Epoxyvloeren, PU gietvloeren – Epoxy Vloeren

Gietvloeren van PU en epoxy

Op zoek naar een mooie vloer zonder naden? Ga dan voor een gietvloer? Bij Epoxy BVB Art kunt u daarvoor terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van epoxyvloeren en PU gietvloeren. De vloer is een van de eerste dingen die gezien worden wanneer men een ruimte betreedt. Logischerwijs is deze dan ook van invloed op de uitstraling die de ruimte heeft. De vloeren die Epoxy BVB Art levert zijn echte kunstwerken. Wij bieden u dan ook veel mogelijkheden qua design, met veel keuze op het gebied van kleur, motief en decoraties.

Adviesgesprek op locatie

Indien u zich aan het oriënteren bent voor epoxy en PU gietvloeren komen wij graag bij u langs om u advies op maat te geven. Door de situatie ter plaatse te bekijken kan ook een scherpe offerte worden opgesteld. Om een afspraak in te plannen kunt u contact met ons opnemen.

Over Epoxy BVB Art

Epoxy BVB Art is een bedrijf dat gespecialiseerd is als het aankomt op epoxy en PU (polyurethaan) gegoten vloeren, alsmede siergrindvloeren. Wij hebben al vele jaren ervaring in het leggen van dergelijke vloeren. Vandaag de dag zijn we een bedrijf dat wereldwijd klanten heeft. Zo liggen onze vloeren zowel in Nederland als België en ver daarbuiten. In ons assortiment treft u een breed assortiment aan exclusieve vloeren aan. Deze kunnen worden gelegd door een team van echte vakmannen.

Wij adviseren u graag

Epoxy BVB Art kan bij u langskomen om u over de mogelijkheden wat betreft de epoxyvloeren of PU gietvloeren te adviseren. Indien u daar een afspraak voor wilt maken, verdere vragen heeft of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 06-28784294.

https://epoxy-vloeren.eu/

Zoekt u een schakelkast?

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat een schakelkast of besturingskast kan produceren en installeren? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres! Het zorgvuldig produceren en installeren van een schakelkast is een van de specialisten waarvoor u bij Scholten Panelen aan het juiste adres bent. Scholten Panelen is namelijk een van de grootste paneelbouwers van ons land. Voor alles wat te maken heeft met paneelbouw bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres.

Een schakelkast van Scholten Panelen

Een schakelkast is niet geheel onbelangrijk in een industrieel bedrijf. Een schakelkast of een besturingskast is namelijk een van de belangrijkste technische componenten van een bedrijf. Maar wat is een schakelkast nou eigenlijk? Een schakelkast is een stalen, aluminium of roestvrij stalen kast waar elektrische of elektronische componenten in zitten. Met dit paneel kan men een apparaat, toestel of een andere installatie in een fabriek of een gebouw bedienen. De schakelkasten of besturingskasten van Scholten Panelen worden gebouwd door de medewerkers van Scholten Bouw die werken volgens een hoge standaard. Daarom levert Scholten Bouw altijd kwaliteit. Alle schakelkasten en besturingskasten die Scholten Panelen bouwt, worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm.

Over Scholten Panelen

We vertellen u graag wat meer over Scholten Panelen. Scholten Panelen wil duurzame maar kostenbesparende adviezen geven aan haar klanten, zodat samen het optimale resultaat bereikt kan worden. Naast schakel- en besturingskasten, vervaardigt Scholten Panelen ook laagspanningsverdelers, pneumatiek- en hydrauliek panelen. Alle producten die Scholten Panelen vervaardigt worden helemaal naar de wens van u als klant geproduceerd. Alle producten worden volgens de wens van de klanten geproduceerd omdat de afnemers van de producten zich vaak in het industriële markt bevinden.

Wanneer u dit wens kunnen de medewerkers van Scholten Panelen op locatie ondersteuning bieden. Onze medewerkers zijn namelijk overal inzetbaar. Aan wal maar ook op de zee.

