Een Volkswagen Transporter leasen

Koenschuurmans

Het leasen van een ruime en betrouwbare leasebus wordt door steeds meer ondernemers gedaan. Een bedrijfsbus leasen heeft dan ook specifieke meerwaarde boven het kopen van eigen bedrijfsbussen of andere manieren van zakelijk vervoer. 

Een Volkswagen Transporter leasen geldt als een van de populairste en meest gewilde automerken als het aankomt op bedrijfsbussen. Maar wat is er nu zo fijn aan een Volkswagen Transporter leasen, of een transportbus van een ander merk? De voordelen en nadelen van een bus als een Volkswagen Transporter leasen zijn meer dan interessant!

Altijd overzicht over de transportkosten

Een interessant aspect van een Volkswagen Transporter leasen is dat je administratief altijd heel duidelijk in kaart hebt hoeveel kosten je als ondernemer kwijt bent aan transport en vervoer. 

Het zakelijk rijden via leasecontracten is namelijk erg overzichtelijk, omdat je iedere maand één factuur krijgt zonder onverwachte kosten. Je betaalt voor het leasen, maar ook de APK, reparaties, tussentijds onderhoud, de verzekering en wegenbelasting zijn in dit totaalbedrag opgenomen. Zo kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan betreffende het zakelijk vervoer. Het enige onderdeel dat je zelf nog betaalt zijn de brandstofkosten, maar die zijn doorgaans vrij voorspelbaar. 

Veel tijdsbesparing en gebruiksgemak

Een enorm winstpunt van Volkswagen Transporter leasen is, naast het financieel heldere beeld dat je voor vervoer krijgt, de tijd die je als bedrijfsleider uitspaart. Je hebt immers geen omkijken meer naar jouw bedrijfsbussen. Zeker wanneer je veel bussen en zakelijke auto’s rond hebt rijden, kan bij auto’s in eigen beheer veel tijd verloren gaan met het onderhouden van deze auto’s.

Tijd is geld, dus is een leasebus een slimme manier om op dit punt te besparen. Want mocht er iets aan de hand zijn met een van de bedrijfsbussen, dan gaat deze leasebus naar de garage en wordt dan snel gerepareerd. Intussen krijg je dan een vervangende bus mee, zodat je geen financiële schade oploopt. Ideaal toch, om op zo’n manier voordelig en zorgeloos een of mer bedrijfsbussen rond te hebben rijden? Vraag nu online om advies op maat of huur direct jouw goed onderhouden, voordelige en nieuwe leasebussen via ons!

 

Bezoek de bedrijfswagenadviseurs.nl

 

Dual dashcam kopen

Koenschuurmans

Bent u op zoek naar de beste dashcam voor uw auto? Kies dan voor een dashcam die zowel de voorkant als de achterkant van uw auto filmt. Deze dual dashcam is de beste optie voor iedere auto eigenaar. Wilt u weten wat deze dual dashcam voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder.

Bewijsmateriaal

 
Het kan lastig zijn om de verzekering te overtuigen van uw onschuld bij een deuk of kras in de auto. Een dashcam zorgt altijd voor het nodige bewijsmateriaal. De dashcam registreert namelijk alle bewegende beelden aan de voor- en achterkant van uw auto. Wanneer iemand anders een deuk in uw auto rijdt, of een kras maakt, dan staat dit op beeld. Dit kan een hoop verduidelijken voor een verzekeringskwestie.

Iedere auto

Een dual dashcam past bij iedere auto. Er zijn mogelijkheden waarbij de dashcam in de auto gemonteerd kan worden. Zo valt de camera helemaal niet op. Mocht het inbouwen van een dashcam niet mogelijk zijn voor uw auto? Er zijn genoeg dashcams die gemonteerd kunnen worden aan de auto. Zo heeft u toch de extra veiligheid van videobeveiliging.

 

Een ongeval op de weg

Een ongeval tijdens het rijden meemaken of er onderdeel van uitmaken, is heftig. Dankzij het beeldmateriaal van de dual dashcam kunt u achteraf de situatie inzien en beoordelen. Deze inzage van het momenten kan verduidelijken bij wie de schuld lag


Bezoek de website van carcam en koop een dashcam online.

