10ft container

10ft container

Bij zelfbouwcontainer kun je natuurlijk mooie demontabele containers kopen die je kan gebruiken voor verschillende soorten opslagdoeleinden. Zelfbouwcontainer verkoopt ook een kleinere variant van de zeecontainer met 10ft container afmetingen. Waar deze demontabele snelbouwcontainer allemaal voor gebruikt kan worden hebben we voor u op een rijtje gezet.

Opgeruimd staat netjes

Je kan er natuurlijk voor kiezen om de container te gebruiken als opslagcontainer, je doet hier dan goed aan om de container uit te breiden met extra stellingen en andere accessoires zoals de oprijplaat. Dat maakt het opruimen de inboedel een heel stuk makkelijker.

Alles op een plek

Daarnaast kan je de demontabele snelbouwcontainer gebruiken als materiaalcontainer. Dit houdt in dat de container wordt gebruikt voor de opslag van materiaal zoal planken en ijzer. Zo bewaar je het overzicht op een makkelijke manier. Dit is ideaal voor een bedrijf dat werkzaam is op bouwprojecten, bijvoorbeeld een aannemer of klusbedrijf.

Mobiel en snel

Daarnaast kan de container worden gebruikt als een echte snelbouwcontainer, dit houdt in dat de container makkelijk verplaatst kan worden en desgewenst op of afgebouwd kan worden. Ideaal als je een flexibele oplossing nodig hebt voor opslag. Op veel bouwplaatsen is dit namelijk een groot probleem.

Ben je nu net zo enthousiast over de demontabele containers als wij neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Bel naar 085 – 0685 590 of stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl voor uw vraag. Wij helpen u graag verder.

https://zelfbouwcontainer.nl/

Architectenbureau architect Den Bosch

JVAI, dé architect in Den Bosch

Ben je op zoek naar een architect in de omgeving van Den Bosch ? Zoek dan niet verder, want bij Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs (afgekort: JVAI) ben je aan het juiste adres. Als architectenbureau zijn wij actief voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wanneer je een nieuw woonhuis wilt laten bouwen, of je huidige woning wilt verbouwen kun je bij ons terecht voor het ontwerp. Neem gerust contact op om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen!

Een klein architectenbureau dat groot denkt

JVAI is een architectenbureau met vestigingen in Amsterdam en Nistelrode. Wij bestaan uit Maarten Janssen en Edwin Verkuylen. Als architecten werken we al vele jaren samen. JVAI is met twee architecten weliswaar een klein architectenbureau, toch zijn we in staat groots te denken.

Onze werkwijze gaat uit van een uitgebreid voortraject. Gedurende deze periode nemen we zorgvuldig met je door wat je wensen zijn, zodat we deze goed in beeld hebben. Daardoor kunnen wij vervolgens op efficiënte wijze aan de slag met het maken van een ontwerp.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Graag bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek wat we voor je kunnen betekenen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 482 185 19.

https://www.jvai.nl/

Siergrindvloer

De perfecte siergrindvloer voor u!

Als u op zoek bent naar een siergrindvloer, een grindvloer, epoxyvloer of een epoxy gietvloer, is het zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op de website van Epoxy Vloeren EU! Hier ben je aan het juiste adres als het gaat om kwalitatieve vloer- en wandsystemen. Niet alleen als zakelijke klant kunt u hier terecht, ook als particulier! Iedereen is hier welkom en voor iedereen is bij Epoxy Vloeren EU een geschikte vloer te vinden.

Waarom een vloer van Epoxy Vloeren EU?

Bij Epoxy Vloeren EU zijn ze gespecialiseerd in speciale soorten vloeren. Ze hebben al minstens 38 jaar aan ervaring met deze vloeren en bieden dus ook zeker uitstekende service! Bij Epoxy Vloeren EU is zeker te spreken van getalenteerd vakmanschap. Bent u op zoek naar een bijzondere vloer? Bijvoorbeeld een siergrindvloer als steentapijt, epoxyvloer of een epoxy gietvloer? Dan is het aan te raden om gelijk een kijkje op de website te nemen en om contact op te nemen!

Neem contact op!

