Aankoopmakelaar Zuid-Limburg

Wanneer je opzoek gaat naar een woning komt er veel op je af. Veel mensen schakelen daarom de hulp van een aankoopmakelaar uit Zuid-Limburg in. Een aankoopmakelaar kan je namelijk heel goed helpen bij in de zoektocht naar jouw droomhuis. Neem bijvoorbeeld de Makelaar van de Koper; zij hebben al 10.000 huizen bezichtigd en meer dan 1500 huizen aangekocht. Ze hebben dus veel ervaring met het kopen van een huis in Zuid-Limburg. Dankzij deze jaren lange ervaring weten ze precies waar ze op moeten letten. Dit is de reden dat veel mensen voor de makelaar van de kopen in Zuid-Limburg kiezen.

 

Huis kopen in Zuid-Limburg

Wanneer u een aankoopmakelaar in de hand neemt, kan het handig zijn om één te kiezen uit uw regio. Een makelaar die actief is in uw omgeving kan u namelijk advies geven die aansluit bij de lokale woningmarkt. Een aankoopmakelaar uit Zuid-Limburg is dan ook dé keuze als u een huis in het zuidelijkste puntje van Nederland wilt kopen. Samen met uw aankoopmakelaar gaat u woningen bezichtigen. Wanneer u zich aangetrokken voelt tot een woning kan de aankoopmakelaar voor u een aankooptaxatie maken. Hierdoor krijgt u inzicht in de waarde van de woning, zowel voor als na de verbouwing. Uw aankoopmakelaar in Zuid-Limburg ondersteunt u daarnaast in nog veel meer aspecten van het aankoopproces.

 

Aankoopmakelaar in Limburg

Wanneer u samen met de aankoopmakelaar in Zuid-Limburg een mooie woning heeft gevonden, kunt u overgaan tot aankoop. Ook nu staat u er niet alleen voor. Via de aankoopmakelaar kunt u de onderhandelingen laten voeren. Dit gebeurt natuurlijk op uw voorwaarden en altijd in strak overleg. Uw belangen staat uiteraard centraal in het gehele proces. Wilt u ook een huis kopen in Zuid-Limburg? Neem dan contact op met de Makelaar van de Koper en ga samen opzoek naar uw droomhuis.

https://demakelaarvandekoper.nl/aankoopmakelaar-limburg/

Vind een goede stukadoor in Lochem

Koenschuurmans

Bent u op zoek naar een geschikte stukadoor in Lochem? Dan wilt u graag een stukadoor in Lochem of omgeving vinden die zijn vak goed verstaat. Of u nou uw nieuwbouwhuis in z’n geheel moet laten stuken, of u één kamer van uw huidige huis wilt voorzien van nieuw stucwerk, het moet goed gebeuren. U kiest er bewust voor om niet zelf als leek het vak van de stukadoor uit te gaan proberen. Daar u het uitbesteedt en er dus geld voor betaalt, verwacht u ook waar te krijgen voor uw geld. Lees u daarom in alvorens u voor een specifieke stukadoor in Lochem kiest.

Voor welk soort stucwerk kiest u?

Voor wie denkt dat het stuken van de muren slechts op één manier kan, die heeft het mis. Er bestaan allerlei verschillende soorten stucwerk. Als u voor een écht goede stukadoor in Lochem kiest, zult u zien dat u uit een groot aanbod kan kiezen. De echte vakman is namelijk in staat allerlei verschillende soorten stucwerk op een muur aan te brengen. Wilt u de wanden enkel gladgestreken hebben als onderlaag voor het behang? Of vindt u een mooie grove korrel op de muur chique en kiest u ervoor om geen verf of behang over het stucwerk heen te doen? De stukadoor in Lochem is er voor alle soorten stucwerk.

Wanneer spreekt u van een goede stukadoor?