De autogarage in Hengelo is vliegensvlug

Koenschuurmans

Geschikte Autogarage Hengelo is niet alleen een garage, maar is ook dealer in automerken. Je kunt bij deze garage nieuwe auto’s kopen, maar ook auto’s die al zijn gebruikt. Autogarage Hengelo is gespecialiseerd in zuinige auto’s en daarnaast ook in de wat compactere auto’s. Zo wordt een grote doelgroep benadert. Ook heeft autogarage Hengelo een groot netwerk met andere garages, waardoor er voor de klant meer mogelijkheden op tafel wordt gelegd. Hierdoor kan je altijd jouw wensen bij autogarage Hengelo neerleggen, en kunnen zij daarmee aan de slag. Autogarage Hengelo biedt garanties aan de klanten, niet alleen met nieuwe materialen, maar er worden ook garanties gegeven op al gebruikte materialen. 

Jouw auto

Wanneer je dus op zoek bent naar de auto waar jij zo graag in wil gaan rijden, kun je terecht bij autogarage Hengelo. Waar ze je kunnen voorzien van het beste advies en de beste hulp in de zoektocht naar jouw auto. Naast alle goede services die autogarage Hengelo te bieden heeft, wordt er ook gebruik gemaakt van goede prijzen. Wel wordt daar rekening gehouden met de kwaliteit ban de auto. Een goedkope auto met een goede kwaliteit, dat is waar autogarage Hengelo heel veel waarde aan hecht. 

Onder een dak

Als je dan eenmaal je auto bij autogarage Hengelo hebt aangeschaft, kan het natuurlijk voorkomen dat je auto wel eens een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook dat kan bij autogarage Hengelo. Het voordeel dat daar ook nog eens bij komt kijken, is dat je dan alles onder een dak doet voor je auto, wat je administratief ook veel tijd scheelt. 

Onderhoud

Op een vakkundige manier kan autogarage Hengelo jouw auto onderhouden. Als je mee wil kijken wanneer jouw auto wordt gerepareerd, is dit ook mogelijk bij autogarage Hengelo. Er wordt bij autogarage Hengelo gestreefd naar eerlijkheid, dat staat dan ook hoog in het vaandel bij autogarage Hengelo.Bereik en snelheid: Hoe krachtig zijn e-scooters?

De prestaties van de batterij van een elektrisch aangedreven voertuig worden met verschillende waarden aangegeven. Het wattage staat voor de energieopbrengst die het voertuig uit het stopcontact haalt. Dus als je een voertuig met een hoog wattage koopt, koopt je in principe een product dat krachtiger is, maar ook meer elektriciteit nodig heeft bij het opladen. Voor het werkelijke e-scooter vermogen (snelheid) is de voltspecificatie bepalend; het bereik kan worden geschat aan de hand van de ampèrespecificatie en dus de capaciteit van de accu.

  

 

Rijden op een elektrische scooter: Informatie over verzekering & helmplicht

E-scooters mogen alleen in het openbaar verkeer worden bestuurd als er voldoende aansprakelijkheidsverzekering voor het voertuig is afgesloten. Een duidelijk zichtbare, geldige kenteken plaat moet aan de scooter zelf worden bevestigd. Wie zonder geldige verzekering op de openbare weg met een e-scooter rijdt, moet een boete verwachten. Dit geldt ook als er geen verplicht certificaat beschikbaar is. Helmen zijn niet nodig voor elektrische scooters. Toch is het voor je eigen veiligheid aan te raden om ook bij lagere snelheden een geschikte veiligheidshelm te dragen. Ons e-scooter ervaringsverslag kort na de introductie van elektrische tweewielers in Amsterdam liet ook zien dat je zonder helm niet veilig bent, vooral als je in het centrum van de stad rijdt.
 

Informatie over e-scooter fabrikanten, modellen en prijzen

De prijs voor gemiddelde elektrische scooters met hoge prestaties voor volwassenen begint bij ongeveer 500 euro, afhankelijk van het model en de uitrustingskenmerken. Modellen met een hogere kilometerstand of een grotere actieradius, die ook als voertuig voor pendelaars kunnen worden gebruikt, liggen in een prijsklasse tussen 1.000 en 2.400 euro. De markt voor elektrische scooters groeit en daarmee de vraag. Veel merken zijn nog grotendeels onbekend of beginnen zich net op de markt te vestigen.