Bij Epoxy Vloeren EU helpen ze u graag in uw zoektocht naar de geschikte vloer voor in uw bedrijfspand of woning. Als u gelijk contact opneemt wordt er graag met u meegedacht!

https://epoxy-vloeren.eu/

Leidingen in een muur frezen

Leidingen in de muur frezen

Toen we 2 jaar geleden naar een oude stadwoning verhuisden, zagen we al dat er weinig stopcontacten in de keuken zaten. Erg onhandig als u het mij vraagt, want wij hebben veel apparatuur. Een koffiezetapparaat, waterkoker en nog veel meer! We hebben ons een paar maanden kunnen behappen met verlengsnoeren, maar onze jongste zoon ging steeds aan de snoeren hangen. Heel gevaarlijk voor hem! Daarom besloten we om leidingen in het beton te laten frezen. Zodoende konden er meer stopcontacten gemonteerd worden. Heel fijn, nu hebben we er genoeg!

Werk voor echte professionals

We hebben eerst eens rond gekeken of mijn man dit zelf kon doen, maar dat bleek onmogelijk. Op internet lazen we dat het een heel secuur werkje is, dat betonfrezen. Het is natuurlijk het doel om te werk te gaan zonder dat er stof vrijkomt. Dit is echt een klus voor een specialist, zoals de mannen van DeBetonboorder. Zij beschikken over het juiste gereedschap en alle kennis die nodig is om de klus te klaren. Nadat sleuven geslepen waren, lieten de werklui de plek netjes achter. De volgende klusjesman kon meteen aan de slag. Dankzij hen hebben wij genoeg stopcontacten in de keuken. Wel zo handig!

https://debetonboorder.nl/

Demontabele 10ft container

Demontabele 10ft container

Eerder schreven we een blog over de veelzijdigheid van een demontabele 20 ft container. Maar over haar kleine broertje, de demontabele 10 ft container, zijn we minstens net zo enthousiast! De 10ft container is door haar compactheid een veel gevraagde demontabele container in de bouw- en transportsector. Maar ook in de industrie wordt dit type container veel ingezet. Wij snappen dat, want voor relatief weinig geld kunnen bijvoorbeeld goederen veilig en droog worden opgeslagen. Maar er zijn meer redenen om een 10 ft materiaalcontainer aan te schaffen of te huren.

Voor bouwbedrijven is een 10ft container ideaal om externe partijen of onderaannemers in staat te stellen gebruik te kunnen maken van materialen of gereedschappen, zonder dat u deze ‘onbekenden’ toegang tot uw pand hoeft te geven.

Ook een groot pluspunt van de 10 ft demontabele container van Zelfbouwcontainer.nl: de containers hebben zowel vorkheftrucklepelgaten als hijsogen. Daardoor zijn ze makkelijk door een heftruck, kraan of bijv. shovel te laden, lossen en te verplaatsen.

Bij de 10 ft container zien we een stijgende vraag voor het steeds groter wordende fenomeen overnight delivery systeem. Het idee van dit systeem is dat door een speciale authenticatiemethode en/of sleutelsysteem zowel de bezorger als de ontvanger van de goederen toegang heeft tot de container. Zo kunnen goederen ten alle tijde in de container geleverd worden, zonder dat de ontvanger hiervoor aanwezig hoeft te zijn.

Je ziet het al, de ster van de 10ft container is rijzende, dit is pas het begin! Wil je weten of de 10ft container iets voor jou is of wil je meteen een 10ft container kopen of bouwcontainer kopen? Ga naar onze website voor ons assortiment demontabele containers of neem direct contact op.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/

Zelfbouwcontainer | Demontabele container | De goedkope zeecontainer

Zelfbouwcontainer de goedkopere zeecontainer

De demontabele containers van Zelfbouwcontainer zijn niet iets kleiner dan de afmetingen van de 20ft zeecontainer, 8ft zeecontainers of 10ft zeecontainers, maar kunnen wel op dezelfde manier gebruikt worden. Zo kan een zelfbouwcontainer worden gebruikt voor de opslag van materiaal zoals gereedschap of inboedel. Daarnaast kan de demontabele container worden gebruikt als kluis voor nachtleveringen, hiervoor is er de mogelijkheid om de container uit te breiden met extra accessoires voor beveiliging.