Als u nog op zoek bent naar een stukadoor in Lochem, hoopt u een échte vakman te vinden. Wanneer u op internet bent gaan zoeken met de zoekterm ‘’stukadoor Lochem’’ zult u al ervaren dat het aanbod groot is. Als u zelf niet thuis bent in het vak, is het lastig te bepalen wanneer een stukadoor in Lochem écht goed is. Raadzaam is het dan ook om online reviews te lezen. Vergelijk het aanbod online, bekijk de websites met eventueel bijbehorende portfolio’s en filter de beste stukadoor van Lochem eruit. Doe uw huiswerk goed en kom uit bij dé stukadoor van Lochem. Westfalen Gassen

Koenschuurmans

Voor iedere gasgebruiker is een geschikt gas te vinden bij Westfalen Gassen Nederland BV. Als een van de grootste gasleveranciers van Europa bevat ons assortiment een ruim aanbod aan gassen en gascilinders. Door de uiteenlopende toepassingen heeft iedere gebruiker andere wensen.

Onze ingenieurs en technici ontwikkelen een concept dat speciaal op uw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het betreffende gas, de toepassing, de te verwachten verbruikshoeveelheden en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik.

Over Westfalen Gassen

Diepvriespizza, airco’s, de vulling van uw autobanden.. Drie dingen die u misschien niet snel associeert met een bedrijf als Westfalen Gassen. Toch is in deze en vele andere producten onze expertise terug te vinden. Met een aanbod van honderden industriële gassen, gasmengsels, koudemiddelen en levensmiddelengassen draagt Westfalen Gassen Nederland  dagelijks bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten in de wereld om ons heen.

Dé partner voor industriële gassen

Als Westfalen zijn we daarom niet zomaar een leverancier van industriële gassen en koudemiddelen.  We zijn de partner in uw industrie en onderdeel van uw productieproces. Verantwoordelijkheid nemen we samen. Dat is voor ons geen kwestie van marketing, maar een houding. We zijn pas tevreden als onze producten bijdragen aan uw succes. Want aan het eind van ieder productieproces willen we een tevreden klant. En tevreden klanten, dat zijn de mensen die vertrouwen op uw en op onze producten.

Eigenzinnig, kieskeurig en volhardend

We handelen en werken altijd met die tevreden klant in ons achterhoofd. Eigenzinnig, ja. Maar alleen als het om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze en uw producten gaat. Met beide benen op de grond? Natuurlijk, anders kan geen enkel bedrijf groeien. Kieskeurig? Absoluut, want in uw business willen en kunnen we ons zelfs de kleinste fout niet veroorloven. Daarom gaan we altijd samen met u op zoek naar de beste en meest innovatieve oplossing.

 

Een emmer met deksel 5 liter: voordelen & opties van 5 liter emmers

Koenschuurmans

Emmers: wie kent ze niet? Iedereen heeft thuis wel een aantal emmers staan, bijvoorbeeld om een sopje te maken voor een schoonmaakbeurt of om het tuinzwembad te vullen. Maar ook bedrijfsmatig wordt er door veel mensen gebruik gemaakt van emmers, zoals een emmer met deksel van 5 liter. Zo gebruiken schilders emmers voor hun verfopslag en benutten horecabedrijven de voordelen van een emmer met deksel 5 liter om sauzen in te bewaren. En er zijn tal van internetbedrijven, bouwbedrijven en winkeliers die emmers nodig hebben om vloeistoffen in op te slaan. Het is, zeker voor ondernemers, daarbij van groot belang dat de emmers van goede kwaliteit zijn. Waar moeten goede emmers met deksel van 5 liter zoals aan voldoen en wat zijn de opties als u een perfect emmer voor uw handelsonderneming zoekt.

 

Een emmer met deksel 5 liter moet goed afsluitbaar zijn

Een van de belangrijkste kenmerken van een goede emmer is een emmer waar het deksel luchtdicht op aangebracht kan worden. Een emmer met deksel van 5 liter die niet goed dicht kan, is een ellende. Denk bijvoorbeeld aan opdrogende verf in een slecht afsluitbare emmer. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en daarom wilt u als ondernemer echte kwaliteit hebben.