De Mercedes Benz C-klasse station, auto van deze tijd

Koenschuurmans

Of je had een Mercedes Benz C-klasse station of je had een Mercedes Benz C-klasse sedan. Zo was het aanvankelijk als het om de Mercedes Benz C-klasse ging. Nu is dat anders. Nadat eerst al de cabriolet en de coupé uitvoering aan de C-klasse werden toegevoegd, kun je nu ook een elektrische auto kopen in de vorm van een Mercedes Benz C-klasse, speciaal de Limousine en de Estate terwijl daar nog de C200 met EQ Boost aan toegevoegd werd.

De Mercedes Benz C-klasse gaat nadrukkelijk met de tijd mee

Daarmee gaat de Mercedes Benz C-klasse met de tijd mee, en dat is ook logisch. De C-klasse is de meest succesvolle modelreeks van Mercedes Benz ooit. Daar had overigens bepaald niet iedereen op gerekend, want de C-klasse van Mercedes Benz moest de 190 opvolgen en dat leek een loodzware aangelegenheid te worden. Niets bleek echter minder waar. De C-klasse scoorde voortreffelijk met 2017 wel als ultiem succesjaar met meer dan 415.000 verkochte auto’s.

De toonaangevende auto van de afgelopen decennia

De elektrische varianten binnen de Mercedes Benz C-klasse hebben ervoor gezorgd dat de C-klasse opnieuw verder verfraaid werd. En hoe. Het design is ongeëvenaard mooi en ook wat betreft de uitrusting kan de C-klasse de vergelijking met de Mercedes Benz S-klasse  ondertussen wel aan. De Mercedes Benz C-klasse is ondertussen toe aan de vierde generatie en heeft met de AMG ook auto’s in de C-klasse uitgebracht. De C36 AMG, met een V8 motor, was de eerste officiële AMG van Mercedes. En zo blijft de Mercedes Benz C-klasse in beweging en wellicht wel dé toonaangevende auto van de afgelopen jaren. Concurrenten als de BMW 3-serie, de Audi A4 en de Volvo S60- toch ook geen verkeerde auto’s-  zien nog steeds lijdzaam toe hoe de Mercedes Benz C-klasse iedereen lijkt in te pakken.

Zakelijke autoverzekering

Koenschuurmans

Wanneer je een zakelijke auto hebt, is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat deze verzekerd is. Vaak ben je afhankelijk van de auto en wanneer je deze dan niet hebt, kun je niet op de weg komen. Wellicht kun je dan helemaal niet eens aan het werk. Wanneer je op zoek bent naar een goede autoverzekering kun je eens kijken op Overstappen.nl. Op Overstappen.nl vindt je namelijk de goedkoopste autoverzekering en kun je deze ook daadwerkelijk afsluiten. Je bent dan in ieder geval verzekerd voor de kosten die er zijn wanneer je schade rijdt aan de zakelijke auto.

Dekkingen

 

Ook voor een zakelijke auto is het verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Deze verzekering is er zodat je verzekerd bent voor de schade die je bij andere aanricht. Wanneer zij een hoge rekening hebben bij de autogarage, worden deze kosten op jou verhaald en is het dus fijn dat de verzekering deze kosten ook vergoed. Toch is het zo dat de zakelijke auto dan niet verzekerd is tegen schade die jij zelf krijgt. Je kan dit natuurlijk op een tegenpartij verhalen die hiervoor verzekerd is. In sommige situaties is er helaas geen tegenpartij. We hebben het dan bijvoorbeeld over stormschade. Je kan natuurlijk moeilijk de storm aansprakelijk stellen. Deze schade valt dan onder de beperkt casco verzekering en wordt ook vergoed. Ook bijvoorbeeld wanneer er sprake is van inbraak en de inbreker niet opgepakt wordt. De kosten kunnen dan niet verhaald worden op de inbreker, maar worden vergoed door de verzekering. Daarnaast is er nog de volledig casco verzekering die alle schade vergoed. Hierbij wordt ook de schade aan de zakelijke auto vergoed wanneer jij de veroorzaker bent. Dit gebeurt anders niet, maar wanneer je volledig verzekerd bent, wordt ook de zakelijke auto vergoed wanneer de schade jouw eigen schuld is bij een ongeval.

