops in het assortiment. Wilt u een HP laptop kopen? Wacht dan niet langer en bezoek Electrocorner. U kunt ze hier online eenvoudig bestellen.

Het beste label apparaat voor bedrijven en particulieren

Zoekt u een label apparaat om uw producten eenvoudig te voorzien van duidelijke etiketten? Dan is Dymo Store de webshop waar u moet zijn. Hier vindt u allerlei label apparaten en label benodigdheden, zoals etiketten en tape. Of u een label apparaat nodig heeft voor thuis of op kantoor, in deze webwinkel vindt u snel wat u nodig heeft. Via de zoekfilters kunt u namelijk precies aangegeven waaraan uw label apparaat moet voldoen, zodat u snel een overzicht heeft van geschikte apparaten waar u uit kunt kiezen. Selecteer bijvoorbeeld op categorie: ‘thuis’, ‘kantoor’ of ‘industrieel’. Of filter op tapebreedte, etiketkleur of printsnelheid. Dymo Store heeft zoveel label apparaten in het assortiment dat u gegarandeerd het exemplaar vindt dat perfect is voor uw toepassing.

Een label apparaat voor op kantoor

Wilt u op kantoor professionele labels printen? Dan is de Dymo laberprinter uitermate geschikt. Hiermee print u eenvoudig professionele Dymo D1 labels van topkwaliteit. Of neem de Dymo LabelWriter 450 Duo, een veelzijdige printer waarmee u de grootste variëteit aan Dymo-labels afdrukt. Met dit label apparaat drukt u zowel papieren als plastic labels af in verschillende kleuren en formaten. U kunt er onder andere adres-, verzend-, ordner-, naambadge- en barcode-etiketten mee afdrukken. Het apparaat kan wel tot 71 etiketten per minuut printen! Zo heeft u snel de alle benodigde etiketten bij de hand. Bovendien heeft deze printer nooit inkt of toner nodig en bevat hij software waarmee u etiketten direct uit populaire computerprogramma’s kunt afdrukken. Het is een echte aanrader voor ieder kantoor.

Ook apparaten voor thuisgebruik

Wanneer u een label apparaat nodig heeft voor thuis, bent u bij Dymo Store ook aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Dymo lettertang Omgega? Hiermee labelt u uw producten op een simpele en traditionele manier. Dit apparaat heeft een zeer gebruiksvriendelijk ‘draai-en-klik systeem’ en een ergonomisch zacht handvat met rubberen grip. Het is ideaal voor het ordenen van uw keuken of persoonlijke administratie. Zo behoudt u thuis eenvoudig het overzicht.

https://www.dymostore.nl/

Printplaat bestellen voor complexe processen

Wilt u met het oog op de automatisering van uw bedrijfsvoering een printplaat bestellen? Dan zijn er een aantal factoren om in ogenschouw te nemen. Een printplaat wordt gebruikt bij elektronische aan- en besturingen, waarbij componenten ervoor zorgen dat meerdere processen op hetzelfde moment langs elkaar kunnen lopen. Voor het optimale resultaat worden over het algemeen twee productieprocessen gebruikt; u kunt een printplaat laten maken volgens de SMD-techniek, ofwel met de componenten rechtstreeks op de printplaat óf u kiest voor een through-hole systeem. In dit laatste geval worden de SMD-onderdelen door de printplaat heen gebracht. In ieder geval wordt er een passend ontwerp gemaakt.

Printplaat laten maken: handmatig of seriematig

Bij de productie van printplaten wordt gekozen voor een handmatige toepassing voor kleinere groepen. Voor grotere groepen is de populaire SMD-techniek veelgebruikt. Kleinere componenten en fine pitch onderdelen worden zo eenvoudig en doeltreffend op de printplaat geplaatst. Bent u op zoek naar een veelzijdige oplossing voor een complex productieproces, dan wilt u kunnen vertrouwen op een op maat gemaakte printplaat, waarbij u kunt beschikken over alle belangrijke componenten. Wist u dat u al een kijkje kunt nemen naar de directe mogelijkheden? Dat kan bijvoorbeeld bij PRS B.V. Bekijk bij de aanschaf ook direct in hoeverre kabels en elektrische componenten al aanwezig zijn, zodat u bij het printplaat bestellen een garantie heeft dat u alles dat u nodig heeft, ook daadwerkelijk in huis haalt. Zo weet u zeker dat uw printplaat naadloos aansluit bij uw wensen.

Printplaat bestellen? Kies voor de juiste componenten

Bij het maken van een automatiseringsslag met uw bedrijf is het belangrijk om kwaliteit in huis te halen. Daarom is het essentieel om nauw betrokken te zijn wanneer u ervoor kiest een printplaat te laten maken. Hierdoor heeft u zelf invloed op het resultaat en bent u gegarandeerd van een printplaat die past bij het productieproces binnen uw onderneming. Een printplaat bestellen voor toepassingen in de industriële markt? Ga voor het hoogst haalbare en kwaliteit waarop u kan bouwen, óók nadat u de printplaat hebt laten maken. 