Klanten kiezen voor Scholten Panelen vanwege de volgende punten:

 • Scholten Panelen biedt een compleet concept op maat
 • Een investering voor de toekomst
 • Levert zowel standaard panelen als maatwerk
 • Merkonafhankelijk
 • Zeer nette en grote productie- en testfaciliteiten
 • Scholten Panelen ontzorgt

Schaf een schakelkast aan van Scholten Panelen

Bent u enthousiast geraakt over wat de professionele en vakkundige medewerkers van Scholten Panelen voor u kunnen betekenen op het gebied van schakelkasten of besturingskasten? Voor alles wat maar met paneelbouw te maken heeft bent u bij Scholten Panelen op het juiste adres! Wanneer u interesse heeft in paneelbouw of een schakelkast of een besturingskast wilt aanschaffen, is Scholten Panelen de beste partij. Wanneer u meer wilt weten over een schakelkast kunt u vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers.

http://www.scholtenpanelen.nl/schakelkasten

Lockpick set zelf maken

 

Het zelf maken van een lockpick set klinkt misschien heel erg moeilijk maar het hoeft echt helemaal niet lastig te zijn. Ik ben zelf ook helemaal niet zo handig maar ik heb zelf ook mijn allereerste lockpick set zelf gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld met een vijl en een theelepeltje al erg ver komen. Het enige wat ik heb gedaan is dat ik gevijld heb in de theelepel tot ik een soort van diamant lockpick kreeg. Dit was helemaal niet zo lastig.

 

De tension wrench

Als tension wrench heb ik wat een clipje van een pen gebruikt. Dit waren allemaal materialen die ik in huis had liggen en het heeft mij dus helemaal niks gekost om mijn allereerste slot open te krijgen met lockpicking. Dit maakt het misschien juist wel extra speciaal omdat ik het helemaal zelf gedaan. Dit voel dan ook echt als een overwinning om op deze manier mijn allereerste slot open te krijgen met lockpicking.

 

Professionele lockpicks

Hierna heb ik al snel een zeer professionele lockpicks besteld waarmee het veel gemakkelijker ging om sloten te lockpicken. Tegenwoordig zijn er echter heel veel goedkope lockpicksetjes online vinden waardoor het misschien wel beetje is om een goedkoop setje te kopen dan om er zelf een te maken. Voor een paar euro je er namelijk al een bestellen en dan weet je zeker dat het niet aan het gereedschap ligt mocht je het slot niet open krijgen.

https://www.koenschuurmans.nl/dure-slotenmaker/

Architecten Den Bosch

Mijn ervaring met Architecten Den Bosch – Architectenbureau JVAI

Ik huurde bijna twee jaar geleden architecten in Den Bosch in van Architectenbureau JVAI voor de bouw van mijn nieuwe sportschool en ik ben erg te spreken over de dienstverlening en service van deze twee heren, Maarten Janssen en Edwin Verkuylen. Ik voel me als klant erg serieus genomen en werd bij de iedere stap nauw betrokken. Ze namen regelmatig uit zichzelf contact op en als ik met vragen belde, kreeg ik gemakkelijk iemand te spreken.

De betrokkenheid van Architectenbureau JVAI

Toen we in de beginfase van ons project zaten en we aan de slag gingen met het plan voor het nieuwe sportpand kreeg ik de ruimte om aan te geven wat ik belangrijk vond voor de indeling van het gebouw, wat voor mij echt onmisbaar was en kon ik ook uiten waar ik bij mijn oude sportschool minder blij mee was. Daardoor konden Maarten en Edwin gericht aan het plan en vervolgens aan het ontwerp werken.

Waar ik van tevoren niet over had nagedacht, waren gesprekken met de gemeente over vergunningaanvragen en afspraken met andere instanties. Maar dit architectenbureau in Den Bosch heeft mij adequaat bijgestaan in de voorbereiding en tijdens de afspraken zelf. Echt een topservice!

