Koen Schuurmans
Image default
Tuin en buitenleven

Bekijk de mooiste inbouwzwembaden van Nederland

Voor inbouwzwembaden in Nederland gaat u naar 123POOL.nl in Goirle! Dit is namelijk dé professional op het gebied van kwalitatief hoogwaardige inbouwzwembaden en de techniek daarachter. Een groot voordeel waar u van profiteert, is het feit dat alle prijzen die u op de website ziet, ook écht de prijs is die u ervoor betaalt. Deze all-in prijs bevat geen kleine lettertjes, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Natuurlijk is het – naast het aanbod op de website – mogelijk om uw eigen inbouwzwembad samen te stellen. Kies voor een lengte tussen de vier en elf meter, een kleur (lichtblauw, blauw, zand, grijs of wit) en allerlei toebehoren om een prachtige oase in uw tuin te creëren.

De techniek achter uw zwembad

Het kopen van inbouwzwembaden in Nederland doet u dus bij dit bedrijf! Wanneer u een zwembad koopt, is het helaas niet zo simpel als: ‘het zwembad is geplaatst, nu hoeven we nergens meer over na te denken’. Er komen namelijk wat technische aspecten bij kijken, zodat u nog jarenlang van uw zwembad kunt genieten. Denk er bijvoorbeeld aan dat het zwembadwater schoon moet blijven om er veilig in te kunnen zwemmen. Hier zijn diverse waterbehandelingen voor mogelijk. U kiest uit een van de volgende mogelijkheden:

  • Doseerstation: deze bevat twee pompen, één voor pH en één voor chloor. Deze meten de waardes en doseren automatisch wanneer nodig. U bespaart hiermee tijd en moeite.
  • De UV-C-lamp: dit is een natuurlijke waterbehandeling. De pomp leidt het water naar de lamp en de stralingen die hier vanaf komen neutraliseren bacteriën, virussen en schimmels. Voortplanting van bacteriën wordt hierdoor ook onmogelijk. Tevens breekt het gebonden chloor af, waardoor u 80% minder chloor en chemicaliën hoeft te gebruiken.
  • Hydrolyse: het Astral Elite Connect hydrolysesysteem is een desinfectiemethode met een klein beetje zout. Het water wordt opgesplitst in O- en H-atomen, waardoor er desinfecterende stoffen worden gemaakt. Het wordt krachtiger dan chloor, zonder negatieve bijproducten.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van de expertise van 123POOL.nl uit Goirle, dé professional wat betreft inbouwzwembaden in Nederland? Bekijk de website en neem contact op met het behulpzame team voor meer informatie.