Luidsprekers van BeoSound zijn fantastisch!

De mensen van BeoSound brengen smarttechnieken en bijzonder goede geluidweergave samen in fraai uitgevoerde luidsprekers. De ontwikkelingen in audio, audioapparatuur en het streamen van muziek verheffen het eenvoudig luisteren van muziek tot een technisch hoogstandje. Bang en Olufsen hebben een prachtige bijdrage geleverd voor een woning op het gebied van geluid.

Het design en de kleurstellingen waaruit gekozen kan worden maken het mogelijk om voor elk interieur een passende luidspreker te vinden. De looks verschillen tussen de luidsprekers onderling maar de kwaliteit zeker niet. Wit- of zwart-, zilver- of goudkleurig, Bang en Olufsen staat altijd voor een enorm goede geluidkwaliteit en het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen.

BeoSound: prachtig geluid én design

Luidsprekers van Beosound zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar. Onopvallend en klein maar ook karakteristiek of hypermodern valt er te kiezen wanneer het om uitstraling gaat. Van klein naar groot de luidsprekers zijn allen even uniek qua ontwerp. De systemen van BeoSound sluiten perfect op elkaar aan.

De BeoSound 1 en de BeoSound 2 zijn prachtig ontworpen luidsprekers die zeer goed het geluid door de kamer heen verspreiden, omdat de luidspreker in 360 graden het geluid de kamer instuurt. Het streamen van muziek gaat vlekkeloos op deze luidsprekers en dankzij een ingebouwde accu is men gegarandeerd van een aantal uren draadloos luister plezier. De bediening van deze speakers kan via smartphone of tablet maar op de luidspreker zitten ook knoppen voor de elementaire functies zoals volume beheersing en de toetsen om een nummer op pauze te zetten of om een nummer naar voren of naar achteren te skippen.

De Beolit luidspreker is een draagbare draadloze uitvoering om mee te nemen in de caravan of achtertuin. Ook uitgerust met een 360 graden speaker en een serieuze batterij is het mogelijk om 24 uur van muziek te genieten. De bluetooth en multiroom functies maken al deze slimme luidsprekers hypermodern en de draagband maakt het een handig geheel. De Beoplay P2 is weer kleiner van formaat dan de Beolit, en past keurig in een handtas of rugzak.

Vriendelijk in de bediening

Tevens is er de mogelijkheid om de luidsprekers in multiroom opstelling te gebruiken. Zo is het mogelijk om via verschillende luidsprekers, verschillende muziek in verschillende ruimtes af te laten spelen, op een verschillend volume. Het klinkt gecompliceerder dan dat het is, want bij BeoSound is het bedieningsgemak niet uit het oog verloren.

Wanneer we even kijken naar de BeoSound Edge gaat er weer een andere wereld voor ons open. Niet alleen het sublieme geluid en het design maar ook de bediening is va een ander niveau. Deze ronde luidspreker is bijzonder omdat door het heen en weer rollen van de luidspreker het volume bepaald kan worden. Met een lichte aanraking aan de buitenkant kan men functies bedienen zoals afspelen, pauzeren en een nummer overslaan. Er is ook een optie om een bedieningsconsole voor het geheel aan te schaffen. Het aansluiten van de luisprekers is zeer overzichtelijk en gemakkelijk.

https://morelisse.nl/product-categorie/luisteren/

Wasmachine reparatie Amsterdam – de wasmachine in de loop der jaren

Wasmachine reparatie Amsterdam en de geschiedenis van de wasmachine

Wist u dat vóór de jaren 1900, wassen slechts om de paar maanden werd gedaan? In de moderne tijd van vandaag is het wassen van kleding zeker een hele klus, maar het is echt heel routinematig. U start immers gewoon de machine, voegt wasmiddel toe en plaatst uw kleding. Voila – dat is het wasproces in een notendop. Het is over het algemeen vrij eenvoudig en gestroomlijnd, toch? Maar het was niet altijd zo eenvoudig.

Wasmachine reparatie Amsterdam repareert de huidige moderne wasmachine

Vóór de komst van de gemechaniseerde wasmachine aan het begin van de 20e eeuw was het wassen van de wasmachine een hele klus dat het wassen van het familiewasserij vaak de ‘wekelijkse aandoening’ werd genoemd. Eigenlijk, vóór 1900, werd alleen gewassen enkele maanden om breekbare materialen te sparen en de lastige taak om kleding te reinigen! Wat was er zo omslachtig aan was doen in de jaren 1900? Welnu, het proces zelf was onhandig en niet te vergeten ongelooflijk tijdrovend.