Ook Architectenbureau JVAI inschakelen?

Ik ben erg tevreden met het resultaat, maar ook zeker met de weg ernaartoe. Daarom zou ik iedereen deze architect in Den Bosch aanraden! Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar architectenbureau in Den Bosch? Kies dan voor JVAI! Je kunt gemakkelijk contact met ze opnemen en op hun website hun portfolio inzien.

https://jvai.nl/

Interieur spuiten

Interieur spuiten in Gelderland en Overijssel

Bent u uw interieur beu en zou u graag wat willen veranderen aan uw interieur? Het kopen van nieuwe meubelstukken of het kopen van een nieuwe keuken is een dure optie. Dankzij Bart Dijkhof is het aanschaffen van nieuwe meubelstukken overbodig geworden. Daarnaast kunt u uw keuken renoveren in plaats van vervangen. Dat scheelt veel tijd, geld, en moeite. Al het spuitwerk van Bart Dijkhof is van hoge kwaliteit, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van het spuitwerk in uw interieur. Waar wacht u nog op?

Interieur spuiten door Bart Dijkhof

Maar ook wanneer u industriële producten in uw bezit heeft, kunnen wij die producen uit uw interieur spuiten zodat deze producten weer volledig naar wens zijn. Iedereen heeft immers een andere smaak en daar passen wij van Bart Dijkhof ons op aan! Zo kunt u de keuze maken uit heel veel kleuren, want we kunnen dankzij onze kleurenmengmachine elke kleur mengen. Nadat onze professionele medewerkers uw interieur gespoten hebben kunt u daarnaast ook een keuze maken uit verschillende soorten afwerkingen:

 • Kleurlak
 • Beitskleuren
 • Zijdeglans
 • Hoogglans
 • Blanke lak
 • Metallic

Diensten die Bart Dijkhof u aanbiedt

Naast voor interieur spuiten, kunt u bij Bart Dijkhof terecht voor nog veel meer diensten. Omdat de medewerkers goed opgeleid zijn en al jarenlang ervaring hebben in dit vak, kunnen ze u perfect van dienst zijn. Ze maken louter gebruik van de meest hoogstaande apparatuur en gereedschappen, waardoor u gegarandeerd bent van de best kwalitiet. Daarnaast beschikt dit bedrijf ook over het AF-keurmerk. Dit houdt in dat alle medewerkers werken volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. U bent hier aan het juiste adres voor de volgende diensten:

Heeft u interesse in interieur spuiten?

Bent u overtuigd van wat het interieur spuiten van Bart Dijkhof kan betekenen voor uw interieur? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op met één van de medewerkers van Bart Dijkhof. Ze staan u graag te woord.

http://bartdijkhof.nl/

Misschien is een dakopbouw wel de oplossing voor jou! | Huisuitbreiden.nl

Is dakopbouw de oplossing voor jou?

Zijn jij en je gezin jullie huidige woning ontgroeid, maar beschikken jullie niet over genoeg middelen om een grotere woning te kunnen kopen? Dan is een dakopbouw van Huisuitbreiden.nl precies wat jullie nodig hebben. Met onze hulp kun je groter wonen zonder te verhuizen!

Heb je al eens aan een dakopbouw gedacht?

Je hebt vast nog niet aan een dakopbouw gedacht. Wanneer je denkt aan groter wonen, denk je namelijk automatisch aan verhuizen. Maar verhuizen is een erg dure zaak, daar komt nog bij dat de woningmarkt tegenwoordig flink oververhit is. Gelukkig zijn deze tijden voorbij, want je kunt nu ook groter wonen zonder te verhuizen. Door het laten bouwen van een dakopbouw van Huisuitbreiden.nl kun je meer gebruik maken van de ruimte die je al hebt. Het huis wordt namelijk niet uitgebouwd, maar er wordt een gedeelte op het huis gebouwd. Hierdoor heb je meer plek voor gezinsuitbreiding, een kantoor aan huis, of gewoon meer ruimte voor jezelf en al je spullen.