 

Een sterke emmer met betrouwbare hengsels

Zeker emmers die een wat grotere inhoud hebben, zoals 5, 10 of 20 liter, moeten voorzien zijn van sterke hengsels, die niet van de emmer kunnen losraken. Een goede producent cq. leverancier verkoopt daarom kunststof emmers die rvs handvatten hebben die goed vastzitten en flexibel meedraaien tijdens het lopen.

 

De emmers voorzien van opdruk

Het fijne aan 5 liter emmers bij een professionele online aanbieder kopen, is dat u de emmers kunt laten voorzien van bedrijfs labels met daarop uw eigen teksten. Zo kunt u uw emmers helemaal opmaken conform uw huisstijl. Ideaal toch?

 

Professioneel desinfecteren – ontsmetten met een UVC lamp van DAT

Met de DAT UV-C lamp is het mogelijk proffesioneel uw ruimtes te desinfecteren.

UVC lampen worden reeds meerdere jaren met succes toegepast in de grotere hotels maar ook in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en verzorgingstehuizen. Naast het normale noodzakelijke schoonmaken is het licht van de UVC lamp perfect om virussen zoals de covid-19 te doden. Maar ook bacterien, pollen, schimmels en dergelijke zijn niet bestand tegen het UV-C licht.

Hoe werkt het?

De DAT UVC lamp kan in een uur een ruimte desinfecteren van rond de 60 vierkante meters. Omdat het apparaat wieletjes heeft kan hij eenvoudig naar een andere ruimte wiorden gereden en is het ontsmetten van meerdere ruimtes heel makkelijk geworden. Het apparaat is stekkerklaar.

Men zet het apparaat midden in de ruimte en steekt de stekker in het stopkontakt. Op het controle paneel zit een tijdklok die men in kan stellen op de gewenste tijd van desinfectie. Daarna verlaat men de ruimte en gaat het apparaat aan. Zodra het apparaat zijn werk weer gedaan heeft kan men de ruimte weer betreden en is de ruimte gedesinfecteerd. Eigenlijk dus heel eenvoudig. Een kind kan de was doen. 

Ideaal in Horecagelegenheden

Juist door de eenvoud is het apparaat goed in te zetten in de horeca zoals restaurants, bars maar ook hotelkamers, B&B´s, wachtruimtes van bijvoorbeeld de tandarts of dokter. Er zijn vele ruimtes te bedenken die dagelijks gedesinfecteerd moeten worden en het desinfecteren hiermee een fluitje van een cent wordt.

De DAT UVC lamp op wielen wordt geleverd met een gratis sticker die men op een raam kan plaakken. Op de sticker staat in drie talen vermeld dat deze ruimte gedesinfecteerd wordt door UV-C licht. Heel handig om ook uw klanten te laten zien dat u het virus serieus neemt en het beste voor heeft met uw klanten.

Meer over dit produkt vind u via deze link.

https://ontsmet.eu/winkel/uv-c-desinfectielamp-verplaatsbaar-met-timer-hotel-restaurant-bar-winkel/

De mooiste gevels door gevelreiniging Enschede

Koenschuurmans

Een mooi aanzicht voor je woning of pand is het halve werk. Je glazen moeten worden gewassen, en je gevel moet worden gereinigd. Daarnaast moet eigenlijk alles schoon. Om dit zelf te doen, is niet de leukste klus. Daarom is het slim om een bedrijf in te huren die deze klussen voor je kan gaan doen. Gevelreiniging Enschede heeft veel mogelijkheden wat betreft het schoonhouden van woningen en andere panden. 

Meerdere klussen

Gevelreiniging Enschede doet veel verschillende klussen. Zo maken zij glazen schoon, dit doen zij niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant maakt gevelreiniging Enschede de glazen schoon. Naast het glazen wassen is het ook mooi als je gevels worden gereinigd, de dakgoot wordt gereinigd en ook de zonnepanelen worden gereinigd. Ook doet gevelreiniging Enschede aan oplevering voor nieuwbouwpanden.