Hier is hoe het ging: Wasserij begon met een wasketel waarin zeepwater werd verwarmd boven een houtkachel of open vuur. Vuile kleren werden toegevoegd en geroerd, met behulp van een houten wasstick die bekend staat als een “peggy-stick”. Denk aan de peggy-stick als een soort van hand-aangedreven roerwerk, zwiepend de kleding en losmakend vuil langs de weg. Praten over het gebruik van elleboogvet! Vervolgens kwam de houten wasplank met een gegolfd zinkoppervlak, perfect om vuile kleding tegen te wrijven. Dit is hoe kleding werd gewassen, schoon van vuil en vlekken.

Nadat het zware en zware werk van het wassen van kleding schoon was, werden ze in een met een krukas werkende handwringer gestoken om overtollig water eruit te persen. Toen gingen kleren op een droogrek of, als het mooi weer was, op een lijn om te drogen. In plaats van een eenvoudige wasbeurt van 40 minuten in een gemechaniseerde wasmachine duurde dit proces uren intensieve en vuile handarbeid. Zelfs wanneer het wasgoed zelf was gewassen, moesten de wasbakken en wringer worden schoongemaakt.

Wasmachine reparatie door wasmachine reparatie Amsterdam

Het werk eindigde nooit. Fast-forward naar vandaag, en het is duidelijk om te zien hoe ver we zijn gekomen als het gaat om het automatiseren van het wasproces. De wasmachines en drogers van tegenwoordig zijn ongelooflijk nauwkeurig afgesteld en efficiënt, en nemen de moeite en moeite om het wasgoed van de familie te wassen. Om uzelf de moeite te besparen om handen te wassen en te drogen op de manier van de vroege jaren 1900, is het belangrijk om uw kledingwasmachine en droger in goede staat te houden.

Wasmachine reparatie Amsterdam voor onderhoud en reparatie aan alle merken en typen wasmachines. Maak snel een afspraak.

https://witgoed-reparatie.net

Drone kopen als begin van een leuke hobby

Steeds meer vliegmogelijkheden met drones

Een drone kopen is het begin van een leuke hobby. Die hobby uitoefenen is echter niet altijd even gemakkelijk. Zo is het immers bij lange na niet overal mogelijk om te vliegen. Denk alleen al aan de restricties in de buurt van vliegvelden. Dit zijn natuurlijk te begrijpen regels, want niemand wil een ongeluk veroorzaken. Wel is het zo dat de regels en mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Dit komt onder andere door allerlei technieken. De kans dat er steeds meer luchtruim beschikbaar komt om te vliegen met een drone, is dan ook flink groot aan het worden.

Managementsystemen

Een belangrijke ontwikkeling die gaande is, is de ontwikkeling van zogenaamde managementsystemen. Het grote probleem tot op heden was dat drones niet goed te herkennen waren op radarsystemen van bijvoorbeeld luchthavens. Dit betekende dus ook dat juist daarom hier niet gevlogen mocht worden. Door de ontwikkeling van de systemen, die samen met dronefabrikanten worden ontwikkeld, kan dit gaan veranderen. Als de toestellen immers te herkennen zijn, dan kan er op een goede manier mee om worden gegaan. Dit opent natuurlijk ook hele nieuwe mogelijkheden voor de liefhebbers van het vliegen. Daarbij hoeft het mogelijk zelfs niet uit te maken als je een drone kopen gaat.

Gemakkelijk beginnen

Deze ontwikkeling maakt het dus voor iedereen een stuk toegankelijker om met een drone te vliegen. Zeker ook omdat een goedkope drone zo te krijgen is. Zelfs een goed model hoeft niet heel erg duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan drones zoals de DJI Mavic Air. Dit is dan direct ook een goed toestel waar het vliegen echt mee geleerd en ervaren kan worden. Wanneer er steeds meer ruimte komt om te vliegen, dan wordt het natuurlijk ook een stuk aantrekkelijker om dit te doen. Alleen al om die reden kan het leuk zijn om eens na te denken over een drone kopen.

Andere ruimtes

Het kan ook een goed idee zijn als de systemen voor management van het vliegverkeer met drones op andere plekken dan alleen rondom vliegvelden worden ingezet. Ook hier kan dan veilig worden gevlogen. Dit kan bijvoorbeeld heel interessant zijn voor mensen die een drone met camera bezitten. Zij kunnen dan hele nieuwe gebieden ontdekken. Het maken van mooie video’s en foto’s is immers een belangrijk onderdeel van het vliegplezier. Als dit vergroot kan worden, dan zou dat natuurlijk alleen maar toe te juichen zijn. De systemen kunnen hier mogelijk voor gaan zorgen in de komende tijd.

https://www.dronekiezer.nl/drones/