Verzekeringen vergelijken

 

Op Overstappen.nl kun je verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken voor de zakelijke auto. Wanneer je dan zeker weet welke verzekering het goedkoopste is, weet je dit en kun je deze ook afsluiten. Op autoverzekering afsluiten Overstappen.nl kun je namelijk ook direct de verzekeringen afsluiten. Je weet dan altijd zeker dat je voldoende verzekerd bent wanneer je met de zakelijke auto op de weg bent. Je hoeft je dan ook nooit zorgen te maken over eventuele schade die ontstaat wanneer er iets gebeurt. Je kan dan altijd aan het werk blijven met de zakelijke auto.

 

http://overstappen.nl

Rijschool Verkeerskunde in Haarlem

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Haarlem die kwalitatieve rijlessen op maat geeft tegen ook nog eens een zeer scherpe prijs? Zoek dan niet verder, bij Rijschool Verkeerskunde zit je dan helemaal goed. Rijschool Verkeerskunde is zeer deskundig, heeft ervaren rijinstructeurs en geeft zowel auto- als motorrijlessen. Het doel van Rijschool Verkeerskunde is om de leerlingen in één keer te laten slagen voor het examen. Je krijgt te allen tijde je vaste rijinstructeur zodat deze precies weet waar je de vorige les bent gebleven. De leerling staat op nummer 1. De rijlessen worden altijd aangepast aan jouw niveau en nooit wordt er op de zaken vooruit gelopen. Haal je rijbewijs bij Rijschool Verkeerskunde in Haarlem en ga met het felbegeerde roze pasje veilig de weg op om te genieten van alle vrijheid die het rijbewijs met zich meebrengt.

De beste rijschool van Haarlem en omstreken

Bij Rijschool Verkeerskunde in Haarlem kun je 6 dagen per week terecht. Ook in de avonduren kan er gelest worden om zo tegemoet te komen aan de studerende- en werkende leerlingen. Altijd wordt er rekening met de drukke agenda en aan jouw beschikbaarheid tijdens het volgen van de rijlessen. Niet voor niets wordt Rijschool Verkeerskunde als één van de beste rijscholen van Haarlem aangemerkt. Ondertussen zijn er 1762 geslaagde leerlingen en hebben ze een slagingspercentage van maar liefst 84% wat een zeer goede score is. Ook zijn de recensies lovend, de score is 5 sterren bij de Google reviews.

Waarvoor kun je terecht bij Rijschool Verkeerskunde?

Bij Rijschool Verkeerskunde kun je niet alleen terecht voor je autorijbewijs. Ook kun je hier je motorrijbewijs halen. Deze mag je halen vanaf wanneer je 17 jaar bent, zelfs als je je autorijbewijs nog niet hebt gehaald. Bij Rijschool Verkeerskunde kun je ook je rijbewijs halen wanneer er haast bij is, oftewel een spoedcursus. Sommige mensen moeten hun rijbewijs snel halen, bijvoorbeeld voor werk. Tijdens een spoedcursus zul je maximaal drie tot vier uur per dag les krijgen. Dit houdt in dat je je rijbewijs in enkele weken kunt behalen. Voor degene die zich niet meer helemaal op hun gemak voelen achter het stuur is een opfriscursus ook mogelijk bij Rijschool Verkeerskunde. Tot slot kun je ook terecht voor je theoriecursus om zo je autorijbewijs in zijn geheel te halen. Zoals te lezen, kun je voor een heleboel dingen terecht bij Rijschool Verkeerskunde wat het een zeer uitgebreide rijschool maakt waarbij vele leerlingen welkom zijn.