Hoe werkt gevelreiniging Enschede

Gevelreiniging Enschede werkt op een erg snelle en nette manier, wat het erg fijn maakt voor de klanten om hen in te gaan huren. Veel klanten van gevelreiniging Enschede levert tevreden werk af aan de klanten. De klanten geven aan dat de mannen van gevelreiniging Enschede erg goed werken en geen strepen achter laten op de ramen. De zonnepanelen moeten op een bepaalde manier worden schoongemaakt, en ook daar weet gevelreiniging Enschede precies hoe zij het werk op een juiste manier moeten verrichten om de klant optimaal tevreden te kunnen stellen. 

Voor de langere termijn

Niet alleen maakt gevelreiniging Enschede de gevels, dakgoten, zonnepanelen, ramen van binnen en ramen van buiten schoon. Maar daarnaast onderhouden zij dit ook voor de langere termijn. Hiermee willen zij ervoor zorgen dat de klanten niet eenmalig tevreden zijn, maar juist altijd een nette, schone woning of pand hebben door de werkzaamheden die worden verricht door gevelreiniging Enschede. Bij gevelreiniging Enschede werken mensen die gespecialiseerd zijn in deze branche.Slotenmakers: De belangrijkste aansluitpunt voor veiligheid en gemak

Koenschuurmans

Slotenmakers: De belangrijkste aansluitpunt voor veiligheid en gemak

Waarom slotenmakers?
Vrijwel iedereen heeft wel eens een keertje een sleutel verloren of kent iemand die te maken heeft gehad met een kapotte slot, sleutel of deur. Hiervoor zijn er slotenmakers. Slotenmakers vormen één van de belangrijkste schakels wanneer het komt tot veiligheid, aangezien vrijwel iedereen behoefte heeft aan een veilige woon-of werkomgeving. Slotenmakers zijn dus verantwoordelijk voor het repareren, vervangen of aanpassen van verschillende types sloten of sleutels. Hiervoor is veel kennis over sleutels en sloten vereist; indien er een probleem is zal het wel een stuk moeilijker gaan als je op zoek naar oplossing op internet.
 
 
Wat doen slotenmakers precies?
De taken van een slotenmaker zijn divers. Niet alleen horen slotenmakers in staat te zijn de sloten van verschillende type gebouwen en huizen te herstellen of vervangen, maar ook staan jouw voertuigen gegarandeerd om verholpen te worden indien er iets mankeert aan de deur of jouw sleutel.
 
Deur-en cilindersloten van verschillende merken zijn uiteraard geen probleem voor slotenmakers, en ook hebben de meeste slotenmakers ervaring met het veilig openbreken van deuren en sloten. De expertise van slotenmakers zorgt ervoor dat alle reparaties zo snel en goed mogelijk worden afgehandeld zodat je lekker door kan gaan met je zaken. Onderhoud of nakijken van sloten is immers ook een optie.
 
Nog een belangrijk pluspunt van slotenmakers is dat ze vrijwel de hele dag beschikbaar zijn, dus ook ‘s nachts. Dit stelt u in staat om zodoende nog beschermd te blijven op tijden waar inbraak het hoogst is.
 
Safety en security staan voorop
Of de sleutel in de deur vast zit, de hangslot aan het afbreken is of de cilindersloten gewoon niet goed zijn, slotenmakers weten de juiste beslissing te maken om er voor te zorgen dat jouw deuren veilig en stevig blijven. Slotenmakers houden volle rekening met inbraken en weten zodanig een slot in te stellen dat u waarschijnlijk het best beveiligd slot krijgt van uw omgeving.
 
Behalve veiligheid is het ook belangrijk dat je sloten niet te moeilijk zijn om open te maken. Slotenmakers zijn daarom ook geschikt om te bepalen wat voor sloten u precies nodig heeft om zo met groter gemak uw deuren open te krijgen.
 
Kosten
De kosten kunnen verschillen en hangen af van wanneer de diensten van een slotenmaker wordt gebruikt. Weekend en ‘s nachts kunnen meer kosten overbrengen dan overdag. Kosten kunnen ook variëren hangende af van het type slot of deur.