Huren of kopen

Naast het verhuren van demontabele container, verkoopt zelfbouwcontainer ook deze demontabele containers. Je kan bijvoorbeeld een 20ft container kopen om te gebruiken als grote opslagcontainer voor je bedrijf. Of je kan een demontabele container kopen om te gebruiken als tuinhuis of om gereedschap in op te slaan. Als laatste kun je een opslagcontainer kopen voor de opslag van verschillende goederen zoals inboedel, banden, archieven, gereedschap en nog veel meer.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een demontabele container, ook wel snelbouwcontainer, kan worden aangepast aan iedere situatie. Zo kan je kiezen voor enkele deur aan de lange of korte zijde of een enkele of dubbele deur aan de lange zijde. Daarnaast kan iedere container van Zelfbouwcontainer oneindig worden gekoppelde m.b.v. de koppelstukken. Hiermee kan je bijvoorbeeld van twee 4 x 2 containers een 4 x 4 container maken. Of als u echt veel ruimte nodig heeft is het mogelijk drie 6 x 2 containers te koppelen om dit tot een 6 x 6 container te maken. Breid deze container dan ook nog eens uit met de stellingen pakketten speciaal ontworpen voor deze containers en je hebt nooit meer last van een opslagtekort.

Zelfbouwcontainer de goedkoopste van Nederland

Bij Zelfbouwcontainer wordt de laagste prijs garantie van Nederland gehanteerd. Dit houdt in dat er geen enkele container van hetzelfde model verkrijgbaar is in Nederland. Daarnaast regelt Zelfbouwcontainer haar eigen transport waardoor u geen hoge transportkosten hoeft te betalen aan dure externe transport maatschappijen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden, als u vragen heeft over het product, als u een offerte wilt aanvragen of als u natuurlijk een bestelling wilt plaatsen.

https://zelfbouwcontainer.nl/

Dakdekker Assen

Dé dakdekker in Assen

Woont u in de nabij omgeving van Assen en mankeert er wat aan uw dak? Kies dan voor professioneel dakdekker Dakdekker Staal! Toen ik vorig jaar ernstige lekkage had in het dak van mijn woning, heeft deze dakdekker de klus onwijs snel geklaard. Vandaag deel ik mijn tevredenheid over deze dakdekker met u, in de hoop dat u er uw voordeel mee doet! Deze dakdekker is namelijk in te schakelen voor alles wat maar te maken heeft met dakbedekking. Van renovatie tot aan dakgoten en reparatie! Lees mijn ervaringen gauw!

Voor alle soorten dakbedekking in Assen

Deze dakdekker is specialist in dakbedekking in Assen en omstreken, en dat heb ik zelf ervaren! Hij heeft geweldig werk geleverd waar ik nog iedere dag heel blij mee ben. Hij maakt alleen maar gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen. En dat merk je! Ons dak ziet er perfect uit. Van dakrenovaties en dakreparaties tot aan het vervangen van de dakgoten en meer!

Kies voor dakwerk in Assen van Dakdekker Staal!

Voor dakwerk in Assen door een professionele en gespecialiseerde dakdekker kies je natuurlijk voor Dakdekker Staal. Ik verzeker u, u gaat geen spijt krijgen! Dankzij hem gaat uw dag nog jarenlang mee. U heeft geen omkijken meer naar uw dak.

https://dakdekkerstaal.nl/

Demontabele container kopen | Zelfbouwcontainer

Demontabele container huren of kopen

Bent u werkzaam als aannemer? Heeft u uw eigen bouwbedrijf? Dan kunt u wellicht een demontabele container gebruiken. Deze zal goed van pas komen bij uw werkzaamheden. De container is makkelijk en snel in elkaar te zetten. U kunt hem voor diverse doeleinden gebruiken. Zo is de container erg handig om te gebruiken als tijdelijke opslag. Ook voor bedrijven kan deze als opslag unit ingezet worden. Zoals u leest zijn de mogelijkheden eindeloos. De container is makkelijk zelf te monteren. Het kost u nog geen tien minuten.

Containers in diverse afmetingen verkrijgbaar

Bij Zelfbouwcontainer.nl kunt u snelbouw containers in verschillende afmetingen kopen en huren. Deze zijn verkrijgbaar in afmetingen van 2×2, 3×2 tot en met 6×2. Ook kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Denk aan een enkele of dubbele deur (aan of de korte of de lange zijde), stellingen, dakramen en nog veel meer.

Snel te monteren

Het kost weinig tijd en moeite om de demontabele container op te zetten. U hoeft daarbij niet gebruik te maken van gereedschap. Enkel de meegeleverde schroeven en moeren zijn vereist. De materialen zijn verder erg licht en dus makkelijk hanteerbaar. Wanneer u hulp krijgt van iemand anders kost het slechts 10 minuten voordat de container staat.

https://zelfbouwcontainer.nl/

Demontabele container

Demontabele container: de ideale opslagruimte!