Neem contact op met Rijschool Verkeerskunde

Wil je graag auto- of motorrijlessen volgen of alleen een opfriscursus of ben je gewoon benieuwd wat Rijschool Verkeerskunde verder voor je kan betekenen? Neem dan gelijk contact op. Dit kan via de website of telefonisch op 023-7851919. Neem gelijk contact op en haal zonder problemen je rijbewijs bij de beste rijschool van Haarlem en omgeving!

https://rijschoolverkeerskunde.nl/

Rijles Amsterdam voor het snel behalen van je autorijbewijs

Koenschuurmans

Een auto is altijd handig alleen is hier jammer genoeg wel een rijbewijs voor nodig, Rijles Amsterdam biedt leuke en gezellige rijlessen aan om zo snel mogelijk je autorijbewijs te krijgen. Een auto in een drukke stad als Amsterdam is zeker handig. Rijles Amsterdam biedt een pakket aan met meerdere rijlessen en eventueel theorie examen en er is een mogelijkheid voor een proefles waardoor je kan kijken of autorijden iets voor jou is of niet. Bij deze proefles leer je alvast een beetje de technieken en een beetje rijden waardoor je kan aanvoelen of het bij je past of dat je ergens anders rijles neemt of toch nog maar op de fiets gaat waarmee je nauwelijks vooruit komt of op de scooter die ook niet al te snel gaan. Rijles Amsterdam is er voor u en uw rijlessen. De fiets is vermoeiend en niet heel snel. Scooters gaan ook niet snel waardoor het lang duurt voor je op de plaats van bestemming bent. Daarom kan je met Rijles Amsterdam snel en voor een mooie prijs je rijbewijs halen.

Wat biedt Rijles Amsterdam allemaal aan?

Rijles Amsterdam biedt meerdere pakketten aan voor rijles. Hier zitten meerdere lessen in voor een dus lagere prijs dan betalen per les. Rijles Amsterdam zorgt ervoor dat je snel je rijbewijs haalt door middel van veel persoonlijke interactie en veel vrijheid. Als je je rijbewijs gehaald hebt kun je een auto aanschaffen en zal je je sneller kunnen verplaatsen binnen drukke steden zoals Amsterdam. Met Rijles Amsterdam kan je snel en voor een mooie prijs je rijbewijs halen. Rijles Amsterdam biedt een pakket aan met meerdere rijlessen en er is een mogelijkheid voor een proefles voor een mooie prijs. Bij deze proefles leer je alvast een beetje de technieken en een beetje rijden waardoor je kan aanvoelen of de manier van lesgeven bij je past en je aanspreekt. Daarnaast bieden zij als een van de weinig rijscholen een slagingsgarantie

 

Waarin onderscheidt een goede rijschool in Den Haag zich

We begrijpen goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel rijscholen in Den Haag dat het moeilijk wordt een keuze te maken. Bij het maken van die keuze willen we je graag helpen. Wat maakt nu het onderscheidt tussen de rijscholen en hoe weet je wanneer je de juiste te pakken hebt? We kunnen natuurlijk simpel zeggen dat je voor onze rijschool in Den Haag moet gaan, maar we vinden het veel prettiger wanneer je na het lezen zelf die keuze maakt.

Een rijschool moet bij je passen

Zodra je binnenkomt bij een rijschool moet het gevoel goed zijn. Het gevoel begint al bij het kijken op de website. Je hebt er voor gekozen onze website te openen en dit te lezen dus daar zijn we blij mee. We vinden het namelijk belangrijk dat Rijschool Veldkamp in Den Haag vertrouwen bij je oproept. Een aspect van vertrouwen wat we je graag willen bieden is inzage in het slagingspercentage. Dit is niet geheim en kun je vinden op de website van het CBR. Hier kun je alle rijscholen van Den Haag vinden. Wanneer er maar 10% van de leerlingen slagen wil dit zeggen dat de rijschool het niet al te best doet. Als je het slagingspercentage van rijscholen op gaat zoeken is het wel belangrijk dat je ook kijkt naar het aantal examens wat de rijschool heeft afgenomen. Als de rijschool bijvoorbeeld maar twee examens heeft afgenomen en de leerlingen zijn allebei geslaagd wil dit niet altijd zeggen dat de rijschool het goed doet. Vergelijk dus op realistische basis.