Een overzicht van slotenmakers in Nederland

https://deslotenmaker.com/

Ongedierte bestrijden

Koenschuurmans

Ongedierte bestrijden
Bijna iedereen heeft weleens last gehad van ongedierte, vooral in grote steden. Het ene ongedierte is het andere niet en het ene diertje is ook minder gevaarlijk dan het andere. Een mier of een vlieg is weliswaar vervelend, maar minder erg dan een wesp. Die steken namelijk ook nog. Als vliegen dat ook zouden doen dan zouden veel meer mensen beten op hun lichaam hebben.

Het wordt echter vervelender als het ongedierte ook schade aan brengt zoals houtwormen of knagende muizen. Zolang een muis tam is en het grootste gedeelte van de dag in een kooitje zit is er weinig aan de hand. Het wordt pas echt vervelend als ze in de muur of onder meubels slapen.

Een enkel diertje is nog wel te vangen of te doden. Een vlieg of mug kun je doden met een vliegenmepper of een opgerolde krant en een muis kun je vangen met een muizenval. Het is echter een probleem als er veel ongedierte is en er sprake is van een plaag.

In zo’n geval is het beter om ongediertebestrijding in te roepen. Dit zijn specialisten in hun vakgebied en kunnen helpen om het ongedierte definitief te verwijderen. Door de dieren te vangen of doden kan het hele nest vol ongedierte worden verwijderd en heb je er geen last meer van.

Wanneer het ongedierte niet weg gaat, kunt u gebeten worden door het ongedierte en hier veel last van krijgen. De dieren dragen namelijk heel veel bacteriën met zich mee en zijn dus een broeinest van ziektes. Vooral bij mensen met een zwakker afweersysteem heeft dit veel invloed. Zo kunnen kinderen en ouderen minder goed teken ziektes en zijn zij sneller vatbaar voor ziektes.

Ook in de koude tijd van het jaar ben je vatbaarder voor ziektes en heb je hier ook vaker last van. Wanneer je dan gebeten wordt door ongedierte kun je sneller ziek worden.

Naast het feit dat ongedierte ziektes met zich mee kunnen dragen, zijn ze ook gewoon heel erg vies. Ze laten uitwerpselen achter en eten etensresten op of andere voorwerpen in huis. Niemand wordt hier vrolijk van en wordt er na verloop van tijd ook chagrijnig van. Ongedierte is niet alleen vies maar ook irritant.

Wanneer het ongedierte weg is, hebben ook de mensen om je heen er geen last meer van. Dan denk je bij ongediertebestrijding Amsterdam aan de politie die voetbalsupporters in bedwang moet houden.

https://ongedierteassistent.nl/

Wat was er eerst: de boekhouder of de economie?

Koenschuurmans

Wat was er eerst: de boekhouder of de economie?
 
Het antwoord zal je misschien verbazen. Voor veel van ons zijn boekhouders immers gewoon die mensen die ons kunnen helpen als we zelf niet uit onze loonadministratie of BTW-aangifte komen. Dat beroep kan toch pas bestaan nádat er een economie bestaat?
 
Maar weinig mensen beseffen dat het beroep van boekhouder niet alleen één van de oudste beroepen op aarde is, maar zelfs verantwoordelijk is voor wat wij tegenwoordig ‘de economie’ noemen.
 
Excelsheets uit de Oudheid
Boekhouders stammen al uit de tijd waarin het merendeel van de wereld nog niet overgestapt was op die hippe nieuwe ‘landbouw’-rage. Terwijl wij hier in Europa nog gewoon een tijdje door jaagden en -verzamelden, waren ze 7500 jaar geleden in Jericho al bezig om financiële transacties in vaste systemen te formaliseren. Zo weten wij bijvoorbeeld dat ze al bekend waren met primitieve vormen van een balans opstellen.
 
Het is waarschijnlijk dan ook geen toeval dat de abacus 5000 jaar geleden even verderop in Sumeria werd uitgevonden. Nu lijkt een abacus misschien niet meer zo indrukwekkend in een tijd dat boekhoudprogramma’s zo geavanceerd en veelzijdig zijn dat veel mensen bij het vergelijken van boekhoudsoftware door de bomen het bos niet meer zien. Maar vergeet niet dat dit een wiskundig gereedschap was dat duizenden en duizenden jaren lang over de hele wereld in gebruik is gebleven. Er zijn niet veel uitvindingen die dat voor elkaar spelen. Maar een abacus was in de eerste plaats hét gereedschap van boekhouders, en inmiddels konden maatschappijen niet meer zonder dat beroep.
 
