Koen Schuurmans
Image default
Attracties

Een indoor speeltuin nabij Tilburg met talloze mogelijkheden

Wilt u samen met uw kinderen genieten van een prachtige indoor speeltuin in de buurt van Tilburg? Bij Kids Wonderland in Molenschot kunt u terecht voor diverse arrangementen en kunnen kinderen tot en met twaalf jaar hun fantasie de vrije loop laten. Kinderfeestjes, schoolreisjes en zelfs hele zomervakanties zijn mogelijk op dit park. De prijzen hierin variëren; kinderfeestjes zijn er vanaf € 10,50 per persoon, schoolreisjes vanaf € 8,- per persoon en zomervakanties zijn er al vanaf € 129,-. Bekijk alle prijzen en mogelijkheden op de website. Hoe dan ook bent u verzekerd van een prachtige dag of van meerdere dagen.

Een avonturenwereld van meer dan 2500 vierkante meter

Linny en Berry leiden u en uw kinderen rond in hun wereld, dé indoor speeltuin dichtbij Tilburg, waar van alles te beleven valt. Uw kinderen kunnen hun ogen uitkijken in hun eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of kunnen de wensboom beklimmen. Natuurlijk is er ook een uitgebreide horecagelegenheid, deze vindt u op het Piratenplein. Ranja, pannenkoeken, friet en diverse snacks kunnen hier geconsumeerd worden zodat ieder kind weer met een volle maag door kan gaan met plezier maken. Kinderfeestjes zijn er in diverse thema’s: een wonderfeest, avonturenfeest, piraten- of prinsessenfeest of een Linny en Berry feest. In alle gevallen krijgt u een gereserveerde tafel, onbeperkt ranja en een cadeautje voor de jarige. Een onvergetelijke ervaring voor ieder kind!

Ook voor zakelijk gebruik

Wilt u graag een zakelijke bijeenkomst op een andere en bijzondere manier vieren? Ook dan biedt deze indoor speeltuin, een prachtig avonturenpark in de buurt van Tilburg de uitkomst. Zakelijke bijeenkomsten kunnen in een prachtig en wonderlijk decor tot 600 personen gevierd worden. De attracties en horeca gaan dan exclusief voor uw relaties en hun kinderen open. Dat wordt gegarandeerd een unieke en bijzondere ervaring voor jong en oud. Wanneer gaat u langs Kids Wonderland?

https://www.kidswonderland.nl/