Proefles

Als je uiteindelijk een goed gevoel hebt bij een goede rijschool in Den Haag, benader ze dan voor het nemen van een proefles. Hierbij kun je het lessen bij de rijschool “beleven”.
Je voelt hoe de auto rijdt en je maakt kennis met de instructeur. Het wil niet altijd zeggen dat je dezelfde instructeur krijgt als degene die je proefles afneemt, maar we doen natuurlijk ons uiterste best het zo goed mogelijk voor je te regelen.

Vaste instructeur

Mocht je na het afnemen van de proefles helemaal in je nopjes zijn, en we hopen van harte dat dit het geval is, kunnen we samen gaan kijken wat je wensen zijn. We maken een inschatting van het aantal benodigde lessen voor jou. Met een open en eerlijke communicatie weet je wat je van ons kunt verwachten en dat is belangrijk. Het is goed om navraag te doen of je een vaste rijinstructeur krijgt. Je hebt er namelijk niet veel aan als je continue van iemand anders les krijgt. Een vaste instructeur kan je voortgang goed zien en je zo dus het beste begeleiden. Het is natuurlijk niet zo’n probleem als je af en toe een andere instructeur krijgt. Bijvoorbeeld door de vakantie van je vaste rijinstructeur. Maar dit moet een uitzondering zijn en niet de regel.

Lees recensies

Mocht je toch graag weten wat een ervaring van een ander is, is het goed om recensies te lezen. Leerlingen schrijven graag als het goed is gegaan, maar laten ook zeker van zich horen als de rijschool niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Door het lezen van deze ervaringen kun je juist bevestigd krijgen waarom je voor een rijschool moet kiezen of het tegenovergestelde. Reviews zijn te vinden op socialmedia en soms op de website van de rijschool zelf. We hopen dat we je het met deze tips een stuk makkelijker hebben gemaakt. Ben je benieuwd hoe je gevoel bij Rijschool Veldkamp is? Boek gerust een gratis proefles, zo kun je de complete ervaring beleven!

https://www.rijschoolveldkamp.nl/

Je motorrijbewijs haal je op professionele wijze dicht bij Breda

Koenschuurmans

Lijkt het jou ook wel wat? De vrijheid van een motorrijbewijs? Dan is het verstandig om naar een professionele rijschool in de buurt van Breda te gaan. Motorskills in Bavel is gespecialiseerd in het geven van professionele lessen voor je motorrijbewijs. De instructeurs houden rekening met jouw tempo en geven je persoonlijke aandacht om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Jij wilt ook snel en op de juiste manier je motorrijbewijs dicht bij Breda halen, toch? Na afloop van elke rijles vult dit bedrijf samen met de leerling een leskaart in. Hiermee wordt de voortgang bijgehouden en weet je precies hoelang je nog moet lessen.

Voor welk motorrijbewijs kies jij in de buurt van Breda?

Er zijn verschillende categorieën waarin je je motorrijbewijs nabij Breda kan halen. Zo kun je kiezen voor de lichte, middelzware en zware categorie. De lichte categorie is geschikt voor mensen die jonger zijn dan 21 jaar. ‘Licht’ betekent dat het examen wordt afgenomen op een lichte motorfiets. Als je het rijbewijs haalt, is deze tien jaar geldig voor een lichte motor. Uiteindelijk mag je ook een zwaardere motor besturen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om direct in te stromen naar de middelzware categorie als je 20 jaar of ouder bent. Je moet dan wel eerst je theorie-examen en een tweedelig praktijkexamen halen. Ben je 22 jaar of ouder? Dan kun je een rijbewijs halen voor de zware categorie.

Kies uit diverse lesprogramma’s bij de motorrijschool nabij Breda

Haal tegen een scherpe prijs jouw motorrijbewijs bij de motorrijschool in de buurt van Breda. Je kiest uit diverse lesvarianten, zodat jij in je eigen tempo je rijbewijs kunt halen. Een basis motoropleiding duurt ongeveer twee maanden, maar je kunt ook een versnelde motoropleiding doen. Het is zelfs mogelijk om een spoedopleiding te volgen, waar theoretisch binnen één week mogelijk is. Aan de hand van je ervaring met een motor, maak je eenvoudig een keuze uit diverse lesprogramma’s.