Een prachtig stijlvol natuurproduct

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij ons in de shop kunt u ze gratis bestellen. Wist u ook al dat  onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig wta wij nog meer doen? Lees dan deze blog. 

3 soorten, niet maar 1

Wij bieden een ruime keuze uit verschillende soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen hebben wij namelijk ook linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Zo zijn ze helemaal af zoals u ze wilt. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en dezelfde structuur als van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. wat er dan ook bij u past, wij zijn er voor u.

Een vol kleurenpallet om uit te kiezen

Wij bieden maar liefst 12 verschillende kleuren om uit te kiezen. Denk bijvoorbeela aan maagdelijk wit, stoer donkergrijs, antraciet., natuurlijke naturel kleur,  het warme taupe. Voor elk interieur is een passen de kleur. Bent u op zoek naar iets tijdloos dat makkelijk te combineren is met andere kleuren? Kies dan voor de populaire kleur peper & zout. Deze combinatiekleur bestaat uit gebleekt linnen en naturel linnen. Of zoekt u een frisse basiskleur die rust brengt in een ruimte? Dan is lichtgrijs de juiste kleur voor u. Ook leuk voor een stoere jongens slaapkamer of voor op kantoor. Wilt u graag meer warmte en sfeer toevoegen aan uw interieur? Overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wengé. Deze aardse kleur kent vele prachtige nuances. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor extra romantiek in de slaapkamer.

Breng natuur in u huis met Linnengordijnen

Linnen wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Het is dus een echt natuurproduct. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, het product is dan ook duurzaam. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zijn erg populair in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding. 

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan  contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/