Een zaal huren in de buurt van Zevenaar

Koenschuurmans

Bent u op zoek naar het huren van een zaal voor uw eigen feestje, vergadering, trouwfeest of vergadering? Een zaal waar u de bar inclusief personeel af kunt huren, of waar u kunt oefenen met een band? Een zaal waar je een feestje kunt geven inclusief vermaak en livemuziek? Het is allemaal mogelijk bij De-Kommensaal in de buurt van Zevenaar. Dus u hoeft niet verder te zoeken. Lees dit artikel over wat de Kommensaal een speciale plek met leuk personeel maakt en wacht dan niet langer om dé perfecte locatie te zoeken!

De huiskamer van De Liemers

De Kommensaal wordt in de volksmond ook wel de ‘huiskamer’ van de Liemers genoemd. Het is een plek waar je écht tot rust kan komen, en even kan genieten van jezelf en de omgeving. De ambitie van de Kommensaal is dan ook de klant een perfecte ervaring te geven, met welk doel ze dan ook komen. Het maakt hierbij niet uit of je alleen komt, met je kinderen, familie of dat het een bedrijfsbezoek is, de service zal altijd perfect lenen. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij De Kommensaal. Zo kan je er gezellig lunchen, een luxe diner hebben of een zaal af huren voor je eigen feestje of zelfs trouwdag!

Verse lokale producten

De Kommensaal biedt alleen maar verse producten aan die regionaal gekocht zijn. Er zijn verschillende redenen hiervoor. Allereerst is het goed voor het milieu en dierwelzijn. Maar het stimuleert ook de lokale economie en zorgt ervoor dat de regio er een stukje beter van wordt. Zo heb je een ‘ons helpt ons’ principe waar bij de ‘normale’ burger er een stukje op vooruit gaat! Ben je nou door dit verhaal geïnteresseerd geraakt om een zaal te huren, een keertje te komen eten of een afspraak te maken bij De Kommensaal? Dat is natuurlijk mogelijk. U kunt hiernaar onze website gaan!

https://www.de-kommensaal.nl