Ga je binnenkort verhuizen of heb je misschien een verbouwing voor de deur staan? De demontabele container van Zelfbouwcontainer is hier de ideale oplossing voor. De container is demontabel en dit zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk in en uit elkaar kunt halen. De container zit vast door de panelen te bevestigen met een aantal bouten en schroeven zorgen voor een super sterke verbinding. De zijkanten worden eerst bevestigd waarna het dak erop wordt geschoven. Door de demontabelheid kunnen de containers geplaatst worden in moeilijk bereikbare plekken. De panelen kunnen een voor een naar de plek gebracht worden. Daarnaast kunnen de containers verplaatst worden achterop een aanhanger met een BE rijbewijs. Dit zorgt voor minder transportkosten.

Een container in verschillende maten

De container is beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo lopen de maten van 2×2 tot 6×2. Zo hebben we een 10ft container in onze voorraad en kun je ook een 20ft container kopen. De containers zijn te koppelen tot een grootte van 6×5. Dit wordt gedaan doormiddel van de standaard containers op de kopzijde of lange zijde te koppelen. Zo is het mogelijk om meerdere deuren in de container te hebben door de containers aan elkaar te zetten. Hierdoor ontstaat een grotere container met een combinatie van dubbele en enkele deur.

Opslagcontainer voor elke gelegenheid

Niet verhuizen maar wel opslagruimte nodig? De containers van zelfbouwcontainers zijn vergunningsvrij en dit zorgt ervoor dat je probleemloos een container op eigen terrein kan zetten. Dus ook voor langere periode kan de container dienen voor verschillende doeleinden zoals archief, tuinhuisje of gewoon als opslagkast. De container zelf is van goede kwaliteit. Zo is deze waterdicht, heeft luchtgaten om de vocht kwijt te kunnen en heeft een anti roest garantie van een jaar.

Container huren

Indien je wel een container wilt maar er liever geen aanschaft kan je ook kiezen om de container te huren. Het grote voordeel van huren is dat je een vast bedrag per maand betaald en na de huurperiode de container weer weg wordt gehaald zonder dat je de container hoeft te verkopen of te verplaatsen. Dit scheelt in kosten en gemak! Huren is al mogelijk vanaf 6 maanden. Indien u langer dan een jaar wilt huren kan je ons altijd bellen of mailen voor een passende aanbieding.

Kom langs of neem contact op

Geïnteresseerd in een 10ft, 20ft, combinatie of andere maat container? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl, bel naar 085-0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. We kunnen u dan een passende offerte bieden voor de scherpste prijs. U krijgt bij ons altijd de laagste prijsgarantie op elke container! 10ft container 20ft container kopen demontabele containers container huren

https://zelfbouwcontainer.nl/

Zonnepanelen subsidie en korte terugverdientijd

Wij hebben gekozen voor zonnepanelen

Vroeger hadden maar weinig mensen zonnepanelen. Tegenwoordig zie je deze milieuvriendelijke werkwijze steeds vaker. Toen we op een donderdagavond vanaf de supermarkt terugreden naar huis, zagen we weer een huis met een dak vol met zonnepanelen. Ik keek mijn man aan en zei: ‘zullen wij de voordelen ook eens bekijken?’ We pakten de laptop er bij en gingen naast elkaar aan de eettafel zitten. Samen oriënteerden we tot in de late uurtjes. Het resultaat? Wij hebben nu zonnepanelen van @ Energy Group op het dak van onze woning. We zijn nog iedere dag blij met deze milieuvriendelijke, duurzame en besparende oplossing. Van deze investering hebben we nog jarenlang iedere dag profijt. Dat gunnen wij iedereen.

Subsidie en korte terugverdientijd

We hebben natuurlijk niet zomaar een investering gedaan. Tijdens onze zoektocht op internet lazen we al veel over de voordelen. Zo lazen we onder andere dat de terugverdientijd maar 6 tot 8 jaar is en dat men een subsidie kan ontvangen voor de aanschaf van zonnepanelen. Dit is subsidie in de vorm van een BTW-teruggave. Maar er zijn nog meer voordelen! De waarde van uw huis stijgt en u denkt ook nog eens aan het milieu. U kunt tot wel 1000 euro per jaar aan energiekosten besparen. De voordelen zijn ontelbaar. En wat gaat u doen? Kiest u ook voor het online kopen en plaatsen van zonnepanelen?

https://www.adenergy.be/