Zonder boekhouding geen economie
Is het niet een beetje overdreven om te zeggen dat maatschappijen niet kunnen bestaan zonder boekhouders? Om maar niet te spreken over de stelling dat boekhouders de economie hebben uitgevonden. Maar toch is het zo. Je spreekt immers pas over ‘een economie’ wanneer er een vast systeem van transacties bestaat. Voor die tijd gebruikten sommige mensen misschien wat kippen om te ruilen, anderen beloofden een toekomstige gunst, en ga zo maar door. Dat werkt misschien nog in kleine samenlevingen, maar toen wij eenmaal met duizenden mensen begonnen samen te leven was dit geen goede optie meer. Er waren systemen nodig om alles te regelen, bij te houden wie nou wat verschuldigd was, welke handel er had plaatsgevonden en ga zo maar door. Kortom: er was een economie nodig. Een systeem om alle uitgaven en inkomsten van enorme groepen mensen systematisch te kunnen ordenen en vast te leggen. En dat vroeg om mensen die in staat waren zo’n systeem te bedenken en toe te passen. Er waren dus boekhouders nodig om überhaupt een economie te creëren.

Wat doet een boekhouder nog meer?
 
Duizenden jaren later, en nog altijd noodzakelijk
De tijden zijn wel wat veranderd. Inmiddels hebben de meesten van ons geen boekhouders meer nodig om ons te vertellen dat koeien een beetje onhandig kunnen zijn als betaalmiddel. Toch is het beroep vandaag de dag na duizenden jaren nog altijd even relevant. Een goede boekhouder is nog altijd een van de beste investeringen die bedrijven kunnen maken.

https://boekhouder-offertes.com/

Een zaal huren in de buurt van Zevenaar

Koenschuurmans

Bent u op zoek naar het huren van een zaal voor uw eigen feestje, vergadering, trouwfeest of vergadering? Een zaal waar u de bar inclusief personeel af kunt huren, of waar u kunt oefenen met een band? Een zaal waar je een feestje kunt geven inclusief vermaak en livemuziek? Het is allemaal mogelijk bij De-Kommensaal in de buurt van Zevenaar. Dus u hoeft niet verder te zoeken. Lees dit artikel over wat de Kommensaal een speciale plek met leuk personeel maakt en wacht dan niet langer om dé perfecte locatie te zoeken!

De huiskamer van De Liemers

De Kommensaal wordt in de volksmond ook wel de ‘huiskamer’ van de Liemers genoemd. Het is een plek waar je écht tot rust kan komen, en even kan genieten van jezelf en de omgeving. De ambitie van de Kommensaal is dan ook de klant een perfecte ervaring te geven, met welk doel ze dan ook komen. Het maakt hierbij niet uit of je alleen komt, met je kinderen, familie of dat het een bedrijfsbezoek is, de service zal altijd perfect lenen. Er zijn eindeloze mogelijkheden bij De Kommensaal. Zo kan je er gezellig lunchen, een luxe diner hebben of een zaal af huren voor je eigen feestje of zelfs trouwdag!

Verse lokale producten

De Kommensaal biedt alleen maar verse producten aan die regionaal gekocht zijn. Er zijn verschillende redenen hiervoor. Allereerst is het goed voor het milieu en dierwelzijn. Maar het stimuleert ook de lokale economie en zorgt ervoor dat de regio er een stukje beter van wordt. Zo heb je een ‘ons helpt ons’ principe waar bij de ‘normale’ burger er een stukje op vooruit gaat! Ben je nou door dit verhaal geïnteresseerd geraakt om een zaal te huren, een keertje te komen eten of een afspraak te maken bij De Kommensaal? Dat is natuurlijk mogelijk. U kunt hiernaar onze website gaan!

https://www.de-kommensaal.nl