Over Huisuitbreiden.nl

Maar wie zijn wij van Huisuitbreiden.nl eigenlijk en hoe gaan wij precies te werk? Wij van Huisuitbreiden.nl zijn de specialisten op het gebied van het maximaal benutten van de vierkante meters die we hebben! We bouwen dakopbouwen, dakterrassen en uitbouwen. Dit gebeurt allemaal op basis van hoge kwaliteit skeletbouw. Wij zijn anders dan andere bedrijven die werkzaam zijn in deze branche of in dit vak. Een unieke samenwerking tussen architect, constructeur en opbouwspecialist maakt dat wij zo uniek zijn. Dankzij deze samenwerking, veel ervaring en expertise kunnen wij het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van de dakopbouw goed uitvoeren. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je van tevoren altijd wat de dakopbouw van Huisuitbreiden.nl je precies gaat kosten. Zodoende kom je niet voor nare verrassingen te staan. Je zult je wel afvragen in welke regio’s wij werkzaam zijn. Wij werken voornamelijk in Amsterdam en de rest van Noord-Holland, maar wanneer je in een ander gedeelte van Nederland woont helpen we je ook graag!

Laat een dakopbouw bouwen door Huisuitbreiden.nl

Wil je meer weten over wat dit bedrijf je biedt op het gebied van dakopbouw? Wij begrijpen dat de mogelijkheden aantrekkelijk voor je zijn en dat je meer wil weten over hoe uw huis er uit gaat zien met een dakopbouw. Of wil je meteen gebruik maken van de ervaring en expertise van de medewerkers van Huisuitbreiden.nl? Neem dan gerust contact op door het contactformulier in te vullen! Wie weet woon jij binnenkort dan wel groter zonder dat je hoeft verhuizen!

https://www.huisuitbreiden.nl/

Glasvezelbehang plakken

Glasvezelbehang plakken

Wilt u uw muren behangen en bent u de mogelijkheden aan het verkennen? Zou u graag glasweefselbehang op uw muren laten aanbrengen? Dan zit u goed bij Gladde Wanden! Bij zijn een bedrijf dat op professionele wijze glasvezelbehang op uw wanden kan plakken. Glasweefselbehang is een soort behang dat, in tegenstelling tot traditioneel behang van papier, gemaakt wordt van fijne glasvezels. Door deze vezels door middel van een speciale techniek met elkaar te verweven en samen te persen ontstaat een stuk gaas dat erg fijn en sterk is. Dit wordt het glasweefselbehang genoemd. Het gebruik daarvan is veelvuldig terug te zien in de nieuwbouw en bij renovatiewerkzaamheden. Omdat het om erg sterk materiaal gaat dat goed op muren aansluit zorgt het voor een uitstekende beschermende laag. Gladde Wanden komt graag bij u langs om glasvezelbehang te plakken op uw wanden.

Meer weten over glasvezelbehang? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-23880934.

De voordelen van glasvezelbehang plakken

Glasweefselbehang op uw muren laten aanbrengen is om verschillende redenen voordelig. Zo gaat het om erg sterk materiaal dat perfect op muren aansluit en wel tegen een stootje kan. Het kan tevens goed gebruikt worden voor het bedekken van scheuren in uw muur. Daarnaast zijn muren met glasweefselbehang makkelijk schoon te maken. Het materiaal is namelijk goed te reinigen met allerlei soorten reinigingsmiddelen. Verder is het behang wegens de hoogwaardige afwerking zowel desinfecteerbaar als decontamineerbaar, waardoor het geen voedingsbodem voor micro-organismen kan vormen. Tot slot geniet u met glasvezelbehang van een hogere brandveiligheid, wegens de brandvertragende werking van het behang.

Over Gladde Wanden

Gladde Wanden is een bedrijf dat Enschede dat glasvezelbehang plakt op muren. Wij zijn overal in de Benelux actief en komen graag bij u thuis langs, zonder dat u daarvoor kosten in rekening gebracht krijgt. Met een team van ervaren specialisten, behangers en schilders leveren wij u gladde wanden op, tegen het scherpe bedrag van 12 euro per vierkante meter. Dit bedrag bedraagt ook:

 • BTW;
 • Glasvezelbehang glad;
 • Glasvezellijm;
 • Kitten;
 • Latex en latexen door schilder;
 • Voorrijkosten;
 • Aanbrengen door professional.

Neem gerust contact op!

Heeft u interesse in het laten plakken van glasvezelbehang? Dan kunt u verder informeren door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Vraag ook gerust om een offerte! U kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen of ons te bellen. Ons telefoonnummer is 06-23880934.

https://gladdewanden.nl/

Timeshare constructies

Timeshare constructies

Onder aanbieders van vakantieaccommodaties waren ze jarenlang een geliefde constructie: timeshare contracten, die recht geven op het verblijf van een bepaalde periode in een vakantieaccommodatie. De prijs die je betaalt voor een dergelijk contract hangt van diverse factoren af, zoals het seizoen, de accommodatie zelf en de periode die je er wilt verblijven. De constructie is regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Zo zou het bijzonder lastig zijn om van langjarige contracten af te komen. Daarom zijn er sinds 23 februari 2011 een aantal veranderingen in de regelgeving doorgevoerd, die strengere eisen stellen aan timeshare constructies.

Timeshare Top heeft de oplossing voor jouw timeshare constructie

Timeshare constructies hadden één van de voornaamste constructies binnen de vakantiebranche kunnen worden. Veranderende regelgeving en nieuwe jurisprudentie hebben daar echter een stokje voor gestoken. Ben jij een timeshare constructie aangegaan voor een vakantieaccommodatie en wil je daar eigenlijk weer vanaf? Dan ben je bij Timeshare Stop aan het juiste adres. Wij gaan voor jou op zoek naar de oplossing, of het nu gaat om een enkele ontbinding van het contract of het terugvorderen van geld.

Gegarandeerd de juiste oplossing

Timeshare Shop beschikt over een breed netwerk, veel juridische kennis op het gebied van timeshare constructies en genoeg ervaring met het vinden van oplossingen. Bij ons kun je zonder enig risico jouw timeshare contract laten ontbinden, of je geld laten terugvorderen. We bieden namelijk een 100% garantie op onze diensten. Lukt het ons niet een oplossing te vinden? Dan betaal je ook niet!

Een oplossing voor jouw timeshare contract gezocht?

Wil je van jouw timeshare constructie af en ben je op zoek naar een oplossing? Timeshare Stop helpt jou graag verder. Bezoek onze website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact op. Bel ons op 085 0607 100 of vul het online contactformulier in. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons.

https://www.immoclaim.nl/

Metaal polijsten

Metaal polijsten

Schitterend

Wilt een en mooie hoogglans op uw metaal. Dan bent u zeker aan het goede adres bij vanglenen.nl. Of u nu Aluminium polijsten wil, het kan allemaal. Dit kan handmatig worden gedaan en machinaal. Wat u het liefst wil. Het polijsten RVS is ook mogelijk bij vangeenen.nl. 

Handmatig polijsten

Handmatig polijsten is een zeer specialistisch vak en is zelf ook moeilijk te doen. Er komt namelijk heel veel bij kijken. Bij vangeenen is er veel ervaring en daarmee onderscheidt vangeenen zich mee van de concurrentie. Er kan een tot mirror 8 waren gepolijst. Metaal polijsten is een leuke optie maar polijsten RVS of aluminium polijsten is ook een goed idee. Het geeft het een luxe uitstraling. Ook is het soms nodig voor bepaalde industries. Er gaat bij handmatig polijsten een intensief en ingewikkeld proces aan vooraf. Als aller eerste moeten alle oneffenheden er uit worden gehaald worden. Dat wordt gedaan door het weg te slijpen. Elk gepolijst product heeft een mooie spiegelend en glans effect, wat uiteraard heel mooi is en de luxe laat zien. Mirror 8 wordt vaak gebruikt bij de jachtbouw industrie. De polis afwerking daarbij is heel hoogwaardig. 

Machinaal polijsten

Als het super precies moet worden gedaan worden of gewoon makkelijker is om het met de machine te doen, is machinaal polijsten de oplossing. Bij vangeenen is een heel erg groot machinepark beschikbaar. Er werkt een professioneel team aan de metalen die worden gepolijst. De platen kunnen zo groot zijn als u wilt. The Sky is the limit! De machines kunnen draaien en kunnen zelfs met twee machines tegelijk werken aan hetzelfde product. Dit is super gunstig voor u. De producten zijn sneller klaar en het kost ook nog eens minder. Zo heeft u een goede scherpe prijs en het is sneller klaar. Daar doet u gegarandeerd uw voordeel mee, zeg ik u. De prachtige hoogglans gepolijste platen worden ook wel spiegelplaten genoemd. De hoogglans gepolijste platen kunnen in verschillende kwaliteiten worden geproduceerd. Want natuurlijk is niet overal de kwaliteit van mirror acht nodig dat zou overigens ook nog eens veel kosten voor u. De oppervlakte ruwheid van de hoogglans gepolijste platen is 0,02µm, ook wel 0,02. micrometer genoemd. Dit is voorla belangrijk in de markt van de semi conductor industrie heel erg belangrijk. Hier draait van alles om een zo laag mogelijke ruwheid. Dus metaal polijsten is zeker een goede zaak om het bij van vangeenen te doen!

https://vangeenen.nl/

Kantoorruimte huren Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een mooie kantoorruimte in Alphen aan den Rijn?

Zoekt u voor uw onderneming een mooie kantoorruimte in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Maak dan kennis met Champestate! Wij helpen u graag aan de kantoorruimte waar u naar op zoek bent. Zo verhuren wij diverse kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en vergaderruimtes. Deze zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven in het MKB segment. Het vinden van een kantoorruimte die aan uw wensen voldoet is niet makkelijk. Lopen de zaken van uw bedrijf goed en wilt u daarom uitbreiden naar een andere of grotere kantoorruimte? Dan bent u bij Champestate aan het juiste adres! Via ons zijn diverse ruimtes te huur, van kleinere tot grotere ruimtes. U kunt deze zowel voor een kortere periode als voor een langere termijn huren.

Kantoorruimtes van Champestate

Niemand die zijn eigen bedrijf heeft wil hoge kosten maken aan de kantoorruimte vanuit waar u werkt. Dat begrijpt Champestate als geen ander. Daarom verhuren we enkel kantoorruimtes in Alphen aan den Rijn tegen scherpe prijzen. Onze ruimtes zijn representatief, beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn voorzien van verschillende soorten faciliteiten. Ons Champestate Business Centre is goed bereikbaar.

Waarom kiezen voor een kantoorruimte van Champestate?

Een kantoorruimte van Champestate huren betekent dat u ook gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten in of nabij de ruimte. Het gebruik van sommige daarvan zit bij de prijs inbegrepen en kost u dus verder niets.

 • Airconditioning;
 • Een buitenterras;
 • Een persoonlijke brievenbus;
 • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
 • Eigen brievenbus;
 • Vier kitchenettes (gratis);
 • Diverse opslagmogelijkheden;
 • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Meer weten? Bezoek onze website!

Wilt u meer informatie over kantoor- of vergaderruimtes die Champestate verhuurt? Dan kunt u onze website bezoeken! Daar kunt u meer lezen over de ruimtes die wij aanbieden. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen om verder te informeren. Dat kan per telefoon via 0172 – 41 92 46.

http://champestate.nl/