De koerier uit Den Bosch deinst niet terug voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen is iets waar veel transportbedrijven voor terugdeinzen. De koeriers van A. Kentie en Zn. vervoeren echter alle goederen veilig van uw bedrijf naar uw klant. Niet ieder transportbedrijf wilt letterlijk zijn handen branden aan het vervoer van gevaarlijke stoffen, gelukkig heeft u dan een koerier in Den Bosch die dit wel doet. Met ervaring sinds 1974 is dit transportbedrijf uit Den Bosch een uitdrukking geworden in de regio en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Zowel bij het transport van gevaarlijke stoffen tot aan diverse anderen vervoeringen van goederen.

Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

Dé koerier uit Den Bosch biedt verschillende opties wanneer u door hen goederen laat vervoeren. Daarnaast hebben de chauffeurs de nodige kennis en ervaring. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door een gespecialiseerd transportbedrijf in Den Bosch, een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel voor deze professionals.

Een betrouwbaar transportbedrijf in Den Bosch

Bij een betrouwbaar transportbedrijf uit de omgeving van Den Bosch weet u waar u aan toe bent. Zo kunt u spoedeisende zendingen door A. Kentie en Zoon laten afleveren. Zo’n koerier met de nodige ervaring is A. Kentie en Zn. Met jarenlange ervaring binnen de branche waarin zij werkzaam zijn, zijn de meest diverse soorten goederen vervoerd. U kunt hierbij denken aan pallets, maar ook kleine pakketjes worden meegenomen door deze koerier uit Den Bosch. Zo staan ze voor een persoonlijke aanpak, maatwerk is een veelvuldig gehoorde kreet bij bedrijven. Maar dit transportbedrijf in Den Bosch maakt het waar! Zodoende kunt u met een gerust hart uw spullen toevertrouwen tot